Ezek a férfi szakállak tetszenek a leginkább a nőknek

Ezek a férfi szakállak tetszenek a leginkább a nőknek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezek a férfi szakállak tetszenek a leginkább a nőknek / 2. oldal

„A szakállas emberekről úgy tartják, hogy jobbak a gyereknevelésben”

Felmérések alapján érdemes teljesen letenni a borotvát, ha megtaláltuk álmaink nőjét, és szeretnénk vele együtt élni és családot alapítani. A tanulmány szerint a nők a szakállas férfiakat értékelték a legmagasabbnak a szülői képességek szempontjából.

Ennek oka az lehet, hogy a szakállas férfiakat is egészségesebbnek és férfiasabbnak vélték, mint bármely más típusú arcszőrzetű férfiakat. A könnyedebb, ritkább arcszőrzetet viszont a nők a szülői készségek és az egészségesség szempontjából sem értékelték.

„A férfiak másképp ítélték meg saját férfitársaikat, mint a nők”

A kutatók más férfiak nézőpontját is megvizsgálták nem romantikus körülmények között. Megkértek 177 heteroszexuális férfit, hogy értékeljenek férfiakról készült fotókat a vonzerő szempontjából. A férfiak más szakállú és borostájú férfiakat ítéltek a legvonzóbbnak, mint nők. Úgy találták, hogy a tisztán borotvált arcszőrzetű férfiak kevésbé vonzóak, és a könnyedebb, minimalista borostával rendelkezők is a legkevésbé vonzóak közé tartoznak.

A felmérések ide, vagy oda, személyes tapasztalatom az, hogy nem a szakállon, vagy a borostán múlik, hogy meg tudjuk hódítani álmaink nőjét. Legyünk igényesek magunkra, normálisak a partnerünkkel és a többi jön magától.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást