Havi horoszkóp – 2020. március 1.

Havi horoszkóp – 2020. március 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. március 1.

Kos havi horoszkóp

Próbáld meg elengedni a feszültségeket. Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére.

Szerelem: Készen állsz egy nagy lépésre, még akkor is, ha ez elsőnek egy kicsit ijesztőnek tűnhet. Bízz az ösztöneidben, és kövesd őket.

Karrier: Fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan helyzetben is, amiről mások talán mást gondolnak, különben nem leszel hű az elveidhez. A siker nem sokat ér, ha megkeseredik az íze a szádban.

Bika havi horoszkóp

Nehéz időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerül, a kirakós részei összeállnak, és megnyugodhatsz, hogy minden egyes rész a helyére kerül majd. Itt az ideje, hogy bátran elkezd tervezgetni a jövődet.

Szerelem: Megbízol valakiben, és ez egy nagyon értékes adomány. Őrizd meg, mert sokat fog jelenteni még a későbbiekben a kapcsolatotok szempontjából.

Karrier: Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol.

Ikrek havi horoszkóp

Régóta foglalkozol már valamivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatsz nyitott az új megoldásokra. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy most egy olyan megoldásra bukkansz, ami sok régi gondodat meg tudja oldani.

Szerelem: Ne feledd, hogy a szenvedély, bár fontos, nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni a másikban.

Karrier: Nem szégyen beismerni, ha van olyan dolog, amihez nem értesz, hiszen ez a leggyorsabb módja a tanulásnak. Ne szorongj olyan sokat, merj kérdezni, hogy fejlődni tudj.

Rák havi horoszkóp

Igyekszel jó benyomást tenni valakire, de ehhez nem kell, hogy teljesen megváltoztasd a személyiségedet, vagy megpróbáld másnak mutatni magadat. Legyél őszinte, add önmagadat, hiszen amúgy is megnyerő személyiség vagy.

Szerelem: Nyitott szemmel kell járnod, és nem szabad beérned félmegoldásokkal. Tartsd észben, hogy jár neked a boldogság, megérdemled, hogy azt kapd, ami igazán örömet okoz neked.

Karrier: Valaki egy olyan lehetőséget ajánl neked, amire már régóta vágysz. Itt az ideje, hogy meg is ragadd, mert ez lehet a kulcs ahhoz, hogy kinyisd a hosszabb távú sikered ajtaját.

Oroszlán havi horoszkóp

Mindennek megvan a maga ideje, és lehet, hogy úgy érzed, bármennyire csábító is egy lehetőség, talán nem most van itt erre a megfelelő alkalom. Gondold végig, hogy tényleg az ösztöneid súgnak, vagy csak megijeszt valaminek a lehetősége.

Szerelem: Először saját magadat kell rendbe tenned ahhoz, hogy másokkal is el tudd fogadtatni azt, aki vagy. Ne tőlük várd a boldogságot, ha magadban nem találod meg a teljességet.

Karrier: Határozottan állást foglalsz valamivel kapcsolatban, és ezzel kivívhatod mások tiszteletét. Most már ne hátrálj meg, minden készen áll a nagy dobásra.

Szűz havi horoszkóp

Túl sokat és feleslegesen aggodalmaskodsz valamin, ami pedig nem kellene, hogy ilyen nagy ügy legyen. Engedd el a fölösleges szorongást, figyelj inkább befelé, hiszen ott is nagyon fontos dolgok történnek.

Szerelem: Valaki melletted áll a nehéz helyzetekben is, és ez sokat jelent számodra. Ne felejtsd el ezt kimutatni neki, és ne arra használd őt, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget egy veszekedésben.

Karrier: Ne láss bele túl sokat egy kisebb dologba, aminek valójában te is tudod, hogy nincs olyan nagy jelentősége. Próbálj tárgyilagos maradni, és kizárni az érzelmeidet a munkából.

Mérleg havi horoszkóp

Igyekszel mindenkinek megfelelni, de közben a saját utadat is egyengetned kell. Miközben mindenki másra is gondolsz, ne feledkezz meg a saját érdekeidről sem, hiszen neked is ugyanúgy jár a boldogság, mint bárki másnak.

Szerelem: Nagy lépésre készülsz, de már régen elszántad magadat. Ahogy közeledik az időpont, csak egyre biztosabb leszel az érzéseidben, és már nem maradt benned félelem.

Karrier: Nehéz döntés előtt állsz, hiszen jó pénzt ajánlanak egy olyan munkáért, amit nem biztos, hogy szívesen végzel. El kell döntened, hosszú távon mi éri meg neked.

Skorpió havi horoszkóp

Nem akarsz semmit sem elkapkodni, mert tudod, hogy nagyon komoly döntés meghozatala előtt állsz. Ha őszintén magadba nézel, akkor azonban rá fogsz jönni, hogy egy ideje már pontosan tudod, mit szeretnél, és a válasz már megszületett benned.

Szerelem: Szükséged van most egy kis magányra, hogy végiggondold az érzéseidet, és rendet tegyél magadban, mielőtt beszélni tudsz a gondolataidról. Akinek fontos vagy, az megérti és tiszteletben tartja az igényedet.

Karrier: Valami folyton sürget, ettől pedig csak még nagyobb nyomást érzel magadon, és nehéz megtalálnod a helyes utat. Vegyél egy nagy levegőt, mielőtt döntesz.

Nyilas havi horoszkóp

Minden körülmény adott ahhoz, hogy meghozz egy fontos döntést, és komoly előrelépést tegyél az életed alakulása szempontjából. Ne hagyd, hogy a saját kétségeid megijesszenek most, amikor már itt állsz a siker kapujában.

Szerelem: Valami választásra kényszerít, és nem biztos, hogy ez a helyzet boldoggá tesz téged. Tartsd észben, hogy tiéd a döntés szabadsága, és olyan utat követhetsz, ami igazán boldoggá tesz.

Karrier: Végre olyasmivel foglalkozhatsz, ami valóban érdekel, és amihez tehetséged is van. Használd ki ezt a lehetőséget.

Bak havi horoszkóp

Túl sok felé szóródik szét a figyelmed, mindenki csak egy kis részt akar belőled, és ez éppen elég ahhoz, hogy úgy érzed, elveszíted az energiáidat. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni.

Szerelem: Próbálsz őszinte lenni, de néha nem is olyan egyszerű dolog kimondani az igazságot. Először magadnak kell bevallanod, hogy mit is érzel, csak így tudod megfogalmazni a gondolataidat.

Karrier: Valaki nagy dolgot kínál neked, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon a lehetőség, állj készen arra, hogy megragadd az alkalmat.

Vízöntő havi horoszkóp

Most minden összeáll, ha időben cselekszel, ehhez azonban arra van szükség, hogy valóban cselekedj, és most cselekedj. Ne állj tovább készenlétben, itt az ideje annak, hogy el is rugaszkodj a startmezőről.

Szerelem: Sok mindenre hajlandó vagy, hogy bizonyítsd az érzéseidet, de ne feledd, hogy aki igazán szeret, az legfeljebb bátorít a saját határaid feszegetésére, de nem fog kellemetlen helyzetekbe taszítani téged.

Karrier: Fogadd el a lehetőségeket, amiket az élet kínál, különben nem fogsz tudni előre lépni. Ne ijedj meg, hiszen készen állsz arra, hogy sikereket érj el, meg van az ehhez szükséges tudásod.

Halak havi horoszkóp

Lehet, hogy nem mindig lesz könnyű elviselni a körülötted lévő feszültséget, de arra kell gondolnod, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé. Ha folyamatosan észben tartod, hogy miért is csinálod azt, amit csinálsz, könnyebb lesz erőt találni a kihívásokhoz.

Szerelem: Igyekszel egy kicsit most befelé figyelni, és arra koncentrálni, hogy meghalld a saját belső igényeidet. Jól teszed, mert akinek igazán fontos vagy, az úgyis azt szeretné, hogy a szíved mélyéről hozz döntést.

Karrier: Nem könnyű egyszerre több szerepben is helyt állni, és lehet, hogy neked is meg kell tanulnod egyensúlyozni a szerepek között. A hónap végére azonban belejöhetsz ebbe a feladatba is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást