A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása / 3. oldal

Halak és Kos szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Általában a tüzet és vizet nem keverjük össze, mert semmi nem sül ki belőle – ebben az esetben viszont a két csillagjegy szülöttjei jól kiegészítik egymást. A Kos magabiztos és vidám, a Halak kissé félénk és érzelmes.

A Kos szeret uralkodni, a Halak pedig szereti ha támaszkodhat valakire. A Kost izgatja a Halak viselkedése a hálószobában, ezért a Halak le tudja vetkőzni félénkségét. Szexuális téren érdekes és kellemes kapcsolat vár rájuk. A tartós házasság csak akkor alakulhat ki, ha sikerül a köztük levő különbségeket előnyükre kovácsolniuk.

Halak és Oroszlán szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

A pompázatos, uralkodó Oroszlán és a lelkizős, titokzatos Halak érdekes párost alkotnak. Különbözőségük miatt inkompatibilis párost alkotnak. Az aktív Oroszlán nem érti a csendes, félénk Halakat. A hálószobában sem jönnek ki jól, mindketten szeretnének többet kapni, mint adni.

Az Oroszlánnak elismerésre van szüksége, a Halak azonban a védettséget és biztonságot várja el párjától. Az Oroszlán nem tudja elviselni a Halak ultra-érzékenységét, de a Halak sem jön tűzbe az Oroszlán egzotikus hálószoba-tevékenységeitől. Amikor a Halak elkeseredik, az Oroszlán büszkesége nem engedi, hogy átsegítse partnerét a problémán. Egy meglehetősen nehéz kapcsolat, sikertelen házasságot eredményez.

Halak és Szűz szerelmi kompatibilitása: Erős 

A szerelem szorosan összefügg az érzelmességgel és stabilitással, ezért alkot jó párost a szellemi síkon levő Szűz és az érzelmes Halak. A Szűz rendezett, stabil életvitele vonza az instabilabb Halat, míg az erős érelmeket kiváltó Halak ellágyítja a komor Szüzet.

A Halakat néha zavarja a Szűz unalmas magatartása, ezért folyamatosan meg kell hoznia a kedvét minden “terven kívüli” dologhoz. Az óvatos Szűz nem tud mindig eleget tenni a Halak korlátlan szexuális vágyainak. Bár jól kiegészítik egymást, hosszantartó házasság akkor alakul ki, ha megtanulnak kompromisszumot kötni és ha erős érzelmi szálak fűzik őket egymáshoz.

Halak és Halak szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Azonos erényeiknek és hibáiknak köszönhetően jól kijönnek egymással, megértést és együttérzést tanusítanak egymás iránt. A kölcsönös szimpátia garantálja, hogy tökéletesen megértik egymást szexuális téren.

Ami a szexuális kompatibilitást illeti, a Halak-Halak páros a legideálisabb. A kapcsolatuk egyetlen lehetságes hátránya, hogy túl messze sodródnak mindketten a gyakorlati valóságtól. Az egyetlen megoldás, ha megtanulják követni a valóságot és nem élnek álomvilágban. Első benyomásra úgy tűnik, hogy ez inkább egy szexuális kapcsolat, de érdekes házasság is kialakulhat belőle.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást