Életmód / Ezotéria / Stílus

Kos a Kossal, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű a párod

Kos a Kossal, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű a párod

Nyilas

Izgalmas párost alkot két Nyilas csillagjegyű. Közös életetek nem mentes a vitáktól, ám mindezt nagyon jól kezelitek, határozott véleményetek van, ám elfogadjátok a másik elveit és sokat tanultok egymástól.

Problémát az okozhat, ha másként gondolkodtok a jövőről: míg az egyikőtök már az esküvőről álmodozik, a másik még lazább kapcsolatra vágyik. Fontos, hogy ezt megbeszéljétek és közösek legyenek a vágyaitok, terveitek.

Bak

Elsőre talán azt gondolnánk, két önfejű és makacs Bak nem alkothat jó párost, ám lehet, hogy tévedünk! Mindketten földhözragadtak vagytok, nem idealizáljátok a másikat és elfogadjátok olyannak, amilyen. Ez a tény pedig egy jó kapcsolat alapja lehet.

Nyugodtan adhatod önmagadat a kapcsolatban, nem szükséges rejtegetned a másik előtt semmit. Arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a karrieredet és egyéb ambícióidat soha ne helyezd a magánéleted elé.

Vízöntő

Két Vízöntő jó páros lehet, hiszen rendkívül nyitottak és toleránsak vagytok a másikkal szemben. Ha Te és párod is ilyen csillagjegyű, akkor valószínűleg a kapcsolatotok alapja egy erős barátság.

Ami a mélyebb érzelmeket illeti, sajnos nehezen meritek kimondani egymás előtt, amit éreztek, ez pedig komoly problémákat okozhat. Ha ezen megpróbáltok javítani, akkor a kapcsolatotok hosszú távú is lehet.

Halak

Mindketten álmodozóak vagytok, ami egyaránt lehet jó és rossz. Szuper, ha együtt álmodoztok, ám a rózsaszín köd miatt képtelenek vagytok meglátni a másikat valójában.

Idealizált világban éltek, és ha valami miatt egyszer csak mégis tisztán láttok majd, az csalódással is járhat. Sokszor pénzügyekben sem juttok egyezségre, ilyenkor érdemes inkább egy külső, független szemlélőt is segítségül hívni a békesség érdekében.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást