Havi horoszkóp

Vigyázz az energiáidra! Havi horoszkóp – 2020. szeptember 1.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán havi horoszkóp

Meg kell tanulnod beosztani az energiáidat, mert ha túl sok mindent akarsz egyszerre, akkor semmi nem lesz olyan, amivel elégedett lehetnél. Ez a hónap most türelemre tanít, segít megérteni, hogy néha megéri várni a dolgokra.

Szerelem: Végre valaki mellett úgy érzed, hogy önmagad lehetsz, és azt kapod tőle, amit egy kapcsolatban megérdemelsz. Ha így van, igyekezz te is megadni neki mindent, ami neki jár.

Karrier: Próbáld egy kicsit felpezsdíteni magad körül a dolgokat, ha már unod az állóvizet. Igényled a nyüzsgést és a változást, de ezt te magad is megteremtheted.

Szűz havi horoszkóp

Hiába várnak el tőled sokan sok dolgot, neked most azzal kell törődnöd, ami számodra igazán fontos. Kötelezd el magadat valami mellett, és akkor nem lesz többé kérdés, hogy mi élvezzen elsőbbséget a teendőid között.

Szerelem: Egy izgalmas hír megerősítheti a kapcsolatotokat, mert valami olyasmit várhattok, aminek mindketten örültök. A közös élmény még közelebb hoz benneteket egymáshoz.

Karrier: Igyekszel nem túlgondolni a dolgokat, de nem tehetsz ellene, ha a szíveden viseled a munkád alakulását. Arra vigyázz, hogy ne vegyél magadra valamit, aminek az alakítására nincsen lehetőséged.

Olvastad már?  Havi horoszkóp - 2020. április 1.

Mérleg havi horoszkóp

Kevesebb most az energiád, mint amennyi szokott lenni, ezért nem árt, ha óvatosan tervezel, és nem vállalsz magadra túl sok dolgot. Tarts kisebb szüneteket, és hagyj magadnak kényelmes határidőket, hogy ne csalódottan zárd a szeptembert.

Szerelem: Kicsit kevesebb idő jut most a romantikára, de így is elégedett lehetsz a szerelmi életeddel. Olyan pozitív megerősítést kapsz valakitől, amire most nagy szükséged van.

Karrier: Lehet, hogy most szívesebben foglalkoznál valami mással, de a pénzügyeid szempontjából szükséged van a plusz munkára. Ne mondj nemet egy jó lehetőségre, ha felkínálja magát.

Skorpió havi horoszkóp

Próbálsz nem túl sok mindent belelátni a dolgok alakulásába, és türelemre inteni magadat, de mi sem áll távolabb a természetedtől. Nincs azzal baj, ha izgatott vagy, de próbálj nem elhamarkodott döntéseket hozni.

Szerelem: Csak akkor juthattok egyről a kettőre, ha mindketten nyílt kártyákkal játszotok. Amíg taktikáztok, a hamis érzelmek és a pókerarc csak bonyodalmak egész sorát hozzák majd magukkal.

Karrier: Igyekszel nyitott szemmel járni, de egyelőre még kitartasz, és nem akarsz túl nagyot ugrani. Várd ki, amíg eljön a te időd, és akkor csapj le a kínálkozó lehetőségekre.

Olvastad már?  Havi horoszkóp - 2020. március 1.

A cikk folytatódik, lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást