Havi horoszkóp – 2020. május 1.

Havi horoszkóp – 2020. május 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. május 1.

Kos havi horoszkóp

Ne rágódj túl sokat a gondokon, mert nagyobbnak fognak tűnni, mint amilyenek valójában. Próbáld inkább megtalálni a szépséget a mindennapokban, mert rengeteg jó dolog történik körülötted. Örülj a napsütésnek!

Szerelem: A szerelmi életed terén is érdemes inkább a pillanatra koncentrálni. Annak örülj, amid most van, és ne bonyolítsd túl a dolgokat.

Karrier: Igyekszel megtenni valamit, amit régóta szeretnél, de ne feledd, hogy ha még nincs itt a te időd, nem érdemes elsietni a döntést. Várd ki a megfelelő alkalmat.

Bika havi horoszkóp

Most jött el a te időd, hogy megmutasd a világnak, mit is tudsz. Állj készen, mert a megfelelő pillanatban kell kamatoztatnod valami olyan képességedet, amit már évek óta fejlesztesz.

Szerelem: Izgatottsággal tölt el egy új kapcsolat ígérete, és bár érdemes tiszta lappal kezdeni, azért ne hagyd azt sem, hogy a korábbi tapasztalataidról megfeledkezz. Hallgass a szívedre, de az eszedet se nyomd el!

Karrier: Igyekszel mindenkinek segíteni, de közben a saját pályád egyengetéséről se feledkezz meg. Ha ügyesen játszod ki a lapjaidat, most pénz áll a házhoz.

Ikrek havi horoszkóp

Nagy terveid vannak, de most már nem a szövögetésnek és a gondolkodásnak, hanem a cselekvésnek van itt az ideje.Tudd le először a kellemetlen kötelességeket, hogy a hónap többi részében már csak a jó dolgokra kelljen figyelned.

Szerelem: Egy családi esemény emlékeztet rá, hogy mik is az igazán fontos dolgok. Próbáld ezt később is szem előtt tartani, és sok energiát meríthetsz a felismerésből.

Karrier: Egy váratlan lehetőség anyagi pluszt kínál, de komoly felelősséggel is jár. Ne vállald el addig, amíg nem vagy biztos abban, hogy az utóbbinak is meg tudsz felelni.

Rák havi horoszkóp

Meg kell most hoznod néhány áldozatot azért, hogy később minden úgy alakuljon, ahogyan azt szeretnéd. Ha erre készen állsz, akkor a befektetett energia meg fog térülni, és a hónap végére elérhetsz valamit, amire régóta vágysz.

Szerelem: Merd kimondani, hogy mi az, amire vágysz, mert csak így kaphatod meg. Ne szégyelld, hogy neked is vannak igényeid, hiszen a saját boldogságod éppen olyan fontos, mint a másoké.

Karrier: Végre kicsit lelassulnak az események, és van időd arra, hogy átgondold a jövődet. Ha valamit változtatnál, akkor most megalapozhatsz ehhez mindent.

Oroszlán havi horoszkóp

Még le sem zárult egy életszakasz, te máris a következő lépésen gondolkodsz. Jó, ha ennyi energiád van, és figyelsz a jövődre, de arra is ügyelj, hogy mindig szánj időt arra is, hogy kiélvezd, amit már elértél.

Szerelem: Bármennyire szeretnéd is, most még nincs itt az ideje annak, hogy válaszokat kapj valakitől. Lehet, hogy érdemes ezt az időt arra használni, hogy te is őszintén végiggondold, mit is érzel.

Karrier: Fordulóponthoz vezet ez a hónap, és egészen új lehetőségek tárulhatnak fel, azt viszont neked kell eldöntened, hogy ezekkel mit kezdesz majd. Most a te térfeleden van a labda.

Szűz havi horoszkóp

Valami miatt régóta várod már ezt a hónapot, de nem sejtheted, hogy még ennél is nagyobb eseményeket tartogat. Szerencsére mind olyasmi lesz, aminek őszintén tudsz majd örülni, így van okod bizakodni.

Szerelem: Romantikus hangulatban telik most ez a hónap, mintha valami lenne a levegőben. A jó idővel te is szinte kivirágzol, és csak vonzod majd magad köré a rajongóidat.

Karrier: Nem értesz egyet egy megoldással, de most már úgy látod, hogy nincs értelme szélmalomharcot vívnod. Inkább csak a magad dolgával foglalkozol, és nem törődsz más véleményével.

Mérleg havi horoszkóp

Nagyon sok minden történik egyszerre ebben a hónapban, neked pedig mindenhol jelen kell lenned. Szerencsére ez egy olyan feladat, amit élvezel és örömmel végzel, de május végére azért így is lehet, hogy ki fogsz majd merülni.

Szerelem: Hagyj magatoknak időt a terveitek megvalósítására, hiszen remek dolgok történnek most veletek. Koncentrálj erre, és ne hagyd elsuhanni a pillanatokat.

Karrier: Gyors döntéseket kell meghoznod, ráadásul több fronton, de ez szerencsére nem okoz neked problémát. Az viszont előfordulhat, hogy nem sok másra marad majd energiád.

Skorpió havi horoszkóp

Ha egyszer már elkötelezted magadat valami mellett, akkor most ne hátrálj meg. Ha tudod, hogy mi az, amit akarsz, akkor cselekedj úgy, hogy az abba az irányba lökje tovább a hajódat, amerre menni szeretnél.

Szerelem: Bámulatos gyorsasággal változnak a dolgok, és te csak kapkodod a fejedet. Szerencsére nincs ellenedre, ha nem állóvíz jellemzi a szerelmi életedet.

Karrier: Hiába próbálsz mindenkinek megfelelni, ha közben éppen a saját elvárásaidat rúgod fel. Maradj hű önmagadhoz, és a munkáddal is elégedettebb leszel.

Nyilas havi horoszkóp

Izgalmas változást tartogat számodra ez a hónap, és az is lehet, hogy te még ennél is többet akarsz. Ha készen állsz a változásra, akkor már csak a környezetedet kell meggyőzni arról, hogy támogassanak a terveidben.

Szerelem: Lehet, hogy más gyorsnak tartaná ezt a tempót, de amíg ti nem szédültök bele, addig nincsen semmi baj. Arra azért figyelj, hogy ebben a csónakban nem egyedül utazol!

Karrier: Egy ideje már úgy érzed, hogy nem tudsz előre lépni, de ez most végre megváltozik. Itt a lehetőség, hogy valóra váltsd az elképzeléseidet!

Bak havi horoszkóp

Több dologban is nehezedre esik zöld ágra vergődni, de ez a hónap segíteni fog, hogy rátalálj a számodra megfelelő útra. Ne félj megosztani a kétségeidet az emberekkel, mert ők lesznek azok, akik segíteni fognak.

Szerelem: Igyekezz a saját kapcsolatodra koncentrálni, és nem arra figyelni, hogy másokkal mi történik. A te boldogságodnak itt van a kulcsa, nem a mások életében.

Karrier: Ha nem tetszik a mostani helyzeted, egyedül te vagy képes változtatni rajta. Indulhatsz másik irányba, de ehhez egy kis bátorságra és biztatásra lesz majd szükséged.

Vízöntő havi horoszkóp

Hallgass a megérzéseidre, és merj szót emelni valami ellen, ha az nem tetszik neked. Ne feledd, hogy a te véleményed is fontos, és a környezeted is jót akar neked, de nem tudnak segíteni, ha nem tudják, mit szeretnél.

Szerelem: Valami végre beérik ebben a hónapban, és ez őszinte boldogsággal tölt el. Fontos azonban, hogy ne csak a pillanatra gondolj, hanem a közeli és távoli jövő alakulására is.

Karrier: Új lehetőség érkezik, amit érdemes lesz megragadnod, mert egy darabig nem lesz hasonló alkalom. Lehet, hogy most kicsit sűrűnek érzed az időzítést, de a lehetőségek nem várnak.

Halak havi horoszkóp

Nehezedre esik lezárni valamit, pedig ami egy dolognak a vége, az egy másik eseménynek a kezdete lehet. Lépj tovább, mert izgalmas kalandok várnak, amiktől most csak te tartod vissza saját magadat.

Szerelem: Igyekszel biztonságos tempóban haladni, de lehet, hogy a szíved mást diktál. Néha érdemes egy kicsit kockáztatni, ha cserébe a boldogságot nyerheted.

Karrier: Próbálj egyszerre egy feladatra fókuszálni, különben szétforgácsolódik az erőd. Pedig most minden energiádra szükséged lesz, hogy helyt állj valahol, ahol igazán nagy a tét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást