5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata / 3. oldal

5/6 Vízöntő és Nyilas

Mindkét csillagjegynek nagyon fontos az, hogy megőrizhessék szabadságukat, és ne kelljen feladniuk önmagukat egy kapcsolat kedvéért. Szerencsére erre semmi szükség, mert ez a két jegy hasonló nézetekkel bír!

Mindketten nagyon kíváncsi alkatok, akik szeretnek kísérletezni, ezért annyi biztos, hogy a szexuális életükben egy percig sem unatkoznak.

Szeretik a kalandokat, ezért nem ritka, hogy spontán utazásokra indulnak, és szinte semmit sem terveznek meg előre. Mindeközben pedig mindig megadják egymásnak a tiszteletet, ezért a kapcsolatukban nagyon ritkák a komoly veszekedések. Ha ilyenre mégis sor kerül, azt mindig nyugodt hangnemben beszélik meg.

6/6 Halak és Skorpió

A vízjegyek híresek arról, hogy rendkívül érzelmesek, a Halak és a Skorpió kapcsolatában pedig tény és való, hogy ez áll a középpontban.

Azonban szó sincs állandó sírásról és drámai vitákról: amikor ez a két jegy összekapcsolódik, olyan erős kötelék alakul ki közöttük, mint amilyet általában csak a romantikus filmekben látunk.

Kíváncsiságuk szinte csillapíthatatlan, folyton többet és többet akarnak megtudni egymásról, hogy ki min ment keresztül életében, és mi jár épp a fejében. A szenvedély náluk az erős érzelmek hatására alakul ki, és ezt a tüzet szinte lehetetlen eloltani!

Oldalak: 1 2 3

»

2 hozzászólás

 • Berni
  2020.12.14., 11:02

  A skorpió-halak páros már megint….nem értem miért. Nekem 4 bolygó is van a skorpióban ,a születési dátumom szerint,ami úgy tudom tovább erősíti a jegy tulajdonságait. Elmondhatom ,hogy a halak természete kifejezetten irritál, még barátok között sincs egyetlen halak jegyű ember se a környezetemben. Viszont a mérlegeket,bakokat,nyilasokata nagyon bírom. És a másik jegy,akikkel szintén szeretik összepárosítani a skorpiókat ,a rákok. Hát, velük se jövök ki 🙂

  Válasz
  • Baba
   2021.02.04., 11:30

   Ezzel nem értek egyet. Skorpióként Halakkal tökéletes minden.

   Válasz

Írj egy hozzászólást