Életmód / Ezotéria

A Halak szerelmi kompatibilitása

A Halak szerelmi kompatibilitása

Halak és Nyilas szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas “túl sok” a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét.

A Halak közelebb szeretne kerülni, de állandóan zavaros számára a Nyilas viselkedése, és visszautasítottnak érzi magát. Ez azért van így, mert a Nyilas meg szeretne szabadulni a nagy érzelmi igénybevételtől, amit a Halak igényel. A Nyilas úgy érzi, hogy az energiája és optimizmusa a kilátástalanság mocsarába fullad a Halak mellett. Rendkívül nehéz kapcsolat, a házasság szinte lehetetlen.

Halak és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Erős szenvedély alakul ki köztük, még veszekedéseik is szenvedélyesek. A Halak túl érzelmes az Ikrek számára. Az érzelmes Halak könnyen megsérül a meggondolatlan Ikrek megjegyzéseitől.

Az Ikrek csintalan és játékos, a Halak viszont érzékeny és a szív útján közelít meg mindent. Gyanakvás és bizalmatlanság jellemzi kapcsolatukat. Hiába a köztük levő szerelem, a lángot hamarosan eloltja a kapcsolatukban jelenlevő bizonytalanság. Egy meglehetősen kockázatos kapcsolat, a házasság boldogtalan.

Halak és Bak szerelmi kompatibilitása: Erős 

A Halakon valószínüleg uralkodni tud a Bak, az ágyba is ő veszi át az uralkodó pozíciót, a Halak pedig hűségesen követi őt. A Halak gyengéd és őszinte természet, és tökéletesen boldoggá tudja tenni a Bakot.

A Bak biztosítani tudja a Halak számára a stabil életet, igényeit kielégíti, ezért cserében elnyeri a Halak csodálatát, ezt pedig a Bak mindennél jobban szereti. Nagyon különböző emberek, mégis tökéletesen kiegészítik egymást érzelmileg. A Halaknak köszönhetően a Bak néha ki tudja mutatni érzelmeit. A kapcsolatnak nagyon jó esélyei vannak, a két csillagjegyben szülöttek tökéletesen összeillenek.

Halak és Vízöntő szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Nem lenne rossz kombináció, de szexuális viszonyuk egy melodramatikus háborúra hasonlít. Az érzékeny Halak túlságosan függ a Vízöntőtől és folyamatosan igényli a szerelem bizonyítását. A Vízöntő depressziósnak érzi magát ebben a kapcsolatban.

A Halak nagyon összetett személyiség, életének középpontjában a szerelem áll, és ez negatívan hat a Vízöntő fejlődő személyiségére. A Halak is boldogtalan a kapcsolatban, és ha azt veszi észre, hogy a Vízöntőt nem érdeklik az ő lelki problémái, akár teljesen kizárhatja a Vízöntőt életéből. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni.

A Halak kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Halak és Skorpió szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez lehet szerelem első látásra is. Erős kölcsönös vonzódást éreznek egymás iránt. A Halak szereti, hogy a Skorpióra támaszkodhat, mert így kompenzálja a határozatlanságát. A skorpió féltékeny, birtokló magatartása nem zavarja a Halakat, sőt, a Halak ezt a szerelem jelének veszi.

Különleges kapcsolat alakul ki köztük, kimondatlan, érzéki szerelemre vannak kilátások. Mindketten intenzíven élik meg az érzelmeiket, hűségesek, intuitivak, érdeklik őket a misztikus, szokatlan dolgok. Szexuális életük elragadó. A Halak rendkívül leleményes, a Skorpió pedig kitartó. Házasságuk sikeres.

Halak és Bika szerelmi kompatibilitása: Erős 

Ez egy nagyon boldog kombináció. A Bika erős, hiteles figura, aki elegendő biztonságot és stabilitást tud nyújtani a Halak számára. Próbál segíteni a Halaknak, hogy minden álma valóra váljon, tapintatos és megbízható, pontosan olyan, amilyen emberre a Halaknak szüksége van.

A szexuális harmónia a Bikán múlik. Mindkét fél szereti a művészetet, érzékiséget, az élet finom és szép dolgait. A Halakat könnyen elhomályosítják az érzelmek, viszont a Bika képes őt visszarántani a földre. Jó kilátás van tartós, egészséges házasságra.

Halak és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Kettejük közt létezik a kölcsönös vonzalom, de ritkán tart sokáig, mert mindketten szentimentálisak és ragaszkodók. Bizonyos értelemben nagyon hasonlítanak egymásra, hisz romantikus elképzeléseik vannak a valóságról. A Mérleg általában jól ki tud jönni az emberekkel, de a Halak sokkal diszkriminatívabb ilyen szempontból, ez pedig nézeteltérések forrása lesz.

A Mérleget elszomorítja a durcás, panaszkodó Halak. Végül a Mérleg belefárad a Halak azon vágyába, hogy valakire akar támaszkodni. A Halak sem tudja elviselni a tényt, hogy a Mérlegnek különböző érdekei vannak. Ebben a kapcsolatban a Mérleg civakodóvá válik, a Halakon pedig eluralkodik a kilátástalanság érzése. A kapcsolat sajnos szomorú végre van ítélve.

Halak és Rák szerelmi kompatibilitása: Erős 

Egy igazi, gyengéd páros, akik erősíti egymás egoját. A Halak egy fantáziadús álmodozó, a Rák pedig egy fantáziadús munkás – együtt meg tudják valósítani céljaikat. A Halak biztosítja a Rák életében a romantikát, a Rák a Halak védelmező szeretőjévé válik.

Szexuális téren is jó párost alkotnak. Felnéznek egymásra, és megpróbálják támogatni egymást. Valószínüleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak érzelmileg labilisabb. Legyen nappal, vagy éjszaka, a két jegy szülöttje ideális párost alkot, tökéletes házasság van kilátásban.

A Halak kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást