Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Kos havi horoszkóp

Ha valaki gyors megoldást ígér egy komoly problémádra, akkor lehet, hogy érdemes megfontolni, hiszel-e neki. Szerencséd persze neked is lehet, de a tartós sikerért mindig dolgozni kell.

Szerelem: Ne bízz semmit a véletlenre! Egy jól működő kapcsolatért sokat kell dolgozni, és most mindkettőtöknek dolgoznia kell azon, hogy átvészeljetek egy nehéz időszakit.

Karrier: Szeretnél néhány dolgot még elintézni az év vége előtt, de nem biztos, hogy ez sikerül – ilyenkor már a fű sem nő, és lehet, hogy neked is türelemmel kell lenned.

Bika havi horoszkóp

Az év végére te is alaposan kimerültél, de azért néhány kérdést még tisztázni akarsz. Légy óvatos, mert ebben a lelki állapotban már nem biztos, hogy a legjobb döntéseket hozod.

Szerelem: A hónap második fele romantikusra sikerül, végre feltöltődhettek azzal az energiával, amire régóta vágytok.

Ez most mindkettőtöknek nagyon jól esik.

Karrier: Nem elég, ha tudod, másoknak mit kellene tennie, rá is kell venned őket, hogy elvégezzék a feladatukat, és ez lehet a dolog legnehezebb része.

Ikrek havi horoszkóp

Fordulatokban gazdag, bulizós hónapra számíthatsz, most akkor sem tudsz kimaradni az összejövetelekből, ha szeretnél. Ezek az összejövetelek értékes új ismeretségeket is jelenteken.

Szerelem: Légy óvatos, mert a szavak súlyos sebeket ejthetnek másokon, és az ünnepi időszakban egyesek különösen érzékenyek. Ne bántsd meg azt, aki a legfontosabb neked.

Karrier: Nem egyszerű most a munkára koncentrálnod, mert már máshol jár az eszed, de azért kénytelen leszel erre is időt szakítani, ha nem akarsz kárt tenni a karrieredben.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást