10 film, aminek bizarr folytatásáról sosem hallottunk, pedig létezik

10 film, aminek bizarr folytatásáról sosem hallottunk, pedig létezik

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 film, aminek bizarr folytatásáról sosem hallottunk, pedig létezik / 3. oldal

Madarak 2.

A folytatás az eredeti történet után harminc évvel játszódik és itt egy családot terrorizálnak a sirályok, amelyek a globális felmelegedés miatt mérgesek az emberiségre. Azt említettem, hogy a madarak fel is tudnak robbanni..?

 

Beethoven 2.

A kedves bernáthegyi története a kilencvenes évek válasza volt a Lassie-re és nem kevesebb, mint 8 (!) folytatást eredményezett. A hetedik a „karácsonyi kaland” címre hallgat és ebben a kutya már beszélni is tud, a 8. részben azonban valamiért már megint nem.

 

 

Pinokkió 2.

Ez a nem-hivatalos folytatás a Pinokkió és a Sötétség Fejedelme címre hallgat. A történet szerint Pinokkió beleszeret egy babába, ezért hús-vér kisfiúból újra visszaváltozik fabábuvá. Egy partin abszintot iszik, majd a szerelem erejével felrobbantja a Sötétség Fejedelmét. Nem csoda, hogy a Disney beperelte a filmstúdiót, ami felelős volt ezért a szörnyűségért.

 

Power Rangers

A Power Rangers-en alapuló japán sorozat, a Super Sentai jó ötletnek tartotta, ha „Hero Mama League” címmel megjelentet egy koppintást, amelyben – nagy meglepetésre – hős anyukákból áll össze a világmegmentő szupercsapat. 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást