Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április

Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április / 2. oldal

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) havi horoszkóp

Bármennyire igyekszel is, nem fogsz tudni mindenkivel egyetérteni, és nem tudsz mindenkit a magad oldalára állítani. A legjobb, amit tehetsz, hogy tiszteletben tartod az álláspontjukat, és mész tovább a saját utadon.

Szerelem: Olyan vizekre merészkedsz most, amiket nem ismersz, de úgy érzed, szükséged van erre az izgalomra. Légy óvatos, nehogy túl mélyre merülj!

Karrier: Képes vagy úgy látni a dolgokat, ahogy mások nem, de lehet, hogy emiatt ők a megoldásodat sem értik. Meg kell találnod a módját, hogy megmutasd nekik a vízióidat.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) havi horoszkóp

Igyekszel tiszteletben tartani minden véleményt, de úgy érzed, van olyan helyzet, amikor muszáj felemelni a hangodat. Ne hagyd, hogy valakit igazságtalanság érjen, miközben te elfordítod a fejedet.

Szerelem: Új területek nyílnak meg előttetek, és te készen állsz arra, hogy felfedezd ezeket. A párod is partner lesz ebben, így sok közös élménnyel gazdagodhattok a hónapban.

Karrier: Egy egészen új projekten gondolkodsz, és sok terv van a fejedben. Csak arra vársz, hogy ezeket végre megvalósíthasd.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) havi horoszkóp

Meglepő híreket hallasz valakiről, és emiatt kicsit átértékelheted azt is, amit róla gondolsz. Ne hagyd, hogy ez a dolog túlságosan befolyásoljon, és ne feledd, a végső ítéletet magadnak kell meghoznod.

Szerelem: Várakozásokkal nézel a hónap elé, és közösen nagy terveket szövögettek. Arra figyelj, hogy míg a jövőről álmodoztok, a jelenben se felejtsetek el élni.

Karrier: Most kell egy kicsit rákapcsolnod, ez a hónap sok olyan lehetőséget tartogat a számodra, amivel megalapozhatod a jövőbeli terveidet. Egyiket se hagyd veszni!

Skorpió (október 24 – november 22) havi horoszkóp

Úgy érzed, hogy hagytad kicsúszni az irányítást a kezedből, és most rosszul érzed magadat a dolgok alakulása miatt. Ne aggódj, ez a hónap lehetőséget teremt neked arra, hogy ismét felvedd a fonalat, és te tartsd majd a gyeplőt.

Szerelem: Még nem állsz készen arra, hogy megfogalmazd az érzéseidet, mert magad sem vagy teljesen tisztában velük. Nyugodtan gondold végig, hogy mi az, amit igazán szeretnél.

Karrier: Olyan útra indulsz, ami sok kihívást tartogat, de a cél is vonzónak tűnik. Ne hagyd, hogy valaki lebeszéljen az álmaidról!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást