5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata / 2. oldal

3/6 Kos és Oroszlán

Két tűzjegyről van szó, úgyhogy ez már önmagában elég szenvedélyes kapcsolatra enged következtetni.

Noha mindketten elég erőteljes személyiséggel rendelkeznek, hasonló érdeklődési körük, magabiztosságuk és szociális hajlamuk miatt tökéletes párost alkotnak.

A hálószobában nagyon összepasszolnak, a szexuális életük szinte mindig izgalmas, azonban ez a fajta vibrálás életük többi területére is nagyon igaz. Ugyanakkor emiatt a veszekedéseik is rendkívül intenzívek, az ajtócsapkodás szinte minden vitájukat jellemzi, de a nap végén a szeretetük olyannyira erős, hogy mindig mindent meg tudnak oldani. Egy ilyen kapcsolatban nem lehet unatkozni!

4/6 Ikrek és Mérleg

Noha elsőre különös párosításnak tűnhet, a két jegy között olyan különleges kapcsolat alakul ki, hogy az mindent képes felülmúlni.

Mindketten nagyon szociális, karizmatikus egyének, akik percek alatt bárkit le tudnak nyűgözni, ezért már az első randin fülig egymásba tudnak szeretni.

Amiben fontos, hogy egyetértsenek, abban szerencsére egy húron pendülnek, minden más téren pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

Épp annyi szabadságot adnak egymásnak, amennyire szükségük van, így sosem tudnak ráunni a másik társaságára, ezért nem csoda, hogy általában egy ilyen párosításnak házasság a vége!

Oldalak: 1 2 3

»

2 hozzászólás

 • Berni
  2020.12.14., 11:02

  A skorpió-halak páros már megint….nem értem miért. Nekem 4 bolygó is van a skorpióban ,a születési dátumom szerint,ami úgy tudom tovább erősíti a jegy tulajdonságait. Elmondhatom ,hogy a halak természete kifejezetten irritál, még barátok között sincs egyetlen halak jegyű ember se a környezetemben. Viszont a mérlegeket,bakokat,nyilasokata nagyon bírom. És a másik jegy,akikkel szintén szeretik összepárosítani a skorpiókat ,a rákok. Hát, velük se jövök ki 🙂

  Válasz
  • Baba
   2021.02.04., 11:30

   Ezzel nem értek egyet. Skorpióként Halakkal tökéletes minden.

   Válasz

Írj egy hozzászólást