Havi horoszkóp

A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp – 2020. augusztus

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos havi horoszkóp

Néhány kellemetlen ügy még elrendezésre vár, de ezeket nem érdemes tovább halogatni, mert csak a saját utadba görgetsz akadályokat. Tegyél pontot ezeknek a végére, és végre semmi sem fog akadályozni abban, hogy a kellemesebb feladatokra figyelhess.

Szerelem: Valaki próbára teszi a bizalmadat, és talán naivnak is érezheted magadat emiatt. Ne feledd azonban, hogy nincs semmi rossz abban, ha a jót feltételezed más emberekről.

Karrier: Egy új feladat izgalmas kihívások elé állít, és te igyekszel meg is felelni ennek. Valaki figyeli, hogyan teljesítesz a teher alatt.

Bika havi horoszkóp

Mindig igyekszel egy lépéssel tovább menni, feszegetni a saját határaidat. Ez az, ami sikeressé tesz, de ne feledd, hogy te sem vagy sebezhetetlen, időnként neked is szükséged van egy kis pihenésre és lazításra!

Szerelem: Aki csak a felszínt ismeri, az zárkózottnak gondolhat, de valójában nagyon fontos számodra a kommunikáció. Aki ezt nem tudja tiszteletben tartani, azzal sok konfliktus vár még rátok.

Karrier: Szereted a kihívásokat, de ne vállald el mások feladatait is helyettük. Éppen elég neked a saját dolgaidra vigyáznod.

Ikrek havi horoszkóp

Egy kicsit kimerültnek érezheted magadat most, jól jönne egy kis pihenés, lazítás, de nem biztos, hogy ezt éppen most megengedheted magadnak. Próbáld kihasználni a kis szüneteket, és ezekben feltöltődni akár alvással, akár meditációval.

Szerelem: Egy őszinte beszélgetés valakivel, aki közel áll hozzád, most nagyon jót tud tenni a lelkednek. Éppen erre van szükséged ahhoz, hogy erőt nyerj a kihívásokhoz, amelyek az élet többi területén várnak.

Karrier: Jó érzés tudni, hogy fontos vagy, de ne feledd, hogy pusztán ez nem elég a karriered megalapozásához. Jogod van elvárni, hogy meg is becsüljék a munkát, amit végzel.

Rák havi horoszkóp

Mikor már mindenki lemondott valamiről, te még egy utolsó próbálkozást teszel, és ez hozhatja meg a sikert. A feladatokra fordított időnek és energiának azonban ára van, amit neked kell majd megfizetned.

Szerelem: Miközben sok energiát fektetsz a párkapcsolatodba, igyekezz odafigyelni saját magadra is. Ne feledd, hogy egy boldog kapcsolatot csak két, külön-külön is boldog ember tud fenntartani.

Olvastad már?  Havi horoszkóp - 2020. június 1.

Karrier: Végre mások is elismerik azt, amit csinálsz, és ez örömet okoz neked. Keményen dolgoztál, megérdemled a dicséretet, ne félj őszintén fogadni is azt!

Oroszlán havi horoszkóp

Ne várd meg, míg egy-egy probléma a fejedre nő, intézkedj már most, amíg még van lehetőséged! Ha gyorsan cselekszel, sok későbbi bosszúságtól megkímélheted magadat.

Szerelem: Ami a szíveden, az a szádon, és lehet, hogy van olyan, akinek ez nem annyira tetszik. Próbáld úgy megfogalmazni a véleményedet, hogy az ne okozzon fájdalmat másoknak, legyél tapintatos, de ne hallgasd ez a valódi érzéseidet!

Karrier: Versenyhelyzetbe kerülhetsz valakivel, és nem vagy benne biztos, hogy te vagy a jobb. Tegyél meg minden tőled telhetőt, akkor bárhogyan alakulnak is a dolgok, nem lesz okod rosszul érezni magadat.

Szűz havi horoszkóp

Egy fontos feladatra készülsz, de míg odáig jutsz, a jelenben is várnak rád kihívások. Ezeknek se fordíts hátat, foglalkozz azokkal a kihívásokkal is, amelyek talán kevésbé tűnnek most érdekesnek.

Szerelem: A párodnak most támogatásra lehet szüksége, te pedig boldogan sietsz a segítségére. Ha tudod, hogy fordított helyzetben ő is ezt tenné érted, akkor nem is cselekedhetnél helyesebben.

Karrier: Egy kis odafigyelést igényel, hogy minden munkádat összeszervezd, de ha jól gazdálkodsz az időddel, komoly sikereket könyvelhetsz majd el ennek a hónapnak a végén.

Kíváncsi vagy a többi csillagjegy augusztus havi horoszkópjára is? Ide kattintva lapozz egyet és már olvashatod is >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást