Havi horoszkóp – 2020. április 1.

Havi horoszkóp – 2020. április 1.

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp – 2020. április 1.

Kos havi horoszkóp

Hiába érsz el sikereket valamiben, ha ezek a sikerek már nem okozzák azt az örömöt neked, amire vágysz. Lehet, hogy itt az ideje új területek felé nyitnod.

Szerelem: Váratlan érzelmi vihar kavarhatja fel az állóvizet, és ez mindkét irányba elmozdíthatja a kapcsolatotokat. Rajtatok áll, hogy végül hol köt ki a hajótok.

Karrier: Ijesztőnek tűnhet letérni a megszokott útról, de most a hosszú távú céljaidra kell gondolnod. Cselekedj most, hogy később élvezhesd az eredményt.

Bika havi horoszkóp

Nem szereted elkapkodni a döntéseidet, de most úgy alakulnak az események, hogy nem sok időd marad a gondolkodásra. Igyekezz nyugodt maradni, ha még feszült is vagy, az nem a józan döntésetek segíti elő.

Szerelem: Hirtelen úgy érzed, világosan látsz mindent, és azt is tudod, melyik út vezet a boldogságodhoz. Lesz azonban, aki nem érti meg ilyen könnyedén a döntéseidet.

Karrier: Lehet, hogy kicsit sok dolgot vállaltál most egyszerre. Ne feledd, hogy neked is vannak korlátaid, és érdemes ezeket tiszteletben tartanod.

Ikrek havi horoszkóp

Ha úgy érzed, valamiből most már nem származik elég örömöd, akkor lehet, hogy eljött az ideje a váltásnak. Ne ragadj le egy dolognál csak azért, mert kényelmes megoldást jelent, a boldogságod megér egy kis kockázatot.

Szerelem: Minél tovább gondolkodsz rajta, annál inkább úgy érzed, hogy valami zavar van a kapcsolatotokban. A kibeszélés segíthet, a hallgatás és önmagadba temetkezés biztosan nem.

Karrier: Valaki válaszokat vár tőled olyan kérdésekre, amelyekre még magad sem tudod a választ. Lehet, hogy itt az ideje elkötelezni magadat valami mellett.

Rák havi horoszkóp

Ne tegyél elhamarkodott ígérteket egy kényelmetlen helyzetben csak azért, hogy hamarabb szabadulj belőle. Gondolkodj hosszú távon, és ne feledd, hogy ami most kényelmes megoldást jelent, azt később még nagyon megbánhatod.

Szerelem: Kellemetlen akadályok gördülnek most az utadba, és azt várod a párodtól, hogy ezek megoldásában támogasson, vagy legalább melletted álljon. Sokat elárul a viselkedése arról, hosszabb távon hogyan alakul majd a kapcsolatotok.

Karrier: Lelkiismeretesen végzed minden feladatodat, de emiatt lehet, hogy olyasmit bíznak rád, amit mások nem szívesen végeznek. Tedd a dolgod, de ne hagyd, hogy valaki elvegye tőled a lehetőségeket.

Oroszlán havi horoszkóp

Előre kell gondolkodnod és tervezned, mert ha nem állsz készen a cselekvésre, amikor eljön a te pillanatod, akkor lehet, hogy ismét nagyon hosszú ideig kell várnod, amíg újra alkalmas lesz az idő.

Szerelem: Egy kis távolság még egészséges, nem kell megijedned tőle, bármelyikőtökben merül is fel az igény. Ha a kapcsolatotok eközben is erős marad, nincs mitől félnetek.

Karrier: Meg akarod mutatni valakinek, hogy mire vagy képes, de ha nem a megfelelő indokkal cselekszel, az az eredményen is látszani fog. Legyenek tiszták a szándékaid!

Szűz havi horoszkóp

Ne sürgesd az eseményeket, mert úgysem tudod befolyásolni az alakulásukat. Arra ügyelj, hogy mindig az adott pillanatban teljesítsd a tőled telhető legjobbat, ne a jövőbe pillantgass.

Szerelem: Egy régi sérelem felszínre kerülésével nem csak a jelen idillje törhet meg, de a jövő is veszélybe kerül. Próbáljátok most ne a szőnyeg alá söpörni a problémát, hanem végleg megoldani azt.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, van, amivel nem tudod felvenni a versenyt. Ne ehhez, hanem saját magadhoz mérd a teljesítményedet.

Mérleg havi horoszkóp

Sok mindent tartasz most egyszerre a kezedben, és nem is olyan egyszerű zsonglőrködni ezekkel a dolgokkal. Ha eldöntötted, hogy megoldod a helyzetet, akkor tartsd magadat ahhoz a tervhez, amit kitaláltál magadnak.

Szerelem: Kevesebb időd jut most a szerelmi életedre, mint szeretnéd, de a kapcsolatotokban van annyi, hogy kibírja ezt az időszakot. Kérdés, hogy nem vágysz-e ennél is többre.

Karrier: Az anyagiak fontos szempontot játszanak, de ezen a téren most jól alakulnak a dolgaid. Minden forintért meg kell dolgoznod, de lehetőséged lesz a plusz bevételre.

Skorpió havi horoszkóp

Mindegy, hogy mennyire próbálsz előrelátó lenni, vannak helyzetek, amelyekre nem készülhetsz fel. A legfontosabb, hogy ilyenkor ne ess pánikba, és meg tudd őrizni a humorérzékedet, mert az mindenen átsegít.

Szerelem: Ha régóta készülsz egy nagy lépésre, annak most van itt az ideje. Ne halogasd tovább a dolgot, mert ha később más teszi meg helyetted, bánni fogod, hogy túl sokat toporogtál.

Karrier: Látod a végét egy hosszadalmas feladatnak, és a siker ígérete ismét lendületet ad neked. Most már ne hagyd, hogy kicsússzon a kezed közül az eredmény.

Nyilas havi horoszkóp

Lehet, hogy nem sikerül mindent véghez vinned, amit elterveztél, de a hátrány nem behozhatatlan. Most ne hagyd, hogy megtörjön a lendületed, és akkor eléred, amit szeretnél.

Szerelem: Minden kapcsolatban adódnak nehézségek, neked arra kell gondolnod, mi az, ami örömet ad. Amíg ebből több van, addig nem kell aggódnod a szerelmetek jövője miatt.

Karrier: Attól félsz, hogy elszalasztasz valamit, pedig elég, ha a magad tempójában haladsz. Amikor eljön a te időd, a lehetőség is ott fog kopogtatni az ajtódban.

Bak havi horoszkóp

Úgy érzed, egy ideje már versenyt futsz valakivel, akit nem tudsz legyőzni. Megnyugvást hozhat, ha észreveszed, hogy te magad vagy az egyetlen, akivel versenyzel, és hogy nem kell senkinek sem bizonyítanod.

Szerelem: Ha elég komolyan gondolod a kapcsolatodat, akkor a komolyabb döntéseket egymással is meg kell vitatnotok. Nem kell, hogy átengedd az irányítást, de a másikat is be kell engedned az életedbe.

Karrier: Hajlamos vagy azt az utat választani, amivel elkerülheted a konfliktusokat, de nem biztos, hogy ez az út visz előre. Néha muszáj kiállnod a saját érdekedben.

Vízöntő havi horoszkóp

Sok a változás körülötted, és ez régebben talán megijesztett volna, most azonban úgy érzed, szeretnéd kivenni a részedet a dolgok alakításából. Ez a jó irány, érdemes ebben maradnod, mert ez vezet a hosszabb távú sikerekhez is.

Szerelem: Fontos neked, hogy olyan kapcsolatban legyél, ami a lehető legjobbat hozza ki belőled. Ne érd be ennél kevesebbért, ne csak te fektess energiát a szerelmetekbe, jogos, ha vannak elvárásaid is.

Karrier: Sokkal több van benned, mint azt egyesek feltételezik. Ne ijedj meg a kihívásoktól, mert így mindig csak töredékét leszel képes elérni annak, amire képes vagy.

Halak havi horoszkóp

Végre látod, mi az, amire hosszabb távon is vágysz, és tudod, hogy hogyan érheted el. Az út nem lesz könnyű, és lesznek, akik kételkednek majd benned, de csak az számít, hogy te bízz a sikeredben.

Szerelem: Senkinek sem szeretnéd megbántani az érzéseit, de a magad öröméért is te vagy a felelős. Merd kimondani, amit igazán, a szíved mélyén érzel.

Karrier: Fontos döntést kell meghoznod, ehhez azonban ismerned kell a lehetőségeidet is. Ne spórold ki az időt a kutatásból, mert később meg kell tudnod védeni az álláspontodat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást