Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben

Címlap / Stílus / Divat / Ez a tökéletes, alap kis fekete bőszárú nadrág – 5 szettben / 2. oldal

Tavaszi pasztell

Tavasszal már bátran viselhetjük ezeket az elegáns, bőszárú nadrágokat, ám nem kell mindenáron a hivatalos vonalat megcélozni a segítségükkel. Persze, nem mondható teljesen hétköznapinak, vagy éppen átlagosnak ez a pasztelles-bokacsizmás összeállítás sem, de azért ez egy olyan szett, amiben nem csupán hivatalos tárgyalásokon jelenhetsz meg. Ha fekete nadrágot viselsz, mindenképpen érdemes lágyítani az összhatáson világos árnyalatokkal és erre a pasztelles rózsaszínek és lilák egyenesen tökéletesek.

Rövid felsővel

Bár a bőszárú nadrág alapvetően elegáns és nőies viselet, valójában nagyon jól passzolnak hozzá a rövidebb blúzok is. A crop topok abszolút fiatalos összhatást eredményezek és az idei szezonban még egész biztosan divatosak lesznek.

Tökéletes alkaton egy kis kabáttal bátran viselheted akár skinnyvel is, de ha ezt a beosztásod, vagy bármi egyéb nem teszi lehetővé, akkor maradnak a bőszárú nadrágok. Ezek nagyszerűen ellensúlyozzák a túlságosan kihívó összhatást, ráadásul annak függvényében, milyen stílusú felső mellett teszed le a voksodat, a végeredmény lehet romantikus, vagy akár kicsit sportosabb is.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást