Gyors személyiségteszt – képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy

Gyors személyiségteszt – képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy

Címlap / Életmód / Egészség / Gyors személyiségteszt – képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy

A személyiségtesztek szépsége épp abban rejlik, hogy néhány aprócska kérdésből pár perc alatt sok-sok információt tudhatsz meg saját magadról (vagy akár másokról is). Az alábbi teszt lényege, hogy próbáld meg minél gyorsabban rávágni a választ az alábbi kérdésekre, és hagyd, hogy a fantáziád szabadon szárnyaljon közben! És hogy biztosan pontos legyen az elemzés, nyugodtan írd össze a gondolataidat egy papírra.

1. Képzeld el, hogy egy út közepén állsz. Meséld el, milyen ez az út (egy földút, vagy egy forgalmas autópálya)?

2. Tőled milyen irányban van a nap? Esetleg éjszaka van?

3. Elindulsz lassan az út egyik irányába, majd elérkezel egy kerítéshez. Hogy néz ki? Miből készült? Fából, kőből, esetleg valami másból?

4. Hogyan jutsz át a kerítésen? Van ott egy kis kapu, vagy egyszerűen csak átmászol rajta?

5. Ahogy továbbsétálsz, egy erdő szélén találod magad. Írd össze, milyennek látod ezt a helyet. Sötét, vagy világos? Kifejezetten fenyők tarkítják, vagy mindenféle növény megbújik benne?

6. Az erdőn keresztülvezet egy ösvény. Ahogy elkezdesz haladni rajta, meglátsz egy kulcsot a földön heverni. Hogy néz ez ki? Mit csinálsz vele? Felveszed, ott hagyod, vagy esetleg felakasztod egy fára?

7. Tovább sétálsz az úton, és elérkezel egy vizes helyhez. Mi ez? Egy tó, folyó, vagy vízesés? Mit csinálsz? Belemész, vagy csak leülsz a közelében?

8. Miután elsétálsz a tó mellett, meglátod a világ egyik legcsodálatosabb házát magad előtt. Ezt követően álmaid férfija sétál ki az ajtón, és megkér, hogy maradj vele örökre. Mit reagálsz erre?

9. A ház mögött közvetlenül egy út terül el. Hogy néz ki? Van ott bármiféle akadály? Ha igen, ugyanaz, mint legelőször (a kerítés)?

10. Hol van a nap jelenleg?

Ha megválaszoltad a kérdéseket, olvasd végig, mit árulnak el ezek a válaszok a személyiségedről!

1. Maga az út azt jelképezi, hogyan viselkedsz a környezeteddel szemben. Ha egy forgalmas autópályát képzeltél magad elé, rengeteg autóval, akkor valószínűleg egy nagyon pörgős, elfoglalt személy vagy, aki épp elegendő időt hagy munkára és szórakozásra egyaránt. Ha ez egy földút volt, akkor valószínűleg csendesebb, nyugodtabb életet élsz, és igyekszel a saját kézben tartani az irányítást, mert nem szereted, ha a dolgok szétesnek körülötted. A kátyúkkal és kisebb kövekkel tarkított út azt jelenti, hogy valami mostanában nagyon zavar téged. Ez egyszerre lehet jelentéktelenebb, vagy nagyon idegesítő dolog is, de valószínűleg már hosszú ideje kísért téged.

2. A nap a terveidet, ötleteidet és céljaidat jelképezi. Ha épp akkor bújt ki a dombok mögül, valószínűleg nagyon jó úton haladsz, hogy valóra váltsd az álmaidat, ha viszont épp a fejed felett volt, akkor nagyjából most próbálod beteljesíteni őket. Ne aggódj, a napnyugta nem jelent rosszat: sőt, valójában ez azt jelképezi, hogy valószínűleg már több tervedet is sikerült véghezvinned.

3. A kerítés valamiféle akadálytjelképez; minél magasabbra nyúlik, annál esélyesebb, hogy általában felnagyítod a problémákat, és feleslegesen aggódsz rajtuk túl sokat.

4. Az, hogy végül hogyan jutsz át a kerítésen, megmutatja, hogyan küzdöd le az életedben fellépő akadályokat. Ha átmásztál rajta, megkerülted, vagy kerestél egy kaput, akkor rugalmas vagy a problémamegoldásban, és igyekszel minél előbb lezárni a konfliktusokat. Ha nekimentél a kerítésnek, vagy lyukat ütöttél rajta, valószínűleg őszinte ember vagy, aki gyakran hoz elhamarkodott döntéseket.

5. Az erdő jelképezi a belső világodat. Hogy végül sötétnek vagy világosnak képzelted el, azt mutatja meg, pozitívan vagy negatívan állsz-e az élethez. Ha csak fenyők találhatók benne, inkább a racionális gondolkodás jellemező rád, míg egy sokszínű erdő azt jelzi, hogy imádod megismerni az újdonságokat.

6. A kulcs a saját boldogságod szimbóluma. Az értelmezés itt nagyon egyszerű: minél kisebb, annál fontosabb számodra a kapcsolatod a pároddal, a boldogságod és a spirituális kiegyensúlyozottságod. Ha egy hatalmas kulcsot képzeltél magad elé, valószínűleg a tárgyi dolgok hoznak örömet az életedbe. Minél szebb a kulcs, annál nagyobb figyelmet fordítasz a külső dolgokra, mint például a megjelenésedre. Az, hogy végül magaddal vitted-e, vagy sem, azt mutatja meg, mennyire használod ki a lehetőségeket – vagy éppen ellenkezőleg, hagyod ki őket. Ha viszont felakasztottad egy fára, azt jelenti, hogy gyakran nem is veszed észre a körülötted megbújó esélyeket.

7. A víz mutatja meg az érzéseidet, és egyúttal azt a személyt szimbolizálja, akit szeretsz – minél mélyebb, annál erősebb szálak fűznek hozzá. Ha ez egy békés tó, akkor te és a párod kiegyensúlyozott személyek vagytok. Egy gyors folyó vagy vízesés viszont azt bizonyítja, hogy mindketten nagyon szenvedélyesek vagytok, és sok figyelemre vágysz a partneredtől.

8. Ha leültél a víz mellé, akkor biztosan imádsz sok időt tölteni a szeretteiddel. Ha megérintetted a vizet, vagy úszni kezdtél benne, akkor valószínűleg több figyelmet szeretnél kapni a párodtól. A ház és álmaid férfija azt jelképezi, hogy mennyire szeretsz kockáztatni, valamint azt is, hogy mennyire vagy képes ellenállni a kísértésnek.

9. A ház mögötti út szimbolizálja a jövőbeli életedet. Ha megmaradt a korábbi akadály (kerítés), akkor valószínűleg nem nagyon tanulsz a korábbi hibáidból.

10. És végül a nap azt mutatja meg, hogy a terveid a jövőben sikeresen valóra válnak-e vagy sem.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást