Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1. / 3. oldal

Mérleg havi horoszkóp

Ebben a hónapban sem lesz sok időd a pihenésre, de legalább a befektetett energiáid elkezdenek beérni. Úgy érzed, megéri továbbra is lelkesnek lenned, ha a dolgaid ilyen jól alakulnak.

Szerelem: A távolság néha közelebb hoz, és a nehéz helyzetek közös megoldása is segíthet, hogy szorosabb legyen a kapcsolatotok.

Karrier: Nem lesz könnyű dolgod ebben a hónapban, de ha nem adod fel, és az utolsó pillanatig dolgozol, végül minden összeáll.

Skorpió havi horoszkóp

Itt az ideje, hogy bepótold egy régi elmaradásodat. Ha úgy érzed, tartozol valakinek valamivel, akkor ne halogasd újévig a dolgot, könnyíts most a lelkeden.

Szerelem: Ha úgy érzed, kihűlt a láng, két dolgot tehetsz: vagy továbblépsz, vagy újraéleszted a tüzet. Te is tehetsz azért, hogy megtartsd a kapcsolatban a szenvedélyt.

Karrier: Meg kell őrizned a lelkesedésedet, akkor is, ha néhány kollégád hitetlenkedik, vagy negatívan áll a dolgokhoz.

Az eredmény eléréséhez hinned is kell benne.

Nyilas havi horoszkóp

Lehet, hogy ebben a hónapban valami olyasmit tapasztalsz meg, ami egészen a feje tetejére állít mindent, és más megvilágításba helyez dolgokat. Még nem késő, hogy másként ítélj meg néhány fontos kérdést.

Szerelem: Ne ítélkezz elhamarkodottan, és ne követelj túl sokat a másiktól. Ha egy kicsit türelmesebb vagy, mindkettőtök életét megkönnyíted.

Karrier: Konfliktusba keveredhetsz a munkahelyeden, és lehet, hogy most le kell nyelned valamit, ami nagyon nincs ínyedre. Időnként mindenkivel megesik ez, ne csinálj túl nagy ügyet belőle.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást