Stílus / Divat

5 gyönyörű plus-size nő, aki bebizonyítja, hogy nem a méret a lényeg

Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod magad, mert nem férsz bele a szépségideálba. Viszont hatalmas köszönet azoknak a tervezőknek, akik pár éve behozták a köztudatba a plus size modelleket, mert velük együtt elindult valami, minek hatására a nők elkezdték elfogadni és megszeretni a testüket még akkor is, ha kicsit kerekdedebb az átlagnál.

Virágminták és színek

Ez az a két fogalom, amitől a nagy tervezők óvva intettek, ha valaki nem tartozott bele a konfekció méretükbe. Mert ebben az esetben, a fekete az egyetlen szín és minta, amit viselhetsz, más szóba se jöhet. És sajnos jó pár nőbe ez annyira beleégett, hogy rettegnek a színektől és a mintás daraboktól.

De komolyan hagyjuk magunkat és bedőlünk ennek a mítosznak? Tény és való, hogy a fekete ruhák többsége alakbarát, de te kihagynál egy színes, virágmintás ruhát a nyári kollekciódból csak azért, mert valaki ezt írta elő?

Reméljük, hogy erősen tiltakozol ez ellen és nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogy mit viselj!

 

Lehetsz szexi is!

A legtöbb duci nőben él egy téves tudat, mely szerint ők nem lehetnek szexik és kívánatosak, sőt a legjobb, ha eltakarják a testüket és nem mutogatják senkinek. Mekkora butaság ilyet állítani, főleg mióta a kifutókon is láthatjuk, hogy mennyire szexin és magabiztosan vonulnak fehérneműben a plus size modellek.

Olvastad már?  5 szett, ami kifejezetten csak kerekded idomokon mutat jól

Szóval, ha éppen nem tartozol a cingár kategóriába, akkor is lehetsz szexi, mert ez nem alkat kérdése! Bátran felvehetsz merészebb szetteket, a lényeg, hogy jól érezd magad bennük, mert akkor ezt fogod sugallni a külvilágnak is.

Egy ilyen szépen dekoltált body, egy jól megválasztott nadrággal például remek választás lehet egy szombat esti bulihoz, vagy egy randihoz.

Tűnj ki a tömegből!

A teltebb nők többsége szeretne elrejtőzni a hosszú, lelapuló haj és a több réteg zsákruha mögött. Éppen ezért nagy öröm számomra, mikor találkozhatok egy olyan nővel, aki bár nem nádszálkarcsú, mégis kifogástalan stílussal rendelkezik. Mer színeket hordani, merész ruhákat és mindezt olyan magabiztossággal és természetességgel teszi, hogy mindenki irigykedve néz rá.

Pedig ezt bárki megtehetné, mindössze bátorság és önelfogadás kell hozzá. Ne félj másnak lenni, másként kinézni, mint az átlag. Titkon egyébként mindenki arra vágyik, hogy önmagát adhassa, de, amikor a gyakorlati részéhez érkeznek, akkor a félelem miatt nem merik felvállalni igazi személyiségüket. Pedig éppen itt lenne az ideje!

 

Olvastad már?  10 plus size parti ruha, ami minden formás alakon jól mutat

Stíluskirálynők

Külön gratuláció azoknak a plus size hölgyeknek, akik nyáron sem rejtegetik magukat, hanem felvállalják adottságaikat és igenis felvesznek rövidebb szoknyát, crop toppot és tulajdonképpen bármit, amihez kedvük van.

De, ha belegondolsz, nekik van igazuk és nem hagyják, hogy a tökéletességre való törekvés rögeszméje tönkre tegye az életüket.

Egyszerűen csak élvezik a nyarat és felveszik azt, amihez éppen kedvük van.

 

A lapos fenék nem menő

Ezért örökre hálásak leszünk a Kardashian családnak, mivel ők az elsők között voltak, akik megmutatták, hogy bizony nagy fenékkel is lehet valaki elképesztően gyönyörű és stílusos.

Nem kell hozzá más, csak jó stílusérzék és, hogy tudd, mi áll jól neked. Egy jól megválasztott skinny farmer, hozzá egy laza ing például mindenkinek jól áll és garantáljuk, hogy te is jól fogod benne érezni magad.

Itt az ideje elfelejtened azt a felfogást, hogy el kell rejtened a domborulataidat, bátran mutasd meg a világnak, mid van!