Stílus / Haj

5 tipp a gyors és hő nélküli hajgöndörítésre! Legyenek csodás fürtjeid neked is

Göndör haj

Örvénylő hullámok

A mai legnépszerűbb hullámok, melyeket az utcán is megirigyelnek, egy csat segítségével pedig gyors alkalmi frizura varázsolható belőle. Nagyon hasonló az előző módszerhez, csak itt be kell csavarnod feltűzés előtt a tincset.

Így készítheted el megadnak: a teljes hajat 3-4 tincsre osztjuk. Egy tincset kifésülünk és hosszirányban jó szorosra csavarjuk. A megcsavart tincset az ujjunkra tekerjük és csigaformában a fejtetőre tűzzük.

Ha vastag, erős szálú hajról van szó, akkor érdemes a fejtető azon részén rögzíteni a csigákat, melyek alvás közben nem érnek a párnához, így a csatok, hajtűk éjszaka nem nyomják a fejet és nem zavarják a nyugodt pihenést. A megszáradt tincseket csak rázd szét az ujjaiddal és már kész is!

Selyemgubó hullámok

Ez a módszer hasonlít leginkább ahhoz, amit dauerolt hullámokkal érhetünk el egy fodrászszalonban. Kezdetben érdemes egy barátnő haján begyakorolni a mozdulatsort, mert elsőre kissé bonyolultnak tűnhet.

Gyakorlat kérdése csak, s hamarosan olyan tökéletes, gömbszerű hullámokat gyárthatunk, mintha egy mesterfodrász készítette volna. Előnye, hogy nincs hozzá szükség sem harisnyára, sem csatokra, egy speciális kötéssel a haj saját magát tartja szorosan gubóban. Száraz hajból is elkészíthető, némi hajfixáló segítségével.

Olvastad már?  8 szobanövény, amely elűzi a negatív energiákat a feng shui szerint

A végén természetesen rázzuk szét az ujjainkkal a göndör tincseket, így gyönyörű természetes göndör hatású fürtjeink lesznek!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást