Havi horoszkóp

Egy szerelmes hónap: Havi horoszkóp – 2020. október

Egy szerelmes hónap: Havi horoszkóp – 2020. október
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos havi horoszkóp

Magad sem tudod igazán, mi is az, amit akarsz, így pedig nehéz elindulni a jó irányba. Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod, de ezt a döntést meg kell majd hoznod ebben a hónapban.

Szerelem: Nem mindennapi élményeket tartogat az október, de a kellemes pillanatok mellé néhány keserű is vegyülhet majd. Rajtad áll, hogy melyiknek engedsz nagyobb teret.

Karrier: A túl sok óvatoskodás végül ahhoz vezethet, hogy elszalasztasz néhány remek lehetőséget. Nem kell fejjel a falnak menni, de te is tudod, hogy most megéri hallgatni az ugrásra kész ösztöneidre.

Bika havi horoszkóp

Nagy munka van mögötted, de te csak azt látod, mi az, ami még rád vár, és nem azt, mennyi mindent elvégeztél már. Néha abba is bele kell gondolnod, mit tettél már le az asztalra, különben könnyen az önbizalmad láthatja kárát a dolgoknak.

Szerelem: Ha októberben új kapcsolatba kezdesz, nem árt óvatosnak lenned, mert nem minden az, aminek látszik. Ez nem jelenti, hogy reménytelen lenne a dolog, de talán több buktató áll előttetek, mint hinnéd.

Karrier: Ebben a hónapban a hosszabb távú terveidet érdemes a rövidtávúak elé helyezni, még akkor is, ha ez sok plusz munkát jelent. A befektetések végül megtérülnek majd.

Ikrek havi horoszkóp

Jó irányba haladsz, és szinte biztos, hogy ebben a hónapban el tudsz fogadtatni a környezeteddel is valamit, ami nagyon fontos a számodra, és amire szeretnéd az áldásukat. A hónap végére megkaphatod a támogatásukat.

Szerelem: Van, ami megéri a küzdelmet, és van, ami nem. Neked kell eldönteni, hogy miért mekkora áldozatot vagy hajlandó hozni, de vigyázz, nehogy a döntésedet később megbánd.

Karrier: Egy izgalmas kihívásban megmutathatod, mire vagy képes, noha az elején talán te sem bízol teljesen a sikeredben. A lelkesedésedet is bevetve azonban minden akadályt legyőzhetsz.

Rák havi horoszkóp

Minden teher könnyebb, ha van kivel megosztani, és van olyan a környezetedben, aki örömmel vállalja, hogy a segítségedre siessen. Cserébe azonban neked is tenned kell majd érte valamit, de könnyen lehet, hogy a dolog még így is megéri majd neked.

Szerelem: Egy egészséges kapcsolatban a másik hibáira is figyelmeztethetitek egymást, de ne feledd: egy kis tapintattal a keserű pirulát is könnyebb lesz lenyelni, és senkiben nem marad sérelem.

Karrier: Valamilyen kihívással meggyűlhet a bajod, és ugyan mindent sikerül időben teljesítened, sokkal több gondot okozhat a dolog, mint azt a hónap elején hitted volna.

Oroszlán havi horoszkóp

Az ősz és a hűvösebb napok eléggé kedvedet szeghetik, októberben a hangulatodat nagyban befolyásolhatja az időjárás. Figyelj oda, hogy legalább az igazán fontos dolgokban egyenletes legyen a teljesítményed.

Szerelem: Vágyódsz valami után, de a vágyaidat még magadnak sem mered megfogalmazni. Ha nem tudod, vagy nem ismered el, hogy mi az, amit szeretnél, nem sok esély van rá, hogy a dolog az öledbe hullik.

Karrier: A határozott fellépésen sok múlik, és lehet, hogy te kerülsz alulra, mikor valaki magabiztosan vázolja fel a terveit. Legközelebb légy résen, és mutasd meg, mennyire bízol a terveid sikerében.

Szűz havi horoszkóp

Szeretnél segíteni valakinek, de lehet, hogy olyasmit vállalsz, ami meghaladja a képességeidet. Ne feledd, szívességet tenni valakinek egy dolog, de a terheit teljesen magadra venni már nem biztos, hogy olyan okos döntés lehet.

Szerelem: Minden kapcsolat két emberen múlik, és ha csak te próbálod életben tartani a tüzet, abban nem sok örömed lesz. Lépj most hátra egy kicsit, és hagyd, hogy a párod dolgozzon a sikereitekért.

Karrier: Sok mindent vállaltál magadra, és most még úgy is érzed, hogy mások irigyek a sikereidre. A lehetőség előttük is ott volt, te kemény munkával érted el azt, amid van, így nem érdemes rosszul érezned magadat miattuk.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást