Havi horoszkóp – 2020. február 1.

Havi horoszkóp – 2020. február 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. február 1.

Kos havi horoszkóp

Sok minden kavarod most a fejedben és nehéz döntéseket kell meghoznod, de ha hagyod, hogy a nyomás elhatalmasodjon, csak még nehezebb dolgod lesz. Próbáld egy lépés távolságból szemlélni a dolgokat.

Szerelem: Izgalmas kalandokat tartogat a hónap, de nem vagy biztos abban, hogy ez az, amire most szükséged van. Ha arra van szükséged, hogy most befelé figyelj, adj erre időt magadnak.

Karrier: Meg kell találnod az egyensúlyt a munka és magánélet között, mert ha bármelyik irányba is elbillen a mérleg, azt hosszú távon te fogod megbánni. Így neked kell biztosítanod az egyensúlyt is.

Bika havi horoszkóp

Hiába próbálod elrejteni, ha valami bánt, azok, akik igazán közel állnak hozzád, érezni fogják, ha valami nincs rendben. Ha meg tudsz nyílni, és beszélni velük a gondjaidról, neked is könnyebb lesz.

Szerelem: Magadban kell tisztáznod az érzéseidet, mielőtt azokat másokra is rázúdítanál. Tudd, hogy mit akarsz, és akkor őszintén tudsz beszélni az érintettekkel is.

Karrier: Mindenki hibázik néha, a lényeg, hogy ne engedd, hogy ez elvegye az önbizalmadat. Ülj vissza gyorsan a nyeregbe és mutasd meg másoknak is, hogy mit tudsz.

Ikrek havi horoszkóp

A múlt árnyai kísérthetnek, és meg kell tanulnod ezeket végképp magad mögött hagyni. Most már készen vagy arra, hogy ne csak tovább állj, hanem meg is oldd azokat a gondokat, amiket a régi problémák ma is okoznak.

Szerelem: Mindenkinek szüksége van egy kis türelemre, és neked ez nem a legerősebb oldalad. Ne feledd, az, hogy véded a saját érdekeidet, még nem jelenti azt, hogy valaki mást sürgetned kellene egy olyan lépés megtételére, amire még nem áll készen.

Karrier: Váratlan feladatok megoldása hárul most rád, de ezeket is ügyesen kezeled. A siker mások figyelmét sem kerüli el, és lehet, hogy egy kivételes lehetőséget is kapsz.

Rák havi horoszkóp

Sok kis mindennapi problémával kell szembenézned ebben a hónapban, és emiatt könnyen úgy érezheted, hogy fejedre nőnek a dolgok. Próbálj egyszerre mindig egy dologra figyelni, ha kis lépésekben haladsz, biztosabban célba érsz.

Szerelem: Válaszúthoz érkeztél, és lehet, hogy elbizonytalanodsz valamiben, amit eddig biztosnak éreztél. Ne fordíts rögtön hátat, inkább csak húzd be a féket, és gondold át a lehetőségeidet.

Karrier: A pénzügyeid most egy kis külön figyelmet igényelnek, és lehet, hogy le is kell mondanod néhány dologról, amit szeretnél. Gondold végig, mi éri meg az anyagi biztonságod kockáztatását.

Oroszlán havi horoszkóp

Szeretnéd felpörgetni az eseményeket, de úgy érzed, valami mindig akadályoz, lassan haladnak körülötted a dolgok, és talán te magad sem vagy a legjobb formádban. Legyél egy kicsit türelmesebb, hiszen minden jó irányba tart, még ha lassabban is.

Szerelem: Készen kell állnod arra, hogy meghozz néhány döntést, mert valaki a válaszodra vár. Időt még kérhetsz, de ne várakoztasd fölöslegesen őt sem.

Karrier: Ha igazán hiszel valamiben, akkor meg is valósíthatod a dolgot, ehhez azonban először is tenned kell. Ne várd a csodát, építs ajtót neki!

Szűz havi horoszkóp

Ebben a hónapban szembe kell nézned régi korábbi döntésed következményével, és lehet, hogy úgy gondolod, másik utat kellett volna változtatnod. Az időben azonban nem mehetsz vissza, ezért ne rágódj sokat azon, hogy mi lett volna, ha.

Szerelem: Kisebb súrlódások nehezíthetik meg ezt a hónapot, de ha a hirtelen harag helyett őszintén beszéltek egymással, akkor elsimíthatjátok ezeket.

Karrier: Nem értesz egyet valakivel, de sajnos nem vagy abban a pozícióban, hogy vitatkozni kezdj. Várj ki, hamarosan eljön a te időd.

Mérleg havi horoszkóp

Kitűztél magad elé egy célt, és tartod is magadat a terveidhez, egyenesen haladsz a kijelölt úton. Közben azonban arra is figyelj, hogy ne vonja el ez az egy dolog a figyelmedet minden másról.

Szerelem: Meg kell fogalmaznod a vágyaidat, mert a párod mindent megtenne, hogy boldoggá tegyen. De ha nem tudja, mit kellene tennie, mindkettőtök dolga megnehezedik.

Karrier: Gyors döntéseket kell hoznod, és az is lehet, hogy történik most valami, ami az anyagi helyzetedet is nagyban befolyásolja. Légy résen és állj készen a válaszokkal.

Skorpió havi horoszkóp

Próbálsz fegyelmezett maradni egy feszült helyzetben, de nehéz parancsolni az érzéseidnek. Tartsd szem előtt, hogy ha a legjobbat akarod, akkor nem dönthetsz pusztán érzelmek alapján.

Szerelem: Igyekszel megfelelni valaki elvárásainak, de ne feledd, ha valaki nem önmagadért szeret, akkor ott nem sok esély van a tartós boldogságra. Gondold át, hogy mi mekkora áldozatot érdemel meg.

Karrier: Vízválasztó helyzethez érsz, ami kissé feszültté tehet, de nincs okod az aggodalomra. Végig erre a feladatra készültél, készen állsz a megoldására.

Nyilas havi horoszkóp

Valami kizökkent a megszokott ritmusodból, és nehéz ismét rátalálni az egyensúlyra. Minél többet bosszankodsz ezen, annál több időt vesztegetsz el, próbálj inkább fókuszált maradni, és a jövőbe tekinteni.

Szerelem: Megbízol valakiben, és nagy lépésekre készülsz, de kicsit tartasz a környezeted véleményétől. Ne aggódj, ha azt látják, hogy boldog vagy, akkor a szeretteid is támogatni fognak.

Karrier: Ne érd be a minimummal, most van itt az ideje, hogy megmutasd, mire vagy képes. Bizonyíts, és akkor ebben a hónapban közelebb kerülhetsz a terveid megvalósításához.

Bak havi horoszkóp

A kitartásod az, ami előre visz, de mindez nem sokat érne, ha nem lenne ilyen lehengerlő a személyiséged is. Nem érdemes tehát félned az új ismeretségektől, hiszen minden alkalommal csak előbbre lépsz, bárhová mész, mindenhol kedvelni fognak azért, aki vagy.

Szerelem: Úgy érzed, itt az idő egy fontos beszélgetésre, de talán azt szeretnéd, ha valaki más kezdeményezné azt. Ne félj kimondani, amire vágysz, neked is jogod van elindítani a dolgokat.

Karrier: Csak önmagad állhatsz most a sikered útjába. Ha folyton megkérdőjelezed a saját döntéseidet, annak nem lesz jó hatása az eredményeidre. Találd meg az önbizalmadat!

Vízöntő havi horoszkóp

Igyekszel ebben a hónapban egyensúlyt tartani, de úgy érzed, mintha egyik területen se tudnál kiemelkedőt elérni. Ez a félelem azonban csak a fejedben létezik, valójában mindenki elégedett veled, neked sincs okod arra, hogy kételkedj magadban.

Szerelem: Az érzéseid erősek, de ebben a hónapban bizonyítanod is kell őket. Egy nehéz helyzetben kell valaki mellé odaállnod, és megerősítened őt a támogatásodról.

Karrier: Új kihívásokat keresel, és ezek meg is találnak a hónapban, de fontos, hogy valamilyen területen még fejleszd magadat. Egy új képesség elsajátítása nagy távlatokat nyithat meg előtted.

Halak havi horoszkóp

Ki akarod használni ennek a hónapnak minden percét, mert nagy terveid vannak. Ne feledd azonban, hogy néha a lassú víz partot mos technikát érdemes választani a lerohanás helyett, ami amúgy sem a te stílusod.

Szerelem: Egy titokzatos idegen korbácsolhatja most fel az érzelmeidet, ami különösen jól esik. Nem biztos, hogy komoly folytatás is lesz, de örülsz egy kis vérpezsdítő izgalomnak.

Karrier: Itt az ideje pontot tenni valaminek a végére, mert amíg nem végzel a feladattal, addig a jutalmat sem zsebelheted be. Pedig mind az anyagi, mind a szellemi támogatás különösen jól fog jönni ebben a hónapban.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást