Havi horoszkóp

A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp – 2020. augusztus

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg havi horoszkóp

Megpróbálsz két lábbal a földön maradni, de igazi álmodozó típus vagy, akinek szüksége van a fantáziáira. Ne is zárd el őket, mert ezek az elképzelések lehetnek azok, amelyek segítenek, hogy megtaláld a számításaidat.

Szerelem: Valamivel kevesebb romantikára lesz most időtök, de a kapcsolatotok erejét ez nem változtatja meg. Azért tudtok mindketten másra is koncentrálni, mert a szerelmetek elég erős, hogy így is életben maradjon.

Karrier: Néhány nehéz döntést kell meghoznod ebben a hónapban, de ha az eszedre hallgatsz, akkor végül te leszel az, aki nyertesen kerül ki ezekből a helyzetekből. Tartsd szem előtt a hosszabb távú érdekeidet.

Skorpió havi horoszkóp

Próbálsz nyitott és megértő lenni valakivel szemben, de neked is megvannak a magad határai. Nincsen azzal se baj, ha a saját érdekeid védelmére kelsz, hiszen elsősorban önmagadért tartozol felelősséggel.

Szerelem: Valaki feltűnhet a múltadból, aki egy rövid időre elbizonytalanít az érzéseiddel kapcsolatban. próbálj higgadtan gondolkodni, akkor kiderül, mi a valódi, és mi az, ami csak fellángolás.

Karrier: Egyszerre több szerepben is helyt kell most állnod, de találékonyságodnak köszönhetően ez nem okoz problémát. Érdemes azonban végiggondolni, hogy vajon hosszabb távon is bírnád-e ezt a tempót.

Nyilas havi horoszkóp

Páratlan lehetőség hullik most az öledbe, de az már csak rajtad múlik, hogy sikerül-e élni is vele, vagy hagyod kicsúszni a kezeid közül. Próbálj mindig egy lépéssel a többiek előtt járni, akkor biztosan nem maradsz le egy-egy nehezebb szakaszon sem!

Szerelem: Mindig kettőn áll a vásár, de ez azt jelenti, hogy a saját szerepedet sem kisebbítheted. Jogod van elvárni, hogy a másik is tegyen lépéseket, de te sem toporoghatsz egy helyben, őrá várva.

Karrier: Akkor dolgozol igazán jól, ha lelkes vagy, ha érdekel az, amit csinálsz. Fontos azonban, hogy a kevésbé érdekes feladataidhoz is megtaláld a motivációt.

Bak havi horoszkóp

Igyekszel még gyorsan lerendezni néhány dolgot, mielőtt véget ér a nyár, mert nem akarod ezeket a terheket a következő évszakra is magaddal vinni. Jól teszed, ha így jársz el, mert hamarosan minden friss energiádra szükséged lesz.

Szerelem: Nem vagy lemaradva semmiről, ne sürgesd a dolgokat. Próbáld inkább mindig azt a pillanatot megélni, amiben éppen vagytok, és hagyd időt a saját érzelmeid kiismerésére.

Karrier: Egy új feladat egy kicsit megijeszthet, de lehet, hogy hosszú távon éppen ez az a kihívás, amire most szükséged volt. Maradj nyitott, és vállalj új kalandokat!

Vízöntő havi horoszkóp

Izgalmas, új feladatok várnak rád, és te alig várod, hogy ezekben az élethelyzetekben is kipróbálhasd magadat. Meglepő módon azonban kiderülhet, hogy a türelmed lesz az, amit leginkább próbára tesznek majd ezek a kihívások.

Szerelem: Valami megváltoztathatja a kapcsolatotok eddigi dinamikáját, de egyáltalán nem biztos, hogy ez baj. Ha a változás egyikőtöknek sincs ellenére, akkor nyugodtan élvezzétek ki ezt a helyzetet.

Karrier: Új irányok, új feladatok és új kihívások vonzanak. A váltás előtt azonban érdemes még átgondolni, hogy most a legalkalmasabb-e az idő arra, hogy felbolygasd magad körül a dolgokat.

Halak havi horoszkóp

Nem akarod kevesebbel beérni, mint amit elképzeltél magadnak, és mindent meg is teszel, hogy a terveidet valósággá váltsd. Ha kell, tegyél meg néhány extra lépést, mert csakis így leszel végül elégedett az eredményeiddel.

Szerelem: Romantikus hangulatba kerülsz, és ezt a környezeted is megérzi. Így nem is meglepő, ha az augusztus néhány forró flörtpillanatot is tartogat – hiszen szinte izzik körülötted a levegő, így senki nem marad közömbös, aki a közeledbe kerül.

Karrier: Egy okos döntéssel most két legyet üthetsz egy csapásra, és ez a rövid és hosszú távú terveid sikereit is elősegíti. Ragadd meg a lehetőséget, és hozd ki belőle a legtöbbet!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást