Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

Címlap / Életmód / Ezotéria / Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala / 3. oldal

A Vihar – Nyilas

Szabad vagy, féktelen és vad: Te vagy a szél, a tomboló vihar. Számodra csak a saját vágyaid fontosak és akárcsak a vihar, te sem törődsz semmivel, minden elpusztítasz. Utadban szenvedést hagysz magad után, de ez nem érdekel, csak a szabadság. Impulzív vagy, néha túlságosan is. Ha valaki akadályoz, hezitálás nélkül átgázolsz rajta. Ez részedről nem gonoszság, egyszerűen nem érdekel senki más, csak a saját céljaid. Ha odafigyelnél arra, hogy mindeközben ne tiporj át másokon és megtanulnád kordában tartani az ösztöneidet, sokat tennél a jellemfejlődésed érdekében.

A Leviatán – Bak

Te vagy a tengeri szörny a sötét vízben. Igazi, félelmetes arcod szinte sosem villantod meg, hiszen még te magad is tartasz tőle. Félsz a saját démonjaidtól, mert jól tudod, mire képesek, de ez nem jelenti azt, hogy gyenge, vagy gyáva lennél. Már az győzelemmel ér fel, hogy kordában tartod őket. Az emberek nem tudnak bekategorizálni, sötét és baljós éned sokak előtt rejtve marad. Az igazat megvallva, még saját magad előtt is rejtély a személyiséged, de a démonjaid magadban tartása fontosabb számodra, mint az önismeret.

A Szörnyeteg – Vízöntő

Ha túl sokat vagy a sötétben, te magad is sötétséggé válsz, és ha túl sokáig harcolsz szörnyekkel, előbb utóbb te is szörnyeteg leszel. Ismered és elfogadod a benned lakó gonoszt. Bármikor szabadjára engedheted, de inkább hagyod, hogy téged támadjon, mint másokat. A harag, a fájdalom és a kétségbeesés mind régi ismerőseid és képes vagy kordában tartani őket. Sokan függnek tőled és támaszkodnak rád. Inkább másokat támogatsz ahelyett, hogy a saját gondjaiddal foglalkoznál, és ez sokszor okozza veszted.

A Kard – Halak

A kard a dicsőség jelképe: a gyengék bálványozzák, a merészek vágynak rá. A kard fegyver, mely megsebez, és te hű vagy önmagadhoz. Vágsz, a sebhely pedig örökre megmarad, emlékeztetve viselőjét a fájdalomra. Már sok csatát megjártál és a győzelem többször volt melletted, mint ellened. Céljaidért és hitedért fáradhatatlanul küzdesz, nyomodban legyőzött ellenségek. Olykor talán több áldozatot hozol, mint kellene, mert a folyamatos háborúban hajlamos vagy elveszíteni magad.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást