Életmód / Ezotéria

Ez a gyermeked küldetése – Születésnapja elárulja

Ez a gyermeked küldetése – Születésnapja elárulja

A számmisztika szerint mindannyian magunkkal hozzuk a földi küldetésünket, és ez szülinapunkból ki is deríthető. Érdekes lehet kiszámolni, a te gyerkőcöd milyen céllal érkezett a földre, de a saját útját persze neki, saját magának kell majd megtalálnia.

Így számolj!

Hogy megtudd, mi a gyerek küldetése, számold ki a számodat a születési dátumából!

Ezt úgy teheted meg, ha a pontos dátum – év, hó, nap – számjegyeit összeadod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Ha például a gyerek 2007.08.14-én született, akkor így számolj:

2+0+0+7+0+8+1+4=22

2+2=4

Tehát a gyerek száma a 4.

1

Az egyes számot hordozó gyerekek különleges küldetéssel jönnek a világra: belőlük igazi vezető válhat,akik utat mutatnak valamiben, akik követendő például szolgálhatnak másoknak.

Lehet, hogy olyan dolgot visznek véghez, ami néhány generáció múlva egyértelműnek tűnik majd, most azonban senki nem gondolna rá.

Az egyet számot hordozó gyerekek azonban nem félnek attól, hogy járatlan ösvényeket tapossanak ki, és egyedi gondolkodásuk rá is vezeti őket erre a mások előtt rejtett ösvényre.

2

A kettes számmal született gyerekek tele vannak jókedvvel és boldogsággal, és küldetésük az, hogy ezt másokkal is megosszák.

Mindig képesek arra, hogy meglássák a dolgok pozitív oldalát, mindig észreveszik, hogy miért érdemes valaminek örülni, és a legegyszerűbb dolgok is képesek boldoggá tenni őket. Ezt az örömöt pedig másokkal is megosztják.

Ha ők belépnek egy terembe, az olyan, mintha hirtelen kisütne a nap. Igazi mókamesterek, akik imádnak élni, és bárkit képesek jobb kedvre deríteni.

3

A hármas szám hordozói komoly bölcsességeket hoznak magukkal, és ezt meg is osztják a világgal.

Sokan közülük hivatásos tanítókká válnak, de az is lehet, hogy más pályát választanak, a környezetükre azonban ekkor is nagy hatással lesznek.

Képesek észrevenni olyan dolgokat, amiket mások nem, és ami ennél is fontosabb, levonják belőlük a tanulságot, és remek érzékük van arra, hogy ezt a tapasztalatot hogyan adják át másoknak is.

A hármas számot hordozó gyerekekre érdemes már egészen kis korukban is hallgatni, mert sok olyasmit megérthetnek, amit a berögzült gondolkodást követő felnőttek nem.

4

A négyes szám hordozói mások segítségére jöttek a földre a számmisztika szerint.

Ezek a gyerekek szociálisan nagyon érzékenyek, már egészen kicsi korban észreveszik, ha valakinek segítségre van szüksége, és bármit megosztanának másokkal.

Jellemzően rajonganak az állatokért, szívesen gondoskodnak is róluk, és általában tiszteletben tartanak másokat.

Igazi önzetlen kis csodatevők, akik, ha megtalálják a saját útjukat, sokak számára boldogabb hellyé tehetik a világot, és életeket változtathatnak meg.

5

Az ötös szám hordozói konfliktusok elsimítói, akik jó érzékkel értik meg mások nézőpontját és igényeit, és képesek arra, hogy megtalálják az arany középutakat.

Mivel remek diplomáciai érzékük is van, ezért aztán az sem jelent nekik akadályt, hogy miután rátaláltak a megoldásra, másokkal is elfogadtassák azt.

Éles helyzeteket is képesek elsimítani, és már kiskorukban is valódi béketeremtők, akik éppen ezért nagyon rosszul viselik, ha nincs harmónia köröttük, a vitáktól feszengővé, zárkózottá válhatnak, ezért is nagyon fontos, hogy nyugodt körülmények között fejleszthessék a képességeiket.

6

A hatos számmal született gyerekeket éles ésszel és jó meglátásokkal áldotta meg a sors, így nem ritka, hogy az ő sorsuk valamilyen tudományos pályán teljesedik ki.

Lehet, hogy egy kicsit visszahúzódóak, vagy nem szeretnek feltétlenül a középpontban lenni, de a hatos számot hordozó gyerekek nagy sikereket érhetnek el, amikor az eszüket használják, és többnyire ez boldoggá is teszi őket.

Már kiskorukban is szívesen bíbelődnek fejtörőkkel, logikai feladványokkal, és ez csak előkészíti őket későbbi feladataikra.

7

A hetes számot hordozók életútja szorosan összefügg másokéval, általában ők azok, akik a kötőanyagot jelentik más emberek, barátok vagy családtagok között.

Könnyen barátkoznak, és aki a bűvkörükbe kerül, az el sem tudja képzelni, hogy többé ne legyen az élete része.

Éppen ezért sok ember általa ismerkedik meg, általa kerül új társaságokba, és a hetes számot hordozó gyerek hidat jelenthet különböző kultúrák és életutak között.

Mivel szinte mindenkivel jól kijön, és bárki jól érzi magát a társaságában, és neki is fontos ezeknek az embereknek a társasága, a közösség középpontja válhat belőle.

8

A nyolcas számot hordozók olyan harcokat vívnak meg, amelyeket mások nem mernek felvállalni.

Bátor, karakteres személyiségük már kisgyermekkorban is megmutatkozhat, és ha valamit egyszer a fejükbe vesznek, akkor arról nem egyszerű lebeszélni őket.

Tudják, hogy mit akarnak, és azt is, hogy oda milyen út vezet, és nem csak a saját igazukért, mások érdekében is hajlandóak tűzbe menni, ha a helyzet azt kívánja meg.

Nem ijednek meg a saját árnyékuktól, és küldetésük az lehet, hogy felemeljék a szavukat ott, ahol félelmében mindenki hallgat, hogy a nyomukban mások gerince is kiegyenesedjen.

9

A kilences szám hordozói valamilyen művészeti tevékenységben teljesedhetnek ki teljesen, és küldetésük, hogy a sajátos látásmódjukon keresztül megmutassanak a világnak valami olyasmit, amit az magától nem venne észre.

Nem ritka, hogy valamiben kiemelkedően tehetségesek, például rajzolásban, írásban vagy zenében, de mindenképpen megtalálják a módját annak, hogy felnyissák az emberek szemét, és valami újat, eddig soha nem látottat mutassanak nekik.

Esztétikai érzéküknek köszönhetően a világot nem csak jobb, szebb hellyé is tehetik.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást