Stílus / Test

Hagyd a narancsos színeket! A legdivatosabb körmök idén

Dombornyomatos megoldások

Idén különösen nagy népszerűségnek örvendtek a különböző 3D hatású körömfestések – tavasszal leginkább az egyszarvú szarv, vagy másnéven kagylóforma –, és ez most ősszel sincsen másként, csupán az alapszínek és a minták változtak meg. Az örök klasszikus falevél mintákat felejtsd el, készíttesd el 3D verzióba, és a hatás garantáltan nem marad el!

Roppant egyedi megoldás, aminek a legfőbb előnye, hogy a felillesztett díszekkel ellenben ez nem fog leesni, és még a hajunkba, vagy a kedvenc kötött pulóverünkbe sem akad bele! Közkedvelt mintának számítanak a monogramok, őszi jelképek, geometrikus formák, és lassacskán a hópelyhek és társaik is.

Fémes ragyogás

Szintén nem újkeletű trend, hiszen már az év első felében is jelen volt, csak más megjelenésben és technikával. Ugyanis a poros megoldás most kissé háttérbe szorult, és előtérbe kerültek a csillámos, glitteres verziók, abból is leginkább az arany és az ezüst árnyalatok. Aki elég merész, az kombinálhatja extravagánsabb megoldásokkal, mint egy tűzpiros alap lakk.

Viszont jó hír azoknak is, akik inkább a visszafogottabb vonalért rajonganak, hogy vékony vonalban a fémes lakk, a köröm körvonalát követve, most nagyon divatos megoldásnak számít! De akár maradhatunk a metál ragyogásnál is, vagy más néven a tükör effektnél, ami egyszerre elegáns és kirívó, ráadásul az idei trend színekhez különösen jól passzol!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Letisztult fehérek/törtfehérek egy kis extrával

A fehér sosem megy ki a divatból, főként az őszi szezon végéhez közeledve, hiszen mindenki a fehérségre vágyik hó formájában – reméljük idén teljesül is ez az álmunk. Mindamellett a fehér egy roppant letisztul, elegáns szín, mely bármilyen szituációban ideális választás lehet, így irodai környezetben sem annyira kirívó!

Ha valamivel mégis szeretnénk kissé egyedibbé varázsolni, érdemes a csillogó vonallal kombinálni, esetleg egyedi, letisztult díszekkel, vagy a még visszafogottabb hatás érdekében vékony arany vonalakkal.

Bárhogyan is döntsünk, a fehér alappal nem lőhetünk mellé, persze csak ha valóban minőségi a lakk, mert máskülönben érhetnek kellemetlen meglepetések, mint a besárgulás, felhólyagosodás, és társaik!

Az örök klasszikusok

Természetesen egyetlen őszi szezonból sem hiányozhatnak a klasszikusok, amik mégis mindig egy kicsit új formát kapnak évről-évre. Például a burgundi és szürkés színek tavaly matt árnyalatokban hódítottak, míg idén a fényes ragyogás számít divatosnak.

Sokan mégis ragaszkodnak a matt hatáshoz, amit azzal tudnak trendibbé varázsolni, ha a glitteres vonallal társítják. Közkedvelt megoldásnak számítanak még a trend színek francia manikűrként történő alkalmazásai is.

Idén a burgundi, a kékes szürke, a lilás és a nude árnyalatok hódítanak leginkább. Arra érdemes ügyelni, hogy a rövidebb körmökön ne válasszunk túl sötét színeket, illetve nagyobb mintákat!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást