Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már alig várom a karácsonyi vásárokat, ahol órákig lehet bolyongani egy pohár forró itallal a kezünkben. Szerencsére egy hónap múlva már érezhetjük a fahéj és szegfűszeg illatát a belvárosban, de addig is megosztok veletek pár tuti ital receptet, melyeket élvezettel szürcsölhetsz majd a hideg napokon.
3/5 Gesztenyés kakaó
Valljuk be, a gesztenye és a kakaó kombinációjából nem születhet rossz dolog, mivel mindkettő isteni finomság, ez a recept pedig önmagáért beszél.
A tejben keverd el a mézet és a kakaóport, majd forrald fel. Ezt a meleg italt turmixold össze a szobahőmérsékletű gesztenyemasszával. Ha forrón szereted, akkor még picit melegíthetsz rajta, de már ne főzd tovább. Nyugodtan átszűrheted a kakaódat, ha zavarnak a kisebb-nagyobb gesztenyedarabok, majd dúsítsd egy kis tejszínhabbal.
Pillecukorral vagy magvakkal díszítheted a tetejét.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!