Életmód / Ezotéria

A Halak szerelmi kompatibilitása

A Halak szerelmi kompatibilitása

Halak és Nyilas szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas “túl sok” a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét.

A Halak közelebb szeretne kerülni, de állandóan zavaros számára a Nyilas viselkedése, és visszautasítottnak érzi magát. Ez azért van így, mert a Nyilas meg szeretne szabadulni a nagy érzelmi igénybevételtől, amit a Halak igényel. A Nyilas úgy érzi, hogy az energiája és optimizmusa a kilátástalanság mocsarába fullad a Halak mellett. Rendkívül nehéz kapcsolat, a házasság szinte lehetetlen.

Halak és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Erős szenvedély alakul ki köztük, még veszekedéseik is szenvedélyesek. A Halak túl érzelmes az Ikrek számára. Az érzelmes Halak könnyen megsérül a meggondolatlan Ikrek megjegyzéseitől.

Az Ikrek csintalan és játékos, a Halak viszont érzékeny és a szív útján közelít meg mindent. Gyanakvás és bizalmatlanság jellemzi kapcsolatukat. Hiába a köztük levő szerelem, a lángot hamarosan eloltja a kapcsolatukban jelenlevő bizonytalanság. Egy meglehetősen kockázatos kapcsolat, a házasság boldogtalan.

Halak és Bak szerelmi kompatibilitása: Erős 

A Halakon valószínüleg uralkodni tud a Bak, az ágyba is ő veszi át az uralkodó pozíciót, a Halak pedig hűségesen követi őt. A Halak gyengéd és őszinte természet, és tökéletesen boldoggá tudja tenni a Bakot.

A Bak biztosítani tudja a Halak számára a stabil életet, igényeit kielégíti, ezért cserében elnyeri a Halak csodálatát, ezt pedig a Bak mindennél jobban szereti. Nagyon különböző emberek, mégis tökéletesen kiegészítik egymást érzelmileg. A Halaknak köszönhetően a Bak néha ki tudja mutatni érzelmeit. A kapcsolatnak nagyon jó esélyei vannak, a két csillagjegyben szülöttek tökéletesen összeillenek.

Halak és Vízöntő szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Nem lenne rossz kombináció, de szexuális viszonyuk egy melodramatikus háborúra hasonlít. Az érzékeny Halak túlságosan függ a Vízöntőtől és folyamatosan igényli a szerelem bizonyítását. A Vízöntő depressziósnak érzi magát ebben a kapcsolatban.

A Halak nagyon összetett személyiség, életének középpontjában a szerelem áll, és ez negatívan hat a Vízöntő fejlődő személyiségére. A Halak is boldogtalan a kapcsolatban, és ha azt veszi észre, hogy a Vízöntőt nem érdeklik az ő lelki problémái, akár teljesen kizárhatja a Vízöntőt életéből. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni.

A Halak kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Halak és Skorpió szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez lehet szerelem első látásra is. Erős kölcsönös vonzódást éreznek egymás iránt. A Halak szereti, hogy a Skorpióra támaszkodhat, mert így kompenzálja a határozatlanságát. A skorpió féltékeny, birtokló magatartása nem zavarja a Halakat, sőt, a Halak ezt a szerelem jelének veszi.

Különleges kapcsolat alakul ki köztük, kimondatlan, érzéki szerelemre vannak kilátások. Mindketten intenzíven élik meg az érzelmeiket, hűségesek, intuitivak, érdeklik őket a misztikus, szokatlan dolgok. Szexuális életük elragadó. A Halak rendkívül leleményes, a Skorpió pedig kitartó. Házasságuk sikeres.

Halak és Bika szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez egy nagyon boldog kombináció. A Bika erős, hiteles figura, aki elegendő biztonságot és stabilitást tud nyújtani a Halak számára. Próbál segíteni a Halaknak, hogy minden álma valóra váljon, tapintatos és megbízható, pontosan olyan, amilyen emberre a Halaknak szüksége van.

A szexuális harmónia a Bikán múlik. Mindkét fél szereti a művészetet, érzékiséget, az élet finom és szép dolgait. A Halakat könnyen elhomályosítják az érzelmek, viszont a Bika képes őt visszarántani a földre. Jó kilátás van tartós, egészséges házasságra.

Halak és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Kettejük közt létezik a kölcsönös vonzalom, de ritkán tart sokáig, mert mindketten szentimentálisak és ragaszkodók. Bizonyos értelemben nagyon hasonlítanak egymásra, hisz romantikus elképzeléseik vannak a valóságról. A Mérleg általában jól ki tud jönni az emberekkel, de a Halak sokkal diszkriminatívabb ilyen szempontból, ez pedig nézeteltérések forrása lesz.

A Mérleget elszomorítja a durcás, panaszkodó Halak. Végül a Mérleg belefárad a Halak azon vágyába, hogy valakire akar támaszkodni. A Halak sem tudja elviselni a tényt, hogy a Mérlegnek különböző érdekei vannak. Ebben a kapcsolatban a Mérleg civakodóvá válik, a Halakon pedig eluralkodik a kilátástalanság érzése. A kapcsolat sajnos szomorú végre van ítélve.

Halak és Rák szerelmi kompatibilitása: Erős 

Egy igazi, gyengéd páros, akik erősíti egymás egoját. A Halak egy fantáziadús álmodozó, a Rák pedig egy fantáziadús munkás – együtt meg tudják valósítani céljaikat. A Halak biztosítja a Rák életében a romantikát, a Rák a Halak védelmező szeretőjévé válik.

Szexuális téren is jó párost alkotnak. Felnéznek egymásra, és megpróbálják támogatni egymást. Valószínüleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak érzelmileg labilisabb. Legyen nappal, vagy éjszaka, a két jegy szülöttje ideális párost alkot, tökéletes házasság van kilátásban.

A Halak kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Halak és Kos szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Általában a tüzet és vizet nem keverjük össze, mert semmi nem sül ki belőle – ebben az esetben viszont a két csillagjegy szülöttjei jól kiegészítik egymást. A Kos magabiztos és vidám, a Halak kissé félénk és érzelmes.

A Kos szeret uralkodni, a Halak pedig szereti ha támaszkodhat valakire. A Kost izgatja a Halak viselkedése a hálószobában, ezért a Halak le tudja vetkőzni félénkségét. Szexuális téren érdekes és kellemes kapcsolat vár rájuk. A tartós házasság csak akkor alakulhat ki, ha sikerül a köztük levő különbségeket előnyükre kovácsolniuk.

Halak és Oroszlán szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

A pompázatos, uralkodó Oroszlán és a lelkizős, titokzatos Halak érdekes párost alkotnak. Különbözőségük miatt inkompatibilis párost alkotnak. Az aktív Oroszlán nem érti a csendes, félénk Halakat. A hálószobában sem jönnek ki jól, mindketten szeretnének többet kapni, mint adni.

Az Oroszlánnak elismerésre van szüksége, a Halak azonban a védettséget és biztonságot várja el párjától. Az Oroszlán nem tudja elviselni a Halak ultra-érzékenységét, de a Halak sem jön tűzbe az Oroszlán egzotikus hálószoba-tevékenységeitől. Amikor a Halak elkeseredik, az Oroszlán büszkesége nem engedi, hogy átsegítse partnerét a problémán. Egy meglehetősen nehéz kapcsolat, sikertelen házasságot eredményez.

Halak és Szűz szerelmi kompatibilitása: Erős 

A szerelem szorosan összefügg az érzelmességgel és stabilitással, ezért alkot jó párost a szellemi síkon levő Szűz és az érzelmes Halak. A Szűz rendezett, stabil életvitele vonza az instabilabb Halat, míg az erős érelmeket kiváltó Halak ellágyítja a komor Szüzet.

A Halakat néha zavarja a Szűz unalmas magatartása, ezért folyamatosan meg kell hoznia a kedvét minden “terven kívüli” dologhoz. Az óvatos Szűz nem tud mindig eleget tenni a Halak korlátlan szexuális vágyainak. Bár jól kiegészítik egymást, hosszantartó házasság akkor alakul ki, ha megtanulnak kompromisszumot kötni és ha erős érzelmi szálak fűzik őket egymáshoz.

Halak és Halak szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Azonos erényeiknek és hibáiknak köszönhetően jól kijönnek egymással, megértést és együttérzést tanusítanak egymás iránt. A kölcsönös szimpátia garantálja, hogy tökéletesen megértik egymást szexuális téren.

Ami a szexuális kompatibilitást illeti, a Halak-Halak páros a legideálisabb. A kapcsolatuk egyetlen lehetságes hátránya, hogy túl messze sodródnak mindketten a gyakorlati valóságtól. Az egyetlen megoldás, ha megtanulják követni a valóságot és nem élnek álomvilágban. Első benyomásra úgy tűnik, hogy ez inkább egy szexuális kapcsolat, de érdekes házasság is kialakulhat belőle.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást