Életmód / Ezotéria

Ezzel lehet téged a leggyorsabban kihozni a sodrodból

Ideges nő

Kos

Kosként lendületes, nyitott és célratörő vagy, ezért azt viseled a legrosszabban, ha valaki akadályoz abban, hogy cselekedj, például mert túl sokáig gondolkodik, vagy mert túlontúl óvatos. Szeretsz a dolgok közepébe csapni, és sokszor csak menet közben találod ki a tervet, ha pedig valaki cselekvés helyett csak beszél és beszél, gyorsan elfogy a türelmed.

Bika

Ragaszkodó, megfontolt és előrelátó vagy, aki nem szeret kapkodni, és minden új információt mérlegel, mielőtt döntéseket hozna. Éppen ezért a hirtelenkedés, a kapkodás gyorsan az idegeidre megy, nem szereted, ha valamire nem jut elég időd, vagy sürgetnek. A váratlan helyzetek, az előre kidolgozott program felrúgása feszültté tesz.

Ikrek

Lételemed a mozgás és a lendület, egyszerre ezer dologra figyelsz, és kevesen tudnak lépést tartani veled. Amikor valaki meg se próbálja, az könnyen a kedvedet szegi – nem szereted a tunya, tehetetlen embereket, akik a készen kapott információkon rágódnak, és folyton csak panaszkodnak ahelyett, hogy cselekednének. A lustaság és a trehányság az, ami legjobban dühít.

Rák

A Rák az egyik legcsaládcentrikusabb jegy, aki nagyon kötődik a saját emlékeihez, gyerekkorához, és a gyerekekkel is különleges kapcsolatot ápol. Egyszerűen nem tud szó nélkül elmenni amellett, ha valaki rosszul bánik a gyerekekkel, mindegy, hogy egy családtagról vagy vadidegenről van szó, érzelmileg nem tudod függetleníteni magadat egy ilyen helyzettől, és a türelmetlen vagy felelőtlen szülők gyorsan kihúzzák nálad a gyufát.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlán igazi optimista, aki tele van jóindulattal mindenki iránt, konfliktusait pedig nyíltan, szemtől szembe, becsületesen intézi. Éppen ezért az áskálódás és az intrika az, ami a leggyorsabban kihoz a sodrodból, nem bírod, ha mások a hátad mögött beszélnek, de még attól is rosszul vagy, ha azt hallod, hogy valaki mást beszélnek ki így.

Szűz

Mivel precíz és rendszerető vagy, a trehányság, a hanyagság vagy a kosz az, ami a leggyorsabban kicsapja nálad a biztosítékot. Ahogyan a veled együtt élők nem értik, miért kell akkora balhét csinálni egy elől hagyott koszos zokniból, te nem érted, hogy lehet valaki annyira nem törődöm, hogy azt az egy mozdulatot is sajnálja, míg a szennyesbe hajítja a koszos fehérneműt. Nem szeretsz mások helyett dolgozni, de a káoszt sem bírod elviselni, így mégis megteszed – persze, ez nem jelenti azt, hogy örülsz is neki.

Mérleg

Mérlegként fontos számodra a harmónia és jó a diplomáciai érzéked, a szélsőségeket viszont rosszul viseled. Az igazságtalanság és a begyöpösödött gondolkodás, az előítéletek azok, amelyek gyorsan az idegeidre mennek. Nem szereted, ha valaki mások kárára viccelődik, mert ízléstelennek, alpárinak tartod az ilyen viselkedést, és legszívesebben azonnal menekülsz az ilyen helyzetekből – de csak miután hangot adtál a nem tetszésednek.

Skorpió

A Skorpió a végletek embere, aki keresi a kihívásokat és a kalandot, éppen ezért az unalom, a várakozás az, ami a legjobban feldühít. Ha hosszú időt kell semmittevéssel töltened, vagy mások fölöslegesen rabolják az idődet, azt nagyon nehezen viseled, ingerlékennyé válsz és az első szóra harapsz. A hatékonyságot, gördülékenységet szereted, amikor nem akadályoznak abban, hogy fontosabb vagy izgalmasabb dolgokkal töltsd az idődet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást