Vigyázz az energiáidra! Havi horoszkóp – 2020. szeptember 1.

Vigyázz az energiáidra! Havi horoszkóp – 2020. szeptember 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Vigyázz az energiáidra! Havi horoszkóp – 2020. szeptember 1.

Kos havi horoszkóp

Mindenki a nyár végén kesereg, de te nem is bánod annyira, hogy kicsit végre elcsendesednek a dolgok körülötted. Így legalább van időd végiggondolni valamit, amit már nagyon régóta görgetsz magad előtt.

Szerelem: Tudod, hogy magad alakítod a sorsodat, néha mégis úgy érezheted, minden összeesküdött ellened. Ne hagyd, hogy ezek a negatív gondolatok magukkal ragadjanak.

Karrier: Úgy érezheted, sokkal jobban haladnának a dolgok, ha mások nem terhelnének folyton az aggodalmaikkal. Lehet, hogy számukra egy-egy helyzet élesnek tűnik, de te tudod, mit csinálsz, és kézben tartod a dolgokat.

Bika havi horoszkóp

Határozottan kell fellépned néhány dologgal kapcsolatban, különben könnyen lesöprik az asztalról a véleményedet. Ha eltökélt vagy, és fontos számodra valami, akkor lehet, hogy most a sarkadra kell állnod az ügy érdekében.

Szerelem: Ne engedd el olyan könnyen a füled mellett azt, amit hallasz. A legjobb az őszinte kommunikáció, de néha érdemes lehet egy kívülálló véleményét is meghallgatni a párkapcsolatodról.

Karrier: Két lehetőség között őrlődsz, és egyelőre egyik mellett sem akarsz elköteleződni. Légy óvatos, mert ha nem vigyázol, két szék közül könnyen a pad alá eshetsz!

Ikrek havi horoszkóp

Izgatottan vársz valamit, de ne feledd, hogy addig még rengeteg a dolgod. Ha úgysem tudsz mit tenni, hogy gyorsabban jöjjön a dolog, akkor te se toporogj egy helyben, igyekezz addig más dolgokra összpontosítani az energiáidat.

Szerelem: Úgy érzed, szükséged van most egy kis levegőre, de nem szabad, hogy ez az érzés megijesszen. Időnként mindenki vágyik egy kis magányra, ebből még nem kell messzemenő következtetéseket levonnod.

Karrier: Ha volt is olyan terület, amin mostanában nem érezted annyira magabiztosnak magadat, akkor ott is sikerül most sikert sikerre halmoznod. Az évszakváltás úgy tűnik, jót tett neked, látványos sikereket érhetsz el.

Rák havi horoszkóp

Bármennyire is próbálkozol valamivel már régóta, csak nem akarnak úgy alakulni a dolgok, ahogyan azt tervezted. Most, hogy végre sikerül elengedned a görcsös próbálkozást, minden a helyére kerül, és végre szinte magától sínre kerül az ügyed.

Szerelem: Bármennyire szeretnél is valamit, az igazsággal muszáj szembenézni. Ez elsőre ijesztő lehet, de ha nem tagadod tovább magad előtt a valóságot, akkor tehetsz is azért, hogy úgy változzon, ahogyan az neked, nektek a legjobb lesz.

Karrier: Szeretnél végre biztos választ egy pénzügyeidet érintő kérdésben, de egyelőre várakoztatnak. Ne engedd, hogy túl sokáig tartsanak a partvonalon, hallasd a hangodat, ha az kell.

A cikk folytatódik, lapozz! >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást