Melyik fát ültetnéd a kertedbe? A válaszod rólad és a jövődről is árulkodik

Melyik fát ültetnéd a kertedbe? A válaszod rólad és a jövődről is árulkodik

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik fát ültetnéd a kertedbe? A válaszod rólad és a jövődről is árulkodik

Ha az első fát választottad

Amennyiben a tölgyfára esett a választásod, az azt jelenti, hogy nálad a pohár mindig félig tele van. Rendkívül optimista vagy, és az élet számodra nem más, mint egy izgalmas kaland, amiben sosem tudod, mi vár rád a következő sarkon.

Idén pedig igazán jelentős lesz számodra! Mivel mindig is nyitott voltál az újdonságokra, és nem félsz a változástól, idén biztosan sok váratlan eseményben lesz részed. És a legjobb, hogy míg korábban gyakran voltak kételyeid, addig most sokkal bátrabb leszel, és nem fognak érdekelni a következmények.

Ha a második fát választottad

Mindig is független voltál, ezért a párkapcsolataidban is szükséged van arra, hogy egy kicsit egyedül legyél, és a saját életedet éld. Ritkán vagy bizonytalan; szinte mindig tudod, mit szeretnél az élettől, és a céljaidtól senki sem tántoríthat el téged.

Idén pedig a művészi képességeid kerülnek előtérbe! Idén azt fogod tapasztalni magadon, hogy sokkal jobban érdeklődsz a rajzolás, festés, DIY iránt, és amikor beleveted magad az alkotásba, rájössz, mi hiányzott eddig az életedből. Ami pedig a munkát illeti, idén biztos, hogy nem kell sokat várnod az elismerésre!

Ha a harmadik fát választottad

A döntésed arra utal, hogy te egy rendkívül érzékeny személy vagy, aki empatikus képességekkel van megáldva. Mindig tudod, mit gondolnak körülötted a többiek, hiszen hamar rájuk tudsz hangolódni.

2019-ben pedig végre alkalmazni fogod ezt a tudást a kapcsolatodban is! Ha szingli vagy, akkor idén megnyugodhatsz, mert végre rád talál a szerelem, ha pedig kapcsolatban élsz, most sokkal közelebb kerülsz a párodhoz, mint korábban. A harmónia fogja jellemezni az életed, és a rengeteg program miatt unatkozni biztosan nem fogtok!

Ha a negyedik fát választottad

Téged leginkább úgy ismernek a barátaid, mint egy kiegyensúlyozott, logikus gondolkodású személyt, akire mindig lehet számítani. Nem hamarkodod el a döntéseket, hiszen jobban szeretsz biztosra menni a komoly kérdésekben. Noha általában ennek köszönhetően határozott és erős személyiséged van, időnként megesik, hogy az érzelmek túltengenek benned – de ezt mindig megpróbálod eltitkolni az emberek elől.

Utóbbi az oka annak, hogy nehezen tudsz kapcsolatot kialakítani, hiszen félsz megnyílni mások előtt. 2019-ben ezen kell változtatnod, ugyanis találkozni fogsz valakivel, aki értékelni fogja a valódi énedet!

Ha az ötödik fát választottad

Kevés olyan magabiztos, határozott ember létezik, mint te! Valahogy megvan benned a képesség arra, hogy mindent az irányításod alatt tarts, és ehhez szimplán csak a megérzéseidre és a megnyerő stílusodra kell támaszkodnod.

Nem jellemző rád, hogy halogatnád a tennivalóidat, hiszen mindig stresszelsz, ha tudod, mennyi dolgod van még. Emiatt tartanak olyan megbízhatónak téged a munkahelyeden! A kitartásodnak és összeszedettségednek köszönhetően pedig 2019-ben megtérül a sok munkád, és a főnökeid is észre fogják venni, milyen pótolhatatlan vagy.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást