Életmód / Ezotéria

5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Fehér ágynemű

Az ágy rendezése, az ágynemű képe a családi boldogságot jelzi, azt, hogy készen állsz olyan dolgok értékelésére, amelyek eddig talán nem elégítették volna ki az igényeidet.

Egyre fontosabbá válik számodra a megállapodás, és valószínűleg hamarosan be is fogod vonzani azt az életedbe. Ha az ágynemű fehér, annak különösen erős szimbólumértéke van, hiszen az ártatlanságot, a tisztaságot, a friss, új szeremet jelképezi.

Készen állsz mindent tiszta lappal újra kezdeni, elfelejteni a korábbi sérelmeidet, és hamarosan egy olyan kapcsolat jöhet el az életedbe, ami minden korábbinál másabb lesz. Ezúttal nem a kaland és a szenvedély lesz az első helyen, hanem a megállapodás, a közös jövő tervezése, hiszen végre igazi lelki társra lelhetsz.

Rablás

Ha álmodban kirabolnak, vagy betörnek hozzád, az ijesztő, de nem feltétlenül jelent rosszat még egy ilyen rémálom sem. Elképzelhető, hogy a tudatalattid így üzeni meg, hogy valami egészen szokatlan, új dologra vágysz, amit talán még magadnak sem mertél bevallani, mert félsz a következményektől, vagy attól, hogy mások mit gondolnak.

Nem kell semmi veszélyes dologra gondolnod, már az is elég, ha egy olyan kaland motoszkál a gondolataidban, ami ellenkezik a társadalmi elvárásokkal, vagy a neveltetéseddel.

Rajtad múlik, hogy kicsit nyitottabbá válsz-e, és hagyod, hogy ez az újfajta, izgalmas szerelem rád találjon, és beteljesítse a legtitkosabb vágyaidat, vagy elzárkózol előle.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást