Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Címlap / Stílus / Divat / Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben / 3. oldal

Apropó, sportos stílus

Valószínűleg neked sem a sportos stílus ugrik be erről a nadrágról, pedig a sokoldalúsága éppen abban rejlik, hogy ilyen formában is viselheted. Az idei trendekben különösen népszerűnek számítanak a sportosabb irányzatok, nem véletlenül lettek népszerűek a melegítők, a sneakerek és tartják magukat a divatban a tornacipők, a bebújós lábbelik. Akár rövid toppal, akár egy kényelmes pólóval társítva, ezt a nadrágot nyugodtan felveheted nyáron majd saruval, szandállal, tavasszal pedig valamilyen sportosabb fazonú cipővel.

Vagány romantika

Ha kedveled a romantikus stílust, akkor idén dúskálhatsz a változatos összeállításokban, ugyanis nagyon sokrétűen jelen van ez az irányzat is a hétköznapokban. A romantikát jól képviselik a csipkék, a fodrok a virágminták és persze a buggyos ujjrészek.

Utóbbiakból már felbukkantak a kínálatban a trapézos megoldások is, de a buggyos-fodros rátétek egyértelműen hódítanak – nem csak az alkaron, hanem a vállakon is. Bármelyik mellett teszed le a voksodat, idén garantáltan divatos leszel velük – főleg, ha bőszárú nadrággal kombinálod őket.

Romantikus szett fekete bőszárú nadrággal
1. AboutYou, 2. Cropp, 3. ecipo.hu, 4. taskam.hu, 5. Mohito (háttér: ViktoriiaDyachenko/depositphotos.com)

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást