Havi horoszkóp – 2020. július 1.

Havi horoszkóp – 2020. július 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. július 1.

Kos havi horoszkóp

Egyszerre több dolgot kell most észben tartanod, és úgy érezheted, mindennek te vagy a felelőse. Ne feledd azonban, hogy végül a sikert is te könyvelheted majd el, így talán megéri most a fáradtságot.

Szerelem: Ügyelj rá, hogy bármekkora is most körülötted a feszültség, ne azokon vezesd le, akik fontosak neked. Légy türelmes, szükséged van a párod támogatására most.

Karrier: Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól, akkor most nagyot léphetsz előre. Gondold át, hogy belefér-e neked most az, hogy extra energiát fordíts valamire.

Bika havi horoszkóp

Lehet, hogy most van itt az ideje annak, hogy egy kicsit elvonulj és egyedül gondold át a dolgokat. Adj időt magadnak egy fontos döntés meghozatalára, különben elkapkodhatod a következő lépést.

Szerelem: Valaki próbára teszi a bizalmadat, és neked el kell döntened, hogy megéri-e a kapcsolat a kockázatot. Ne csak a mostani helyzet, a korábbi állapotok alapján dönts.

Karrier: Megpróbálsz a munkába menekülni, de nem adhatod most fel a többi kötelességedet sem. Ne feledd, hogy egy helyen helyt állni nem elég, törekednek kell az egyensúlyra.

Ikrek havi horoszkóp

Minél inkább igyekszel, annál inkább azt érzed, hogy még nagyon távol állsz a céljaid megvalósításától. Ne tegyél túl nagy terhet magadra, gondold végig mi az, amivel ebben a hónapban végezni szeretnél, és koncentrálj csak erre.

Szerelem: Nem várhatod el, hogy mások kitalálják a gondolataidat, még akkor sem, ha ez jólesne neked. Ha vágysz valamire, akkor arról beszélj őszintén a partnereddel.

Karrier: Lehet, hogy túlvállaltad magad, de mivel te jelentkeztél egy feladatra, most már nem akarsz visszatáncolni. Tartsd észben, hogy azt semmi nem éri meg, hogy a végletekig kimerítsd magadat.

Rák havi horoszkóp

Nem könnyű döntést hoztál meg, de összességében mégis azt érzed, hogy helyesen cselekedtél. A megkönnyebbülés szinte tapintható, és rengeteg kreatív energiád is felszabadul, most szükséged van erre a szabadságra.

Szerelem: Lehet, hogy egy kis magányra vágysz, és éppen úgy érzed, hogy kezd sok lenni valakinek a jelenléte. Ne feledd azonban, hogy az emberek nem játékok, nem veheted őket ki a dobozból akkor, mikor szükséged van rájuk.

Karrier: Szeretnél már pontot tenni egy régóta húzódó ügy végére, de eddig úgy tűnik, nem egyszerű elvarrni a szálakat. Haladj lépésről lépésre, akkor nem gabalyodsz bele a részletekbe.

Oroszlán havi horoszkóp

Igyekszel nem túl nagy feneket keríteni egy eseménynek, de nem is tagadhatod, hogy hatással van rád. Próbáld megtalálni a belső békédet, és döntsd el, hogyan viszonyulsz a kérdéshez, mielőtt másokat is bevonsz.

Szerelem: Gyorsabban jár a nyelved, mint az eszed, és talán olyasmit is kimondasz, amit nem is gondoltál komolyan. Ne feledd, hogy mások érzelmeire is hatással lehetnek a szavaid!

Karrier: Egy kicsit elfáradtál most, és úgy érzed, szükséged lenne némi pihenőre. Nem baj, ha lassítasz ebben a hónapban, mindennek eljön majd a maga ideje.

Szűz havi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy le vagy maradva a dolgaiddal, nem úgy haladnak a terveid, ahogyan azt szeretted volna. Ne feledd, hogy csak a magad elvárásainak kell megfelelned, nyugodtan lentebb veheted a nyomást.

Szerelem: Egy őszinte beszélgetés felszínre hozhat régi sérelmeket. Ezek elsőre talán fájdalmasan hatnak, de jót tesz, ha kibeszélitek őket magatokból.

Karrier: Nehezen tudsz elengedni valamit, pedig már eldöntötted, hogy nem aggodalmaskodsz miatta. Most mégis úgy érzed, az az egyetlen megoldás, ha kézbe veszed az ügyet.

Mérleg havi horoszkóp

Nehéz kihívásokkal találod szemben magadat, de a kitartásod és az emberismereted ezen a helyzeten is átsegít. Ha nem hagyod magadat kétségbeesni, akkor gyorsan átlátod majd, hogy mit hogyan lenne érdemes.

Szerelem: Ne feledd, hogy egy csapatban játszotok, együtt tudtok a leghatékonyabban dolgozni. Ne egymást próbáljátok leküzdeni, inkább egyesítsétek az erőtöket.

Karrier: Akkor számíthatsz eredményekre, ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és határozottan ebbe az irányba is tartasz. Ne vállalj most fölösleges terheket, amik nem lesznek a segítségedre.

Skorpió havi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy összemorzsolódsz a teendőid között, és semminek nem érsz igazán a végére. Ha nem a nagy képet nézed, hanem egyesével oldod meg a problémákat, gyorsabban jutsz eredményre.

Szerelem: Egy nyári flört felkavarhatja érzelmeid állóvizét, de lehet, hogy hosszú távon most nem erre lenne szükséged. Légy óvatos, hogy nehogy összetörjön a szíved.

Karrier: Sok mindent bíztak most rád, de ez azért is van így, mert tudják, hogy jól terhelhető vagy, és megbirkózol a kihívásokkal. Ne okozz csalódást a környezetednek.

Nyilas havi horoszkóp

Sikerül végre beiktatnod egy kis pihenőt, ami már nagyon rád fért. Ne hagyd, hogy ezt a lazítást és kikapcsolást elrontsa a környezeted, aki energiát szív el belőled, azt próbáld meg most kizárni.

Szerelem: Valaki megpróbál beleszólni egy olyan döntésbe, ami csakis kettőtökre tartozik. Ne engedjétek be ezeket a hangokat, mert megmérgezheti a köztetek lévő kommunikációt is.

Karrier: Úgy érzed, itt az ideje, hogy valami komolyabb helyzetben is megmutasd a képességeidet. Olyan lépéseket tehetsz, amelyek hosszú távon is elősegítik a karriered épülését.

Bak havi horoszkóp

Valaki döntést vár tőled, te azonban szeretnél még több információt begyűjteni, mielőtt elszánod magadat. Ehhez jogod van, de ne keress kifogásokat, inkább nyíltan tedd fel a kérdéseidet.

Szerelem: Te vagy az egyetlen, aki tudja, hogy mit érez, ezért mástól ugyan kaphatsz tanácsokat, de a döntést neked kell meghoznod. Rajtad múlik, hogy nyári kaland vagy tartós kapcsolat lesz egy szerelemből.

Karrier: Be kell fektetned most némi energiát azért, hogy később ki is vehess valamit. Gondolkodj hosszú távon, és ne ragadj le a pillanatnyi igényeidnél.

Vízöntő havi horoszkóp

Nem hagy nyugodni egy probléma, amire úgy érzed, neked kellene megoldást találnod. Miközben ezek gondolkodsz, vedd észre, hogy nagyon sok szép dolog is történik körülötted, ezekre is koncentrálj.

Szerelem: A kapcsolatotok új szakaszba érkezik, a változások egyszerre lehetnek ijesztőek és nagyon boldogok. Élj meg minden érzelmet, maradj benne minden pillanatban!

Karrier: A magánéleted eseményei néhány karrierrel kapcsolatos döntésedet is felülírják. Próbálj összhangot teremteni közöttük.

Halak havi horoszkóp

Nem önző dolog, ha néha a saját igényeidre is gondolsz. Nem kell ezt megmagyaráznod senkinek, hiszen a te vágyaid is vannak olyan fontosak, mint bárki másé.

Szerelem: Szeretnéd megtudni, hogy más is úgy érez-e, ahogyan te, de ne feledd, hogy az érzelmekre nem kérhetsz garanciát. A boldogságnak az az ára, hogy néha kockáztatni kell.

Karrier: Egy merész döntésre készülhetsz, ami talán meglepi a környezetedet és egészen más irányba terelheti a karrieredet. Ha alaposan előkészíted a lépést, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy működjön a dolog.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást