A halálközeli élmények meglepő hatásai az életre

A halálközeli élmények meglepő hatásai az életre

Címlap / Életmód / Ezotéria / A halálközeli élmények meglepő hatásai az életre

Élj jól!

Sokszor haragszom magamra, mikor érzem, hogy bedarálnak a hétköznapok és mindent túlzottan természetesnek veszek. Ám rendszerint ekkor érkezik egy vészcsengő, ami nem engedi ezt sokáig elhúzódni. Egyáltalán nem gondolom, hogy az év minden napjának különlegesnek és meghatározónak kellene lennie, mégis jó lenne, ha mindenki tudatosan dolgozna azon, hogy a hetek, hónapok ne legyenek túlzottan egysíkúak.

Mert amint kiszakadunk a mókuskerékből, elkezdjük megtapasztalni az igazi életet és egyre több és több kell majd belőle. Valahogy mindenkinek ehhez a kiindulóponthoz kellene elérkeznie és töltekeznie belőle. Minden csak rajtunk múlik és ha jól éljük az életünket, akkor nincs bennünk hiányérzet, keserűség és nem kerülünk újabb és újabb negatív spirálba.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindennek tökéletesen kell működnie, egyszerűen elfogadni a tényt, hogy a maga tökéletlenségében minden tökéletes.

Elméletben ez jól hangzik, de sokan vannak, akik valamilyen szomorú módon lemondtak az életről, legalábbis nem azt az életet élik, amire vágynak. Nehéz ilyenkor a mélyből erőt gyűjteni a repüléshez és sokszor a segítség egész más formában érkezhet, mint azt vártuk.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást