Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1. / 2. oldal

Rák havi horoszkóp

Ez a hónap a jövő tervezgetéséről szól, és az is lehet, hogy olyan nagy terveket találsz ki, amelyekkel meglephetsz másokat. Neked viszont jót tehet, ha egy kicsit felrázod magad, így ne bizonytalanodj el.

Szerelem: Gyors tempóra kapcsolsz, és nem biztos, hogy mindenki képes lesz tartani veled a lépést. El kell döntened, hogy lassítasz, vagy hátrahagysz valakit, és új kapcsolatok felé nyitsz.

Karrier: Olyan lehetőség kínálkozik, amit szívesen megragadnál, de nem vagy biztos a saját kompetenciáidban. A próbálkozással azonban semmit nem veszíthetsz, merj nagyot álmodni!

Oroszlán havi horoszkóp

Olyasmi után vágyódsz, ami nem lehet a tiéd, miközben egyre jobban csalódsz abban, amit magadénak tudhatsz. Ne hagyd, hogy ez az attitűd elrontsa az ünnepeket.

Szerelem: Ha rajtad is van a rózsaszín szemüveg, akkor is fel kell mérned, hogy az újdonság varázsa hoz-e lázba, vagy valóban ennyire lelkes vagy.

Ne rugaszkodj el teljesen a földtől, mert megütheted magad!

Karrier: Ha nem aggódsz olyan sokat valami miatt, hanem hozzáfogsz a probléma megoldásához, akkor sokkal jobban fogod érezni magadat. A megoldással a zsebedben már minden egyszerűbbnek tűnik.

Szűz havi horoszkóp

Alig várod, hogy az egész család összegyűljön, de ha túl nagyok az elvárásaid, könnyen csalatkozhatsz. Ne a tökéletességre törekedj, inkább próbáld meg élvezni a helyzetet minden bájával és bajával.

Szerelem: Egy kis odafigyelés és türelem a legfeszültebb helyzeteket is segít elsimítani. Ha mindketten azt szeretnétek, akkor szép lehet a közös ünnep hónapja.

Karrier: Pozitív visszajelzéseket kapsz, amelyek megerősítenek abban a hitben, hogy jól csinálod azt, amit csinálsz. Ez segít, hogy jövőre is ugyanilyen lelkesen vágj a munkába.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást