Haj / Stílus

10 fiatalító frizura, ami éveket farag le az éveidből

10 fiatalító frizura, ami éveket farag le az éveidből

Élesen elvágólag

Ha vékonyszálú, kevés hajad van, tökéletes megoldás egy egyenesen elvágott hajvég, hiszen így dúsabbnak tűnik a frizurád, a dús haj pedig a fiatalság hamisítatlan jele. Frufruval még hatásosabb lehet az összkép, mert a tekintetet az arccsontodra vonzza.

 

Dús frufru

Észrevetted az első ráncokat a homlokodon? Ne ess kétségbe és ne rohanj botoxoltatni, hanem csak takard el őket egy fiatalos, dús frufruval, ami stílusosan rejti el a zavaról vonalakat. A frufru elegánsan keretezi az arcot, de ugyanakkor kifinomult hatást is kelt.

 

Arcot keretező haj

Határozd meg az álvonalad egy megnyerő frizurával. Ha a fodrászod jó helyen vágja el a hajad, éveket fiatalíthat a megjelenéseden. Ezt a frizurát hordhatod loknisan, hullámosan vagy egyenesen, minden megoldás remekül mutat majd.

 

Hosszú rétegek

A hosszú haj nem éppen arról híres, hogy fiatalítana, de ha ragaszkodsz a hosszú loknikhoz, mindenképpen vágasd a hajad rétegesen. Nem árt egy kis hullámot is belevinni, mert így kevésbé tűnik lenyaltnak és szinte megemeli az arcod.

 

Rövid, nem pixie

A rövid frizura hatásosan farag le éveket életkorunkból, de természetesen nem feltétlenül a tüsi hajról beszélünk, ami csak a fiataloknak áll jól. Ha félsz egészen rövidre vágatni a hajad, válaszd ezt a „félrövid” megoldást, mely kurta, de mégsem az. Ez a rövid haj könnyen kezelhető és formázható, az elől hosszabbra hagyott frufru pedig elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz.

 

Még 5 fiatalító frizura a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

A rövid bubi

Az egyik legnépszerűbb „fiatalító” frizura, amely egyszerűen minden hajtípushoz és arcformához csodásan passzol. Nem véletlenül népszerű, mert ha a hajad a fülcimpád és az arccsontod közé ér, akkor frizurád felér egy kozmetikai beavatkozással, ez a hossz ugyanis szépen megnyújtja a nyakat és megemeli a vonásaidat.

 

Hullámos bubifrizura

Bubifrizurát mindenkinek! Ne félj, ha nem egyenes a hajad és nem szeretnéd vasalni, hiszen a természetesen hullámos hajúaknak is remekül áll ez a hálás, váll fölé érő frizura. Ez a könnyed hajviselet egyszerű, de nagyszerű, pofon egyszerű elkészíteni és mindenkinek jól áll.

 

Hosszú frufru

A „lenövesztett” frufru évek óta nagy divat és megérdemelten, hiszen szinte minden arcformához remekül áll. Hálás viselet, mert optikailag megdúsítja a hajtövedet, ezáltal megemelve az arcot. Mivel a frufru vége pont szemmagasságában van, ez a frizura előnyösen vezeti a tekintetet a szemeidhez.

 

A szuperrövid

Ha már úgy érzed, kevesebb a hajad, mint fiatalkorodban és nem tudsz mit kezdeni vele, ne félj egészen rövidre vágni. Nemcsak könnyen kezelhető ez a haj, hanem elegáns, ugyanakkor fiatalos benyomást is kelt. Ez az egyszerű, de nagyszerű frizura egyszerre modern, kifinomult és az ősz hajhoz is remekül illik.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást