Stílus / Divat

Női fehérnemű trend: a fazonok, amelyekért megőrülnek a pasik

Bikini, Brief, Hiphugger, Cheeky, Boyshort, V-string, tanga és brazil. Női bugyi fazonok, melyek uralják a mostani fehérnemű trendet és amikért megőrülnek a férfiak. Íme 6 teljesen eltérő stílusú férfi véleménye a női fehérneműkről.

Zsombor 25

„Kedvenc fehérnemű bugyi fazonom?

Nem kérdés, a brazil szabású. Kiemeli a gömbölyű formát. Nem szeretem, ami túl sokat takar, de azt sem, amiben nincs semmi titokzatosság. Ettől igazán izgalmas a látványa.

Ráadásul, ha a brazil bugyi még csipkés is, nekem az az abszolút favoritom.

A jelenlegi barátnőm mutatott be először ennek a fazonnak, amiért örökre hálás leszek neki. :)”

Peti 23

„Szerintem a fehérnemű nem annyira számít, én inkább a tökéletes popsiért vagyok oda, mert azon minden istenien mutat.

Nem tagadom, hogy jó pár női domborulattal találkoztam már életem során és engem soha nem kötött le annyira a fehérnemű, inkább az, ami alatta van.

Bár egy vörös francia csipke bugyitól azonnal beindulok, de egy csinos kerek popsin még a kislányos pamut fazon is jól mutat.”

Robi 50

„Tulajdonképpen bármiben lehet a nő, ha azt érzem, hogy jól érzi magát a bőrében.

Persze nagyon szép látvány egy szép, igényes fehérnemű, de hiszek abban, hogy, aki kellő önbizalommal visel egy ruhadarabot, azon minden jól áll.

Olvastad már?  Még nem tudod, melyik testrészedre tetováltass? Segítünk dönteni

A nőknél ez különösen fontos a csábítás során, szóval nekem inkább az a lényeg, hogy a kisugárzásán érezzem, hogy magabiztosan mozog a fehérneműjében.

Azért megőrülök!”

Ádám 29

„Számomra a legszebb látvány, mikor a barátnőm reggelente behozza a kedvenc pulcsimban és shortjában a reggelit és azt kell mondjam, nekem ennél több nem kell, hogy jól induljon a napom.

Bár ő annyira nincs megelégedve a popsijával, én imádom, ráadásul ez a Boyshort” fazon (ahogy ti mondjátok) nekem az abszolút favoritom. Lehet azért, mert a barátnőm is ezt preferálja leginkább, de általa én is megszerettem.

Sőt, egyenesen kiráz a hideg a csíktangától, mert szerintem nagyon közönséges. Én szeretem, ha egy női bugyiban van titokzatosság, amit megfejthetek. :)”

Alex 26

„Én örök tanga párti vagyok! De persze nem arra a vékony csíkra gondolok, hanem a szépen kidolgozott, hátul kicsit szélesebb bugyira. Szerintem az a fazon még egy laposabb popsiból is kereket varázsol.

Mondjuk egy szép franciával is kibékülnék, abban is látok még fantáziát. Szerencsére eddig az összes barátnőm szerette a tangát, így jó sorom volt. 🙂

Olvastad már?  20 napszemüveg, ami feldobja a tavaszi outfitedet - Online lelőhelyekkel

Lányok egy a lényeg: legyetek benne magabiztosak, mert annál szexibb látvány nincs számunkra.”

Dániel 26

„Nem tudom, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nagyon tetszenek a hagyományos bikini fazonok, melyek szépen rásimulnak a női popsira.

Nyilván nem a nagyibugyira gondolok, hanem a szép, nőies fazonra. Csipke jöhet bármilyen mennyiségben, néhanapján pedig egy szép tangának is megörülök, de hagyom, hogy a barátnőm meglepjen az éppen aktuális kedvencével.

Rajta minden tetszik. :)”

Összegzés

Úgy néz ki már nem a tanga uralja a trendet a férfiak körében sem. Sokkal jobban szeretnek egy szép francia, vagy brazil fazont, némi csipkével, de a bikini és a brief is ott szerepel a lista elején. A csíktangát jobb, ha elfelejted, mert ez a legtöbb férfiből „olcsó” hatást vált ki és abszolút nincsenek odáig a látványtól.

Szerencsére a boltok kínálatából sem ez köszön már vissza elsősorban, szóval inkább merülj el a Bikini, Brief, Hiphugger, Cheeky, Boyshort és brazil fazonok kínálatában.

A legfontosabb pedig a magabiztosság, amitől az a bugyi úgy áll majd rajtad, ahogy kell.