Havi horoszkóp – 2020. június 1.

Havi horoszkóp – 2020. június 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. június 1.

Kos havi horoszkóp

Igyekszel mindenkinek a kedvére tenni, de ne feledd, hogy eközben saját magadat sem szoríthatod a háttérbe. Ne feledkezz meg róla, hogy neked a saját érdekeidet is képviselned kell, különben magadra maradhatsz.

Szerelem: Amilyen nagy lelkesedéssel vetetted magad valamibe, most annál inkább úgy érzed, kicsit lassítani kellene. Nincs ezzel semmi gond, nem baj, ha megismeritek egymást.

Karrier: Lehet, hogy most bejön néhány váratlan kiadás, de ha ez olyasmi, amire érdemes költeni, akkor ne sajnáld a befektetést. Később megtérülhet a dolog!

Bika havi horoszkóp

Olyan feladatot kapsz, ami úgy érzed, közel áll a szívedhez, és lehetőséget kapsz arra is, hogy bizonyíts. Adj bele mindent, és a kiérdemelt siker is rád talál majd.

Szerelem: A szenvedély fontos, de legalább ilyen fontos az is, hogy beszélgetni tudj valakivel. Ha ezt a közös hullámhosszt nem sikerül megtalálnotok, akkor a többi nem lesz elég.

Karrier: Jó helyen vagy jó időben, és ha ügyesen kevered a kártyáidat, akkor annak az eredménye is meglesz. Próbáld a hosszú távú terveidet megalapozni.

Ikrek havi horoszkóp

Valakitől olyan híreket hallasz, amelyek felkeltik az érdeklődésedet, de még ne kezdj el ezek alapján szervezkedni. Várj, amíg mások is megerősítik a dolgot, mert nem biztos, hogy minden hír tényeken alapszik.

Szerelem: Egy közös feladat megerősíti a kapcsolatotokat, mert bár nagy kihívás, mégis mindketten örömmel vágtok bele. A közös siker még közelebb hoz titeket.

Karrier: Valaki féltékeny lehet a sikereidre és a kapcsolataidra, de azt persze nem látja, hogy milyen sokat dolgoztál ezekért. Ne törődj az irigyekkel, kutyaugatás nem hallik az égig.

Rák havi horoszkóp

Nem úgy állnak a dolgaid, ahogyan eltervezted őket, de nincs okod elkeseredni. Minden adott ahhoz,hogy ezen változtass, de egy kis plusz munkára lehet majd szükség. Adj bele mindent ebben a hónapban!

Szerelem: Megpróbálsz őszintén beszélni valakivel az érzéseidről, de úgy tűnik, mindig csak kihátrál a dologból. Ne magadra haragudj, teljesen jogos, ha válaszokat vársz a kérdéseidre.

Karrier: Elég tudásod van már ahhoz, hogy egyedül hozz meg döntéseket, valaki mégis mindig felülbírálja azokat. Nyugodtan állj ki a véleményed mellett, ha biztos vagy a döntésed helyességében.

Oroszlán havi horoszkóp

Az utolsó pillanatban sikerül valamit elintézned, és ezt hatalmas sikerként éled meg, de a környezeted úgy gondolhatja, inkább egy jel ez arra, hogy máskor időben cselekedj. Lehet, hogy van valami abban, amit mondanak.

Szerelem: Itt az ideje elengedni egy régi sérelmet, amit egy ideje már hordozol magadban. Új szelek fújnak, ezeket kövesd most.

Karrier: Néha el kell vállalnod olyan feladatokat is, amelyek talán nem különösebben vonzzanak. Gondolj arra, hogy ezekből is milyen sokat tudsz tanulni, ha megfelelő a hozzáállásod.

Szűz havi horoszkóp

Sok mindent el tudsz végezni, de nem biztos, hogy az a cél, hogy minden áron minél hamarabb végezz, ha ezzel teljesen kimeríted magadat. Neked is szükséged van pihenésre, keríts erre is sort ebben a hónapban.

Szerelem: Vedd észre, ha valaki közeledni próbál hozzád. Lehet, hogy téged nem feltétlenül érdekel a másik romantikusan, de azért legyél kedves vele, és tapintatosan hárítsd az érdeklődését.

Karrier: Vonz egy lehetőség, de nem biztos, hogy úgy érzed, most van itt az ideje valami újba kezdeni. Ne feledd, hogy tökéletes alkalom soha nincs, neked kell megteremtened a megfelelő körülményeket.

Mérleg havi horoszkóp

Kitűztél magad elé egy célt, és mindent megteszel, hogy el is érd azt. Légy azonban óvatos, mert ha túlságosan ragaszkodsz a tervedhez, nem leszel elég rugalmas, és felborulsz a buktatókon.

Szerelem: A közös kihívások csak még jobban megerősítik a kapcsolatotokat, de miközben a célra figyeltek, ne feledkezz meg arról sem, hogy egymásra is fordítsatok energiát.

Karrier: Óvatos kísérleteket teszel egy régi álom megvalósítása felé. Lehet, hogy kell egy kicsit kockáztatnod, de cserébe elégedett leszel majd a fejleményekkel, akár már rövid távon is.

Skorpió havi horoszkóp

Valaki mielőbbi döntésre sürget, de te úgy érzed, még várnod kellene egy kicsit. Készen állsz arra, hogy elkötelezd magadat, de csak akkor, ha már minden lehetőséget megvizsgáltál.

Szerelem: Próbálsz tekintettel lenni másokra is, de közben azt érzed, mégis csak a magad útját kell követned. Lehet, hogy valaki olyanhoz húz a szíved, aki tiltott gyümölcsnek számít, mégis ez az, amire vágysz most.

Karrier: Te vagy az egyetlen, aki meg tud oldani egy feladatot, és ezért most abba a helyzetbe kerülsz, hogy ennek meg is kérheted az árát. Gondold át alaposan, hogy egy lehetőséggel nem jobban járnál-e, mint az egyszeri pénzzel.

Nyilas havi horoszkóp

Szeretnél minél előbb a végére jutni egy kellemetlen feladatnak, de ha nem lelkesen végzed a kötelességeidet, az azonnal meg is látszik rajtad. A környezeted is észre fogja venni rajtad, ha nem szívesen teszel szívességet nekik.

Szerelem: Fontos, hogy egy kapcsolatban is megőrizd a saját személyiségedet, de legalább ennyire fontos az is, hogy hallgass arra, aki jót akar neked. Ne kösd az ebet a karóhoz, ha magadnak sem teszel jót ezzel.

Karrier: Itt az ideje szabadjára engedned a kreatív energiáidat, mert most végre megmutathatod, mire vagy képes. Míg a magánéletben kicsit döcöghetnek a dolgok, a munkahelyeden most egyenesen szárnyakat kapsz.

Bak havi horoszkóp

Ne tegyél könnyelmű ígéreteket, mert később rosszul eshet, ha ezeket be is kell majd tartanod. Próbálj inkább egy feladatra koncentrálni, és amíg azzal nem végzel, igyekezz kizárni minden mást.

Szerelem: Bármennyire boldognak érzed is magad, mégis azt gondolhatod, hogy valami hiányzik. Ha mélyen magadba nézel, rájöhetsz, hogy tényleg te vágysz többre, vagy csak a környezeted gyakorol rád nyomást.

Karrier: Szoros tempót tartasz, és ha bármi eltereli most a figyelmedet, kieshetsz a ritmusodból. Ne engedd, hogy ez bekövetkezzen!

Vízöntő havi horoszkóp

Rád férne már egy kis pihenés, de túl sok izgalmas dolog történik most körülötted. Próbálj ne egyszerre csinálni mindent, inkább élvezd ki éppen mindig azt, amivel foglalkozol, úgy kevésbé fogsz kimerülni is.

Szerelem: Lehet, hogy most kevesebb időtök jut a romantikára, de ez nem akadályoz meg abban, hogy ugyanolyan intenzíven éld meg az érzéseidet. A kapcsolat, ami a sűrűbb időszakokban is erős marad, hosszú távon is működni fog.

Karrier: Ha egy ideje már új irányba kacsintgatsz, ez a hónap megfelelő lehet, hogy meg is valósítsd a terveidet. Ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson, hiszen te már minden lehetőségre gondoltál.

Halak havi horoszkóp

Bensőséges beszélgetés során olyasmit tudhatsz meg valakiről, ami egészen megváltoztatja a véleményedet. Vedd azonban figyelembe, hogy ezt azért árulta el neked, mert megbízik benned, nem jó, ha ezzel visszaélsz.

Szerelem: Válaszúthoz érkeztél, és sokáig nem halogathatod már a döntést, mindenképpen el kell köteleződnöd valami mellett. Menj abba az irányba, amerre a szíved húz.

Karrier: A megérzéseid vittek egy irányba, és most elválik, hogy jót mutattak-e. Lehet, hogy ezen múlik majd, hogy később is hallgatsz-e rájuk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást