Párkapcsolat / Szerelem

Férfiak árulták el, mi kelti fel az érdeklődésüket a társkeresőkön

Férfiak árulták el, mi kelti fel az érdeklődésüket a társkeresőkön

Will, 28 – London

„Azért töltöttem le a Tindert, mert lányokkal akartam találkozni, de ha teljesen őszinte akarok lenni, jobban érdekeltek a gyors randevúk, mint egy potenciális barátnő megszerzése. Az appon leginkább azzal lehet elriasztani, ha a nők túl sok kérdést tesznek fel, mert ettől olyan érzésem támad, hogy tesztelnek és vizsgán vagyok. Én inkább a szórakoztató, baráti csevegést kedvelem. Ami a személyes igényemet jelenti, szeretem a sötét, göndör hajú, mediterrán típusú lányokat és rajongok a tükörben készült szelfikért. Viszont automatikusan balra húzok, ha egy lány butának mutatja magát – egyáltalán nem gondolom, hogy ez szexi lenne.”

Aristide, 22 – Barcelona

„Nekem nincs kifejezetten zsánerem, és őszinte leszek, nem is igazán érdekelnek a képek, mert sosem lehet tudni, valaki milyen a valóságban. Nekem az a taktikám, hogy nagyon sokat csúsztatok jobbra, így adom meg a legnagyobb esélyt arra, hogy beszélgessek valakivel, akinek szimpatikus vagyok. Ezek után valószínűleg nem azt gondolod rólam, hogy nem csak a szexért vagyok Tinderen, de szeretem azokat a lányokat, akik ennél többre vágynak. Kedvelem az erős személyiségű, kedves nőket. Egyelőre nem volt szerencsém. A legtöbb lány, akit így találtam, csak szexelni akart és ennyi. Erre nagyszerű ez az applikáció, de én azért ennél többre vágyom hosszútávon.”

Emanuele, 23 – Milánó

„Közel egy éve regisztráltam a Tinderen és szinte függő vagyok. Amikor reggel felébredek, automatikusan megnyitom és napközben is többször megnézem. Szeretem az eredeti, természetes képeket, utálom a szerkesztett, filterezett fotókat, az ilyen nőkkel nincs kedvem ismerkedni. De nagyon válogatós vagyok abban is, hogyan viszonyulnak az emberek hozzám. Nem szeretem, ha a nők azonnal rátérnek a lényegre, ez nekem sokszor illúzióromboló és szükségem van a kémiára ahhoz, hogy rátérjek a lényegre. Eddig hat randim volt a Tindernek köszönhetően, és ezek a randik nagyon jól sikerültek. Gondolom, ez azért van, mert mire a találkáig eljutunk, már valóban látok fantáziát a kiszemeltben.”

Marvin, 21 – Berlin

„A Tinderen általában alkalmi találkákat keresek, ami eddig jól működött. Csak élvezem minden pillanatát, bármi is történjen. Sokat beszélgetek másokkal, ami néha érdekes, néha viszont nem annyira. Nem számítok arra, hogy Tinderen fogom megtalálni a lelki társamat. Jobbra akkor húzom az appot, ha tetszik az illető, viszont egyből balra, ha valamilyen béna „inspiráló” idézetet látok, ez nekem nagyon unalmas és személytelen.”

Petrut, 21 – Bukarest

„Azért regisztráltam a Tinderre, mert unatkoztam és megtetszett a koncepciója: egyszerűen csak kapcsolatba lépsz a kölcsönösen szimpatikus nőkkel és ez megkönnyíti a randevúzást. Ha be akarnálak csapni, akkor azt mondanám, hogy a jövendőbeli feleségemet keresem, de szó sincs erről. Szexet keresek és szánalmasnak gondolom, ha valaki egy ilyen applikáción próbálja megtalálni élete szerelmét. Jobbra csúsztatom azokat a lányokat, akiket nem ismerek, és akikkel nincs közös ismerősünk, mert ebből nem lehet bonyodalom.”

Jessy, 21 – Párizs

„Én azért regisztráltam, mert lazítani akartam, nem szerettem volna görcsösen ismerkedni. Erre szerintem nagyon jó a Tinder, segít összekapcsolódni a nőkkel, ráadásul otthonról és ingyen – jó lehetőség, ha nincs túl sok pénzed felesleges randevúkra. Mindig kíváncsi vagyok, valaki hogyan jellemezné önmagát, de hogy őszinte legyek, nem igazán érdekel, mit írnak a nők a bemutatkozásukban egy ilyen applikáción. A helyzet az, hogy mindenki hazudhat a karakteréről, viszont egy retusálatlan fénykép nem hazudik.”

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást