Életmód / Ezotéria

Hány évesen találkozol az igazival? Ebből az elemzésből gyorsan kiderítheted

Fiatalon, vagy már tapasztaltan? Egy kalanddal teli időszakban, vagy akkor, mikor már lecsillapodtak körülötted a dolgok? A számmisztika szerint a neved elárulhatja, mikor talál rád a szerelem.

Így számolj!

Ha kíváncsi vagy, számítsd ki a nevedhez tartozó számot: minden betűhöz az ábécében elfoglalt helye szerinti érték tartozik, így az A 1-et, az Á 2-t, a B 3-at ér, és így tovább.

A számokat add össze, majd, ha többjegyű számot kapsz, ennek a jegyeit is add össze, amíg egyjegyű szám nem lesz a végeredmény.

Például 129=1+2+9=12=1+2=3. Ha megvan a saját számod, olvasd el, hány éves korodban talál rád a nagy Ő!

A kapott szám: 1

Ha a nevedhez az egyes szám tartozik, nagy valószínűséggel már megismerkedtél a nagy Ő-vel, az egyes szám hordozói ugyanis egészen fiatal korukban, nem ritkán már gyerekként találkoznak azzal, aki majd később a párjuk lesz.

Sokszor azonban éppen csak keresztezitek egymás útját, és már tovább is álltok, nem sejtve, hogy a jövőben másképp fogtok nézni egymásra.

Az egyes szám hordozói tehát korán találkoznak a szerelemmel, de hosszú ideig csak párhuzamos, és nem közös utakon járnak.

A kapott szám: 2

A kettes szám hordozói jellemzően a húszas éveikben, de többnyire valamilyen nagy fordulóhoz kötődően találkoznak azzal, aki a párjuk lesz az életben.

Ez lehet az iskola befejezésekor, az első munkahelyen, vagy akkor, amikor elköltöznek otthonról.

Minden esetre jellemzően fiatalon, és még egy nagy kaland előtt találkoznak az elsöprő szerelemmel, így az új pályára már együtt léphetnek rá a párjukkal, és együtt taposhatnak közös ösvényt maguknak.

A kapott szám: 3

A hármas szám hordozói sokszor csak egy későbbi életszakaszban találnak rá a szerelemre, akkor, amikor sok dolgukat már elrendezték, megalapozták a saját kis világukat.

Olvastad már?  Hamarosan gyermeked születik? 10 különleges névötlet, amit az elmúlt pár évben engedélyeztek Magyarországon

Az sem ritka, hogy túl vannak már néhány komolyabb kapcsolaton, és a 40-es éveikben találkoznak valaki olyannal, aki mindent megváltoztat, amit addig a szerelemről gondoltak.

Lehet, hogy kicsit tovább kell várniuk, mint másoknak, de addig sem magányosak, az elsöprő szerelem ereje pedig kárpótolja majd őket.

A kapott szám: 4

A négyes sorsszám hordozói fiatalon találkoznak a szerelmükkel, az sem ritka, hogy egy gyermekkori kapcsolat érik felnőtt életükben is tartós és boldog viszonnyá.

A négyes szám viselőinél előfordul, hogy akár az első komolyabb kapcsolatuk mellett kitartanak, az iskoláskori szerelmükkel maradnak, de az is lehet, hogy sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban vannak, majd egyszer csak végleg lehorgonyoznak egymás mellett.

A kapott szám: 5

Az ötös szám viselői fiatal felnőttként, a 30-as éveikben találják meg legjellemzőbben a párjukat.

Ez időnként a munkájukhoz, karrierjükhöz kötődik, de az is lehet, hogy a közös érdeklődés vezeti őket egymáshoz.

Az ötös szám viselőire jellemző, hogy saját maguknak kell bizonyos dolgokat megélniük és kitapasztalniuk, maguknak kell a megoldásokat megtalálniuk a problémáikra, és csak amikor már ügyesen állnak a saját lábukon, akkor állnak készen egy komolyabb kapcsolatra is.

A kapott szám: 6

A hatos szám hordozói esetében az is gyakori, hogy valamikor az életük egészen késői szakaszában találkoznak a szerelmükkel.

Lehet, hogy már úgy érzik, túl vannak sok dolgon, esetlen családot is alapítottak, amikor akár a 70-es, 80-as éveikben még mindig megdobogtatja valaki a szívüket.

Olvastad már?  Életszakaszok, amikor a legtöbb párkapcsolat krízisbe kerül

A hatos szám hordozói között találhatunk példát azokra a különleges életutakra, amikor valaki szeretetben, boldog kapcsolatban éli le az életét, de egészen későn találja meg a valódi szenvedélyt.

A kapott szám: 7

A hetes szám hordozói szintén a korai húszas éveikben találhatnak rá a szerelemre, de sokszor ez a kapcsolat itt még nem szökken szárba, hanem várniuk kell egymásra.

Lehet, hogy ez alkalommal még elválnak egymástól, de az élet újra meg újra egymás útjába sodorja majd őket, míg végül készen nem állnak arra, hogy megállapodjanak egymás mellett, és lehorgonyozzanak egy közös kikötőben.

A kapott szám: 8

A nyolcas szám hordozói különleges életutat járhatnak, ugyanis nem ritka, hogy életük során kétszer is rájuk talál a szerelem.

Egyszer a húszas éveik derekán, fiatalon, egyszer pedig a negyvenes éveikben, már sokkal érettebben és tapasztaltabban tapasztalhatják meg a szenvedélyt.

Külön csavar, hogy a két szerelembe esés akár ugyanazzal az emberrel is megtörténhet, és az is lehet, hogy a kapcsolat végig kitartott, csak ezen a két ponton lángol fel igazán.

De persze, az is lehetséges, hogy két különböző emberbe szeretnek a két életkorban bele.

A kapott szám: 9

A kilences szám hordozói szintén fiatalon, valamikor a kamaszkorukban találkozhatnak a szerelmükkel, de ez a kapcsolat sokáig plátói maradhat.

Lehet, hogy végig egymás ismeretségi körében maradnak, de valami mindig a kapcsolat útjába állhat, vagy egyszerűen csak nem olyan szemmel néznek egymásra.

A változást a húszas éveik vége hozza el, amikor, mintha fátyol hullana le a szemükről, hirtelen észre veszik, hogy valaki, aki már régóta mellettük volt, mennyire tökéletes választás lehet.