Havi horoszkóp

Vigyázz az energiáidra! Havi horoszkóp – 2020. szeptember 1.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas havi horoszkóp

Szeretnéd, ha megváltoznának a dolgok valamivel kapcsolatban, főleg, ha úgy érzed, esetleg te voltál az, aki elrontotta őket. Még nem késő visszafordítani a dolgok alakulását, csak őszintének és valóban kitartónak kell lenned.

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy kicsit rendszerezd a gondolataidat, mert csakis akkor számíthatsz pozitív fejleményekre, ha te már biztosan tudod, hogy mit akarsz.

Karrier: Lehet, hogy valami, amire számítottál, most nem jön össze, de ne keseredj el, mert ez a hónap valami sokkal jobbat tartogathat. Csak ne várd, hogy az öledbe hulljon a lehetőség, menj elébe a dolgoknak!

Bak havi horoszkóp

Ne vesztegess túl sok időt valamire, ami nyilvánvalóan nem azt adja meg neked, amire vártál. Vannak fontosabb dolgok is, amelyek örömet fognak okozni neked, fordítsd ezekre az értékes energiáidat.

Szerelem: Egy közös kaland közelebb hozhat benneteket egymáshoz, még akkor is, ha most úgy érzed, ennél közelebb már nem is lehetnétek. Ha pedig éppen kezd kialudni a tűz, az új élmény hatására ismét felizzik majd a levegő.

Olvastad már?  Havi horoszkóp - 2020. június 1.

Karrier: Lebeg egy cél a szemed előtt, és ez erőt ad ahhoz, hogy olyan helyzetekben is megállj, amelyek egyébként megijesztenének. Próbálj ezen az ösvényen maradni!

Vízöntő havi horoszkóp

Nagy munkán vagy túl, és érzed, hogy a java még hátravan. Próbáld meg élvezni az eddig elért sikereidet, mert azok erőt adhatnak ahhoz is, hogy a továbbiakban is a lehető legjobb teljesítményedet hozd.

Szerelem: Nem biztos, hogy minden úgy alakul most, ahogyan azt elképzelted, mégsem panaszkodhatsz. Elégedett vagy a kapcsolatoddal, és alig várod, hogy közösen egy új fejezetbe kezdjetek.

Karrier: Egy ideje már a továbblépésen gondolkodsz, de most egy fordulat kapcsán lehet, hogy egy időre elhalasztod ezt a gondolatot. Arra ügyelj, hogy legyen terved a jövőre nézve.

Halak havi horoszkóp

Sok mindent terveztél erre a hónapra, és amikor a legelején nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretted volna, megijeszthet a zűrzavar. Ne aggódj, ha higgadt tudsz maradni, úrrá leszel a viharon!

Szerelem: Egy barátod kér tőled tanácsot, de miközben vele beszélsz, a saját szerelmi életeddel kapcsolatban is fontos felfedezéseket tehetsz. Lehet, hogy valami olyasmit mondasz ki, amit már te magad is régóta szerettél volna hallani.

Olvastad már?  A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp - 2020. augusztus

Karrier: Ne hagyd, hogy mások döntsék el, mi az, ami fontos számodra. Ebben a hónapban sok a feladatod és kevesebb lehet az energiád, fontos, hogy azt olyasmire használd, ami téged valóban boldoggá tesz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást