Stílus / Divat

Fürdőruha trendek – 2016 újdonságai

Itt a jó idő, a csodás napsütés, amikor végre több időt tudunk vízparton, illetve strandon tölteni, így éppen itt az ideje, hogy a ruhák és kiegészítők mellett a fürdőruhákról is szülessen egy külön cikk. A klasszikus fazonok most is hódítanak, népszerűek a háromszögű, a push-upos vagy éppen a pántnélküli bikini felsők, színekben pedig a szivárvány összes árnyalata dominál. A mai összefoglalóban az újdonságokat szeretnénk Nektek bemutatni, hiszen az idei fürdőruhatrendek igazán különlegesek. Izgalmas fazonok,  gyönyörű minták és újszerű díszítések lesznek a középpontban.

EGYRÉSZES FÜRDŐRUHÁK

Képek forrása: 1234

Az egyrészes fürdőruhák idén is hódítanak. Egy jól megválasztott egyrészes fürdőruha nagy előnye, hogy optikailag karcsúsít. Bátran válasszunk ilyen fazont, ha néhány fölösleges kilót szeretnénk eltitkolni. Nem kell azonban azt gondolni, hogy mivel többet takar, kevésbé lesz vonzó a megjelenésünk. Ezek a darabok is garantáltan vonzzák majd a tekintet, nőiesek, elegánsak és igazán különlegesek. 

ZÁRT NYAKÚ BIKINIK

Képek forrása: 1234

Lehet, hogy napozáshoz nem a legideálisabb a következő fazon, mégis gyakran fogunk találkozni vele a vízpartokon. A magasan zárt bikinik igazán trendinek számítanak idén. Egy picit olyan hatása van ezeknek a daraboknak, mintha egycsinos crop-topot választottunk volna a bikini alsónkhoz. Sportosabb hatású, nagyon kényelmes viselet, biztosan sokan megszeretik majd.

Olvastad már?  Letagadnál pár kilót? Ezeket a trükköket vesd be a strandon!

ÁTTETSZŐ ANYAGOK

Képek forrása: 1234

Egy igazán merész és szexi trend lesz 2016-ban az áttetsző anyagok kombinálása. Ezt persze nem az apró bikinik esetében tapasztaljuk, viszont gyakran díszítik az egyrészes fürdőruhákat, a magasított bikini alsókat vagy éppen a zárt nyakú bikini felsőket áttetsző sávokkal. Nem cél, hogy többet mutassanak ezek a fürdőruhák, inkább csak különlegesebbé teszik a megjelenésünket.

PÁNTOK – FŰZŐK

Képek forrása: 1 / 234

Ahogy a ruhatárunkban is megjelentek a különböző fűzős/pántos blúzok és ruhák, a bikinik esetében is ez lesz a trend. Nagyon sok fűzős egyrészes fürdőruhát találunk az üzletek kínálatában, és gyakoriak a keresztpántos megoldások is. Akkor válasszuk ezeket a darabokat, ha nem bánjuk, hogy a különleges pántmegoldásokat és fűzőket a lebarnult bőrünkön is csodálhatjuk még egy darabig.

VÍZPARTI MINTÁK

Képek forrása: 1234

Szinte minden évben, így idén is kifejezetten népszerűek a vízhez kapcsolódó kékes, óceán színű darabok, vagy a vízparti növényekre emlékeztető leveles minták. A kék és a zöld szinte minden árnyalata megjelenik ezeken a darabokon, így vidám és élénk lesz a végeredmény.

BIEN KEDVENCEK A HÁDÁTÓL