Ez a négy férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Ez a négy férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a négy férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel / 2. oldal

A kényelmes

Ez a férfitípus nagyon elterjedt, mindenkinek akadnak ilyen ismerősei. Tulajdonképpen kívülről még úgy is tűnhet, hogy minden rendben van az életében: dolgozik, este hazamegy a családjához, évente egyszer nyaralni jár. Ám a falak mögött sajnos már nem igazán vannak érzelmek, szenvedély pedig főleg nem.

Tulajdonképpen mindenkinek kényelmes a megszokott rutin, kilépni senki sem szeretne ebből a párkapcsolatból, egészen addig, amíg egy harmadik fél bele nem rondít a nagy rutinba.

Akár az otthoni unalmas élet, akár pusztán a vágyak miatt, az ilyen férfiak kapva kapnak az alkalmon, hogy egy kis izgalmat vigyenek a mindennapjaikba. Ahhoz túl komfortos nekik minden, hogy elváljanak, erre később sem vetemednek – sokkal inkább szeretőt tartanak maguk mellett, hiszen az nekik jóval kényelmesebb.

A haverkodós

Ez a férfitípus alapvetően barátkozós és jóindulatú, ennek ellenére nem tudja meghazudtolni férfi mivoltát.

Onnan ismered fel, hogy már-már gyanúsan sok lánybarátnője van, ami egyébként akár ártalmatlan dolog is lehet. Tényleg igaz, hogy a legtöbb barátnőjével nem volt, és nem is lesz „semmi”, és pontosan ugyanolyan baráti kapcsolatot ápol velük, mint a haverjaival.

Egészen addig, amíg meg nem kell vigasztalni őket, vagy valamelyikük úgy nem érzi, hogy ez akár több is lehet a barátságnál… Ezekben az esetekben ő sosem visszakozik, szóval mondhatjuk, hogy a sült galambra vár. Nem azért barátkozik a lányokkal, mert kifejezetten ágyba szeretné vinni őket, de ha úgy alakul, nem mond nemet egy kis baráti szexre.

Tulajdonképpen zseni, mert még mentőöve is van: nem akarja tönkretenni a barátságot, úgyhogy a járásról inkább lemondana…

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást