Haj / Stílus

Frizura körkép: 10 retró frizura, ami újra hódít

Frizura körkép: 10 retró frizura, ami újra hódít

Rövid göndör fürtök

A játékos göndör fürtök a 90-es években élték legnagyobb divatjukat. Természetességgel és játékossággal ruházzák fel viselőjüket, ezért akinek természetéből is ilyen tulajdonságok fakadnak, bátran vállalja fel a rövid göndör fürtöket. 

Szerencsére a természetes hajviselet ma már újra divat, végre kinőttük a papírvékony és vonalzóegyenes hajak korszakát. Ha nem rendelkezel természetes göndör hajjal, hajcsavarókkal vagy göndörítő vassal borzolhatod össze a szelíd tincseidet!

Halszálka fonat

A 19. században a halszálka fonatot „görög” fonatnak hívták, feltehetően innen származik ez a különleges, népszerű hajfonat típus. Érdekessége, hogy a klasszikus fonástól eltérően, két részre osztja a hajat és vékony „szálkás” hatású.

Ha modern halszálkás frizurát szeretnél, törekedj a laza stílus kialakítására és a textúrált hatás elérésére. Bátran húzd szét a fonott copfot, hogy még szélesebb és kevésbé szabályos legyen.

Balerina konty

A konty ősi idők óta a legegyszerűbb és legkényelmesebb hajviseletünk. A kifinomult, szoros balerina kontyok örök klasszikusok, amelyek kortól és alkalomtól függetlenül divatosak maradnak.

Amennyiben magasítani szeretnéd homlokodat és nyújtani arcformádat, válaszd a magas vagy középmagas kontyokat, ha viszont vékony nyakad és magas homlokod van, az alacsony kontyok is tündérien fognak állni!

Még 3 retró frizura a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást