Divat / Stílus

Női fehérnemű trend: a fazonok, amelyekért megőrülnek a férfiak

Női fehérnemű trend: a fazonok, amelyekért megőrülnek a férfiak

Zsombor 25

„Kedvenc fehérnemű bugyi fazonom?

Nem kérdés, a brazil szabású. Kiemeli a gömbölyű formát. Nem szeretem, ami túl sokat takar, de azt sem, amiben nincs semmi titokzatosság. Ettől igazán izgalmas a látványa. Ráadásul, ha a brazil bugyi még csipkés is, nekem az az abszolút favoritom. A jelenlegi barátnőm mutatott be először ennek a fazonnak, amiért örökre hálás leszek neki. :)”

Peti 23

„Szerintem a fehérnemű nem annyira számít, én inkább a tökéletes popsiért vagyok oda, mert azon minden istenien mutat.

Nem tagadom, hogy jó pár női domborulattal találkoztam már életem során és engem soha nem kötött le annyira a fehérnemű, inkább az, ami alatta van. Bár egy vörös francia csipke bugyitól azonnal beindulok, de egy csinos kerek popsin még a kislányos pamut fazon is jól mutat.”

Robi 50

„Tulajdonképpen bármiben lehet a nő, ha azt érzem, hogy jól érzi magát a bőrében.

Persze nagyon szép látvány egy szép, igényes fehérnemű, de hiszek abban, hogy, aki kellő önbizalommal visel egy ruhadarabot, azon minden jól áll.

A nőknél ez különösen fontos a csábítás során, szóval nekem inkább az a lényeg, hogy a kisugárzásán érezzem, hogy magabiztosan mozog a fehérneműjében.

Azért megőrülök!”

Ádám 29

„Számomra a legszebb látvány, mikor a barátnőm reggelente behozza a kedvenc pulcsimban és shortjában a reggelit és azt kell mondjam, nekem ennél több nem kell, hogy jól induljon a napom.

Bár ő annyira nincs megelégedve a popsijával, én imádom, ráadásul ez a Boyshort” fazon (ahogy ti mondjátok) nekem az abszolút favoritom. Lehet azért, mert a barátnőm is ezt preferálja leginkább, de általa én is megszerettem.

Sőt, egyenesen kiráz a hideg a csíktangától, mert szerintem nagyon közönséges. Én szeretem, ha egy női bugyiban van titokzatosság, amit megfejthetek. :)”

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást