Divat / Stílus

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

4/10 A tested változásai

Ezt elsősorban nem felszínességükből adódóan teszik, hanem szinte beléjük van kódolva, hogy partnerük testén minden apró változás észrevegyenek (valószínűleg azért, mert ösztönösen olyan párt keresnek, aki egészséges utódot tud nekik szülni).

Plusz vagy mínusz pár kiló: a fiúd azonnal látni fogja.

5/10 Mit iszol

A férfi tisztában van vele, hogy álmai nője milyen italt szeret és mikor szereti fogyasztani. Ha vacsora után szívesen iszol bort, vagy pihenéshez szeretsz elkortyolgatni egy likőrt, illetve azt, hogy milyen koktéllal lazítasz egy bulin: ő tudni fogja.

6/10 Milyen ajándékra vágysz

A legtöbb férfinak elég egyszer futólag megemlíteni, ha tetszik egy nyaklánc, vagy cipő, figyelni fog rá és meg is jegyzi, hogy a következő születésnap vagy évforduló alkalmával meglephessen vele.

De csak akkor fogja tudni, ha tényleg mondod neki, úgyhogy hölgyeim: ne féljetek megjegyezni előtte, ha tetszik valami!

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ELA
  2021.01.19., 20:14

  Szerintem mindenki tudja hogy a ferfiak figyelnek a kormunk(es alapveto) apoltsagunkra. Nekem az is egyertelmu hogy a baratom tudja mikor mit szeret inni, mire vagyom. Furcsa lenne ha nem.
  En nem hiszem hogy Minden lany csak Salata rendel, szerintem ez hatalmas baromsag. De ha egy lanynak salatara van kedve akkor szerintem azzal sincs baj. Inkabb egy Salata, mint valami egeszsegtelen zsiros kaja. A legtobb ferfi szereti ha egy no figyel az egeszseges etkezesre.

  Válasz

Írj egy hozzászólást