Havi horoszkóp – 2020. január 1.

Havi horoszkóp – 2020. január 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. január 1.

Kos havi horoszkóp

Már az év elején úgy érezheted, hogy el vagy maradva valamivel, de nem árt, ha megpróbálsz uralkodni ezen az érzésen, és nem adod át magad a pániknak. A kapkodás ugyanis nem segít, nyugodt, kiegyensúlyozott munkára lesz szükséged.

Szerelem: Váratlan fordulatok állhatnak be januárban, és lehet, hogy egy kis időre lesz szükséged, amíg feldolgozod, hogy mit is érzel valójában. Ne legyél türelmetlen önmagaddal.

Karrier: Igyekszel minden tekintetben felelősségteljes lenni, de lehet, hogy lesz feladat, ami túlnő rajtad. Ne feledd, hogy sosem szégyen segítséget kérni!

Bika havi horoszkóp

Meg kell tanulnod kiállni a saját érdekeidért is, mert mások védelmében már nagyon jó vagy, magadról viszont sokszor megfeledkezel. Pedig neked is kijár éppen annyi tisztelet, mint mindenki másnak is.

Szerelem: Óvakodj a hirtelen feltörő érzelmektől, mert lehet, hogy nem olyan őszinték, mint szeretnéd. Ne dönts forró fejjel, várj, míg a dolgok lecsillapodnak és a valódi arcukat mutatják.

Karrier: Kezedben van a siker kulcsa, de élni is tudnod kell vele. Ha ügyesen kevered a lapokat, neked kedvez a szerencse is.

Ikrek havi horoszkóp

Nehezedre esik odafigyelni arra, amire kellene, mert más dolgokon jár most az eszed. Fontos azonban, hogy a kötelességeidnek eleget tegyél előbb, aztán figyelhetsz más dolgokra is.

Szerelem: Friss érzelmeket hoz neked az új esztendő, és ezeket még fel kell dolgoznod. Ne tegyél hirtelen és meggondolatlan ígéreteket, amíg nem néztél a szíved mélyére.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, minden helyzetet te sem tudsz egyedül megoldani. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ezt nem is várja tőled senki, csak te várod saját magadtól.

Rák havi horoszkóp

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, és ezek mind abban is segíthetnek, hogy újévi fogadalmaidat megvalósítsd. Ne ijedj meg tőlük, hiszen éppen ezekre az alkalmakra vártál.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, nem tudsz úrrá lenni a kíváncsiságodon. Lehet, hogy az ismeretlen vagy a tiltott az, ami ennyire vonz, de nem szabad elfelejtened, mit kockáztatsz, ha engedsz a csábításnak.

Karrier: Nem vagy megelégedve valakivel a munkahelyeden, de ne feledd, hogy volt idő, amikor te is csak tanultál. Kritika helyett inkább próbálj meg segíteni neki!

Oroszlán havi horoszkóp

Most végre úgy érzed, hogy megvan benned az erő és az energia ahhoz, hogy újévi fogadalmaidat teljesítsd. Tartsd a szemedet a célon, és akkor nem is lesz kérdés, hogy úrrá leszel-e a kihívásokon.

Szerelem: Nem érdemes úgy tenni, mintha nem vennél tudomást az érzelmeidről, mert a helyzet mindenkinek világos. Jobb, ha őszinte leszel, és kimondod, amiről beszélni kell.

Karrier: Olyan helyzetbe kerülsz, ami kellemetlen döntésre kényszeríthet, de valamikor ezt is meg kell hozni. Nem érdemes halogatni a dolgot, mert csak önmagadat hátráltatod vele.

Szűz havi horoszkóp

Vannak dolgok, amiket te egyértelműnek látsz, de nem biztos, hogy mások is csak ezt az utat látják. Fogadd el, hogy van, aki másképpen gondolkodik, és tartsd tiszteletben, ahogyan ő is ezt teszi a te véleményeddel.

Szerelem: Az év eleji búskomorság kicsit a hangulatotokra is rányomhatja a bélyegét, de ne hagyd, hogy ez túl sokáig így legyen! Szervezzetek valami romantikus programot, és melegedjetek össze ismét!

Karrier: Jól indul az év, minden úgy alakul, ahogyan azt szeretted volna, és ezt érdemes ki is használni. Gyűjts be néhány sikerpontot ebben a hónapban!

Mérleg havi horoszkóp

Szükséged van arra, hogy egy kicsit kimozdulj a komfortzónádból, de ez nem jelenti azt, hogy hagynod kell, hogy valaki rábeszéljen valamire, amit nem akarsz. Addig feszegesd a határaidat, amíg azt te is akarod.

Szerelem: A szerelmi életed terén élvezed a csendes nyugalmat, ez a békesség sok energiát és örömet ad mindkettőtöknek, élvezzétek ki, amit ebből nyerhettek.

Karrier: Aggódsz kicsit a pénzügyek miatt, de erre valójában nincs okod. Meglesz a lehetőséged arra, hogy hamarosan biztonságot teremts.

Skorpió havi horoszkóp

Rosszul viseled, ha valaki jobban tud nálad valamit, mert ez sértheti az önérzetedet. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ez lehetőséget teremt a tanulásra, és kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget.

Szerelem: Hallgass a megérzéseidre, mert olyasvalamit súghatnak, amire egyébként talán csak jóval később jönnél rá. Így viszont lehetőséged lesz, hogy utolérd a saját boldogságodat.

Karrier: Az új év új lehetőségeket is tartogat a számodra, de ezek nem fognak az öledbe hullani. Ha viszont megdolgozol értük, garantál lesz a sikered.

Nyilas havi horoszkóp

Minden körülmény adott most ahhoz, hogy megtaláld a boldogságodat. A fontos az, hogy ne veszítsd el a hitedet, és hogy ne engedd, hogy a saját kétségeid és félelmeid a sikered útjába álljanak.

Szerelem: Valaki őszinte érzelmeket táplál irántad, és a vonzalom kölcsönös. De csak akkor kezdj egy új kapcsolatba, ha úgy érzed, készen állsz arra is, hogy adj, ne csak elvegyél.

Karrier: Eldöntötted, hogy idén sok mindent elérsz, ehhez azonban már most meg kell kezdened a kemény munkát. A januárba nem sok pihenés fér majd bele, de azért ne hajtsd túl magadat.

Bak havi horoszkóp

Próbálsz mértéktartó lenni, de az új év olyan lehetőségekkel kecsegtet, amelyek igazán izgatottá tesznek. Használd ki ezeket, és valósítsd meg a vágyaidat, most nem kell szégyenlősnek lenned!

Szerelem: Óvatos vagy, amikor egy új kapcsolatba kezdesz, mert nem akarsz mindent egy lapra föltenni. Bizalom nélkül azonban semmi sem működik, ezért érzékeny egyensúlyt kell fenntartanod.

Karrier: Ne ijedj meg a kihívásoktól, és főleg ne próbáld megúszni őket. Lehet, hogy saját magadról is valami olyasmit tanulsz, amit nem is gondoltál volna.

Vízöntő havi horoszkóp

Úgy érzed, hogy túl sokáig halogattál valamit, de még nincs késő belevágni a megvalósításba. Igyekezz megőrizni az önbizalmadat, mert ez lehet a siker záloga. Ha te hiszel magadban, mások is hinni fognak benned.

Szerelem: Bizonyítani akarsz, pedig erre nincsen szükség, a kapcsolatotok most is elég erős. Az persze nem árt, ha ettől még egyikőtök sem szűnik meg energiát tenni a működtetésébe.

Karrier: A levegőben van a változás, és te is úgy érzed, készen állsz erre. Ha nyitott maradsz, a lehetőségek meg fognak találni téged.

Halak havi horoszkóp

Valaki jó szándékkal közeledik feléd, még ha közben el is követ néhány hibát. Ne legyél túl szigorú vele, inkább próbáld meg értékelni az igyekezetét.

Szerelem: Meg kell tanulnod beszélni a saját érzéseidről, és elfogadni azt is, ha másoknak ez nehezebben megy. Legyél türelmes, ne siettess és ne erőltess semmit.

Karrier: Ha eldöntötted, hogy valamit megvalósítasz az idén, akkor azt ne halogasd tovább, kezdj bele a megvalósításba most, mert nem kis feladatról van szó, és így nincs vesztegetni való időd sem.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást