Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

Címlap / Életmód / Ezotéria / Fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala / 2. oldal

A Háború Hajadonja – Oroszlán

A Háború Hajadonja egy igazi paradoxon, hiszen értékeli a szépet, mégis a romlást hozza el. Cselekedeteidben kevesen látják meg a jót, mert ellentmondásos személyiséged összezavarja, sőt, elriasztja az embereket. Az életet megfigyelőként éled, mindennek tudatában vagy, ami körülötted és veled történik. Meglátod a jót és a rosszat is, átlátsz a hazugságon és a nehézségeket is elfogadod. Az ártatlan és a gonosz közötti hajszálvékony vonalon táncolsz.

Az Örvény – Szűz

Örvény vagy, egy pusztító forgatag. Odaadó szerető vagy és hűséges barát, mégis, – mint Isten haragja – azokra vagy a legveszélyesebb, akiket a legjobban szeretsz. Kívülről szenvedélyes és együttérző vagy, de a lelked mélyén csak birtokolni szeretnél. Ami a tied, azt nem engeded, inkább elpusztítod, minthogy másé legyen. Ha megízlelted a féltékenység keserű ízét, semmi sem tud jobb belátásra téríteni, hiszen titkon élvezed a dühöt, amit felkorbácsol benned.

A Kiéhezett – Mérleg

Farkaséhséged miatt józanságod egy hajszálon múlik. Belső démonjaid elrejtetted, de egyre hangosabbak és ki akarnak törni. Mindig a füledbe suttognak, ugyanakkor emiatt folyamatosan arra törekszel, hogy jobbá válj. A megszokott dolgok unalommal töltenek el és folyamatosan evezel a veszélyesebb vizek felé. Az élet normáihoz való alkalmazkodástól iszonyodsz és várod a napot, mikor haragosaidon elégtételt vehetsz. A várakozás téged öl meg, mégis ez után vágyódsz.

A Mérgezett Nyíl – Skorpió

Türelmes vagy, pontos és halálos: egy mérgezett fullánk. A végtelenségig képes vagy kivárni a megfelelő pillanatot, hiszen neked elég egy másodperc is. Minden szituációban a legrosszabbat látod, ilyen a természeted. Nem is vagy vele tisztában, de mindenkiben ösztönösen a gyengeséget keresed, ezáltal sokszor túl cinikus vagy. A féktelen dühöt és a puszta erőt lenézed, téged a meggondolt vadászat izgalma és a dolgok ellenőrzés alatt tartása, ami érdekel. Könnyedén méred fel a helyzetet és tervezed meg a halálos csapást.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást