Kikapcsolódás / Szórakozás

5 fantasztikus csavarral végződő thriller, amit minden nőnek látnia kell

Thriller

Megérzés

Sandra Bullock egy kiábrándult családanyát alakít a filmben, akit összetör a hír, hogy férje meghalt autóbalesetben. Amikor másnap felébred, férje él és virul.

A következő nap viszont megint halott és a temetésén van, ahol feltűnik egy titokzatos, gyönyörű fiatal nő, akit a modell Amber Valletta alakít. A feleség egyszerre próbálja meg kinyomozni férje titkát és az időhurok okát.

Kisiklottak

A romantikus vígjátékok sztárja, Jennifer Aniston ebben a sötét thrillerben megmutatja, hogy nemcsak habkönnyű alkotásokban állja meg a helyét.

Egy sikeres üzletasszonyt játszik, aki viszonyt kezd egy szintén családos férfival, akit az ellenállhatatlanul zöld szemű Clive Owen alakít. Amikor egy titokzatos idegen – a francia fenegyerek, Vincent Cassel – elkezdi zsarolni őket, kénytelenek szembeszállni vele, hogy életüket ne tegye tönkre.

Dermesztő szenvedélyek

A bevezetőben említett abszolút kedvenc thrillerem, ami ugyan nem egy új darab, hiszen 1992-ben készült, mégis megállja a helyét a mai napig.

A főszereplő a sármos pszichiátert alakító Richard Gere, aki egy zavart fiatal nőt kezel Uma Thurman alakításában. Az ő nővérét játssza Kim Basinger, akivel az orvos szenvedélyes viszonyba bonyolódik, de a nő veszélyes férje gyanakodni kezd.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást