13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben

13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 13 dolog, amit a pasik nagyon vonzónak találnak egy nőben / 2. oldal

A női hang

A nőket a fennvaló gyönyörű hanggal áldotta meg, amelyet a férfiak nagyon vonzónak találnak. Egyes férfiak az erős hangú nőket kedvelik, mások a lágy, csendeset. A lényeg, hogy minden srác meg tudja találni azt a nőt, aki “megszólalásra” is tökéletes.

Mosoly

A szép mosoly könnyen ellágyítja a férfiszívet. A nők amúgy is hajlamosabbak a mosolygásra, mint az ellenkező nem. A vidám, mosolygós nők jobban vonzzák a férfiakat, mint az önelégült vagy túl komoly lányok.

Igéző szemek

A mosoly mellett a férfiak azonnal fürkészni kezdik a nő szemét is. Egyes férfiak egyszerűen beleszeretnek a nő szemébe. Nem hiába mondják, hogy a szem a lélek tükre, kifejezi az érzelmeket – szavak nélkül is olvashatóvá válik tőle a nő.

Hajviselet

A nőiesség védjegye a hosszú vagy félhosszú haj. Mostanság a rövid haj is vonzónak számít, egyes nőknek pedig kifejezetten előnyére válik. A férfiak azonnal tűzbe jönnek, ha a nő játszani kezd tincseivel. Felmérések szerint az is vadító tényező, ha a nő felköti vagy kiengedi haját a férfi előtt.

Fizikai felépítés

A nyilvánvaló nőies alak mellett a férfiak vonzódnak a nő bőrszínéhez, ajkaihoz, magasságához és a derék-csípő arányhoz. Ellentétben a népszerű nagy mellekkel, a férfiak hosszú távon teljesen érdektelenek a mellmérettel kapcsolatban.

Bizalom

Végül, és nem utolsó sorban, a férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akik mellett magabiztosnak és kényelemben érzik magukat. Szükségük van a támogatásra, és hogy a nő legyen számára az, aki igazán megérti őt és akivel mindent megbeszélhet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást