A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása / 2. oldal

Halak és Skorpió szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez lehet szerelem első látásra is. Erős kölcsönös vonzódást éreznek egymás iránt. A Halak szereti, hogy a Skorpióra támaszkodhat, mert így kompenzálja a határozatlanságát. A skorpió féltékeny, birtokló magatartása nem zavarja a Halakat, sőt, a Halak ezt a szerelem jelének veszi.

Különleges kapcsolat alakul ki köztük, kimondatlan, érzéki szerelemre vannak kilátások. Mindketten intenzíven élik meg az érzelmeiket, hűségesek, intuitivak, érdeklik őket a misztikus, szokatlan dolgok. Szexuális életük elragadó. A Halak rendkívül leleményes, a Skorpió pedig kitartó. Házasságuk sikeres.

Halak és Bika szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez egy nagyon boldog kombináció. A Bika erős, hiteles figura, aki elegendő biztonságot és stabilitást tud nyújtani a Halak számára. Próbál segíteni a Halaknak, hogy minden álma valóra váljon, tapintatos és megbízható, pontosan olyan, amilyen emberre a Halaknak szüksége van.

A szexuális harmónia a Bikán múlik. Mindkét fél szereti a művészetet, érzékiséget, az élet finom és szép dolgait. A Halakat könnyen elhomályosítják az érzelmek, viszont a Bika képes őt visszarántani a földre.

Jó kilátás van tartós, egészséges házasságra.

Halak és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Kettejük közt létezik a kölcsönös vonzalom, de ritkán tart sokáig, mert mindketten szentimentálisak és ragaszkodók. Bizonyos értelemben nagyon hasonlítanak egymásra, hisz romantikus elképzeléseik vannak a valóságról. A Mérleg általában jól ki tud jönni az emberekkel, de a Halak sokkal diszkriminatívabb ilyen szempontból, ez pedig nézeteltérések forrása lesz.

A Mérleget elszomorítja a durcás, panaszkodó Halak. Végül a Mérleg belefárad a Halak azon vágyába, hogy valakire akar támaszkodni. A Halak sem tudja elviselni a tényt, hogy a Mérlegnek különböző érdekei vannak. Ebben a kapcsolatban a Mérleg civakodóvá válik, a Halakon pedig eluralkodik a kilátástalanság érzése. A kapcsolat sajnos szomorú végre van ítélve.

Halak és Rák szerelmi kompatibilitása: Erős 

Egy igazi, gyengéd páros, akik erősíti egymás egoját. A Halak egy fantáziadús álmodozó, a Rák pedig egy fantáziadús munkás – együtt meg tudják valósítani céljaikat. A Halak biztosítja a Rák életében a romantikát, a Rák a Halak védelmező szeretőjévé válik.

Szexuális téren is jó párost alkotnak. Felnéznek egymásra, és megpróbálják támogatni egymást. Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak érzelmileg labilisabb. Legyen nappal, vagy éjszaka, a két jegy szülöttje ideális párost alkot, tökéletes házasság van kilátásban.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást