A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp – 2020. augusztus

A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp – 2020. augusztus

Címlap / Havi horoszkóp / A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Havi horoszkóp – 2020. augusztus

Kos havi horoszkóp

Néhány kellemetlen ügy még elrendezésre vár, de ezeket nem érdemes tovább halogatni, mert csak a saját utadba görgetsz akadályokat. Tegyél pontot ezeknek a végére, és végre semmi sem fog akadályozni abban, hogy a kellemesebb feladatokra figyelhess.

Szerelem: Valaki próbára teszi a bizalmadat, és talán naivnak is érezheted magadat emiatt. Ne feledd azonban, hogy nincs semmi rossz abban, ha a jót feltételezed más emberekről.

Karrier: Egy új feladat izgalmas kihívások elé állít, és te igyekszel meg is felelni ennek. Valaki figyeli, hogyan teljesítesz a teher alatt.

Bika havi horoszkóp

Mindig igyekszel egy lépéssel tovább menni, feszegetni a saját határaidat. Ez az, ami sikeressé tesz, de ne feledd, hogy te sem vagy sebezhetetlen, időnként neked is szükséged van egy kis pihenésre és lazításra!

Szerelem: Aki csak a felszínt ismeri, az zárkózottnak gondolhat, de valójában nagyon fontos számodra a kommunikáció. Aki ezt nem tudja tiszteletben tartani, azzal sok konfliktus vár még rátok.

Karrier: Szereted a kihívásokat, de ne vállald el mások feladatait is helyettük. Éppen elég neked a saját dolgaidra vigyáznod.

Ikrek havi horoszkóp

Egy kicsit kimerültnek érezheted magadat most, jól jönne egy kis pihenés, lazítás, de nem biztos, hogy ezt éppen most megengedheted magadnak. Próbáld kihasználni a kis szüneteket, és ezekben feltöltődni akár alvással, akár meditációval.

Szerelem: Egy őszinte beszélgetés valakivel, aki közel áll hozzád, most nagyon jót tud tenni a lelkednek. Éppen erre van szükséged ahhoz, hogy erőt nyerj a kihívásokhoz, amelyek az élet többi területén várnak.

Karrier: Jó érzés tudni, hogy fontos vagy, de ne feledd, hogy pusztán ez nem elég a karriered megalapozásához. Jogod van elvárni, hogy meg is becsüljék a munkát, amit végzel.

Rák havi horoszkóp

Mikor már mindenki lemondott valamiről, te még egy utolsó próbálkozást teszel, és ez hozhatja meg a sikert. A feladatokra fordított időnek és energiának azonban ára van, amit neked kell majd megfizetned.

Szerelem: Miközben sok energiát fektetsz a párkapcsolatodba, igyekezz odafigyelni saját magadra is. Ne feledd, hogy egy boldog kapcsolatot csak két, külön-külön is boldog ember tud fenntartani.

Karrier: Végre mások is elismerik azt, amit csinálsz, és ez örömet okoz neked. Keményen dolgoztál, megérdemled a dicséretet, ne félj őszintén fogadni is azt!

Oroszlán havi horoszkóp

Ne várd meg, míg egy-egy probléma a fejedre nő, intézkedj már most, amíg még van lehetőséged! Ha gyorsan cselekszel, sok későbbi bosszúságtól megkímélheted magadat.

Szerelem: Ami a szíveden, az a szádon, és lehet, hogy van olyan, akinek ez nem annyira tetszik. Próbáld úgy megfogalmazni a véleményedet, hogy az ne okozzon fájdalmat másoknak, legyél tapintatos, de ne hallgasd ez a valódi érzéseidet!

Karrier: Versenyhelyzetbe kerülhetsz valakivel, és nem vagy benne biztos, hogy te vagy a jobb. Tegyél meg minden tőled telhetőt, akkor bárhogyan alakulnak is a dolgok, nem lesz okod rosszul érezni magadat.

Szűz havi horoszkóp

Egy fontos feladatra készülsz, de míg odáig jutsz, a jelenben is várnak rád kihívások. Ezeknek se fordíts hátat, foglalkozz azokkal a kihívásokkal is, amelyek talán kevésbé tűnnek most érdekesnek.

Szerelem: A párodnak most támogatásra lehet szüksége, te pedig boldogan sietsz a segítségére. Ha tudod, hogy fordított helyzetben ő is ezt tenné érted, akkor nem is cselekedhetnél helyesebben.

Karrier: Egy kis odafigyelést igényel, hogy minden munkádat összeszervezd, de ha jól gazdálkodsz az időddel, komoly sikereket könyvelhetsz majd el ennek a hónapnak a végén.

Kíváncsi vagy a többi csillagjegy augusztus havi horoszkópjára is? Ide kattintva lapozz egyet és már olvashatod is >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást