Felfáztál? Ez a gyógynövényes gyógyszer neked is segíthet (x)

Felfáztál? Ez a gyógynövényes gyógyszer neked is segíthet (x)

Címlap / Fókuszban / Felfáztál? Ez a gyógynövényes gyógyszer neked is segíthet (x)

Barbi rájött, hogy ha baj van, azonnal cselekednie kell

– Nemrég sajnos csúnyán felfáztam. Folyton a vécére kellett szaladgálnom, a pisilés pedig csípő, égő érzést okozott – meséli a 27 éves Barbi. – Rögtön tudtam, hogy hólyaghurutom lett, mert sajnos korábban volt már ilyen problémám. Akkor antibiotikumot is kellett szednem, ami eléggé megviselte a szervezetemet: kikészült a bélflórám, sőt a hüvelyflórámnak sem tett jót az erős gyógyszer… Ezúttal viszont okosabb voltam, és nem vártam a „csodára”, hogy hátha magától is elmúlik a bajom, hanem azonnal elkezdtem szedni az Urzinol tablettát, amely nem antibiotikum, hanem egy gyógynövényes gyógyszer.

Segített a medveszőlőlevél-tartalmú gyógyszer 

Már korábban utánanéztem ugyanis, hogy milyen gyógynövény lehet hatásos a hólyaghurutot okozó bacikkal szemben. Megtudtam, hogy ugyan több növény is termel antibakteriális hatású anyagokat, a húgyúti fertőzésekre csak az alkalmazható sikerrel, amelynek a hatóanyaga kifejezetten a vesén át ürül ki a szervezetből. Így találtam rá a medveszőlőlevélre. Ezt a gyógynövényt a népi gyógyászatban már évszázadok óta alkalmazzák húgyúti panaszokra, a medveszőlőlevél antibakteriális hatását pedig immár tudományosan, klinikai vizsgálatokkal is igazolták. 

A medveszőlőlevél hasznos hatóanyagát ráadásul magas koncentrációban tartalmazza ez a recept nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer, az Urzinol tabletta. Tekintve, hogy ez egy gyógyszernek minősített, a hatóságok által ellenőrzött, engedélyezett készítmény, így a hatóanyag-tartalma is garantált.

Barbi legyőzte a kellemetlen tüneteket

Vettem tehát magamnak a patikában egy doboz Urzinolt. A gyógyszer szedése mellett természetesen rengeteg folyadékot is ittam, így a felfázásos tüneteim hamarosan enyhültek. 

Áldom az eszemet, hogy miután észleltem magamon az első felfázásos tüneteket, azonnal elkezdtem szedni az Urzinol tablettát, mert így tényleg sikerült megúsznom az antibiotikum-szedést! – zárta történetét Barbi.

Bien tipp

Az Urzinol tabletta medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer:

  • a gyógynövényi összetevő bizonyítottan húgyúti gyulladáscsökkentő, antibakteriális és enyhe vízhajtó hatású
  • a felfázás tüneteinek jelentkezésekor elkezdett terápia néhány napon belül eredménnyel járhat
  • a tablettával elkerülhető a gyógynövényből készült tea fogyasztásával járó, az emésztőrendszert irritáló hatás

Medveszőlőlevél­kivonat-tartalmú, vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer.

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT! 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást